Kişi kendinden bilir işi diyorum.
Oğluma kız arkadaşı eve ders anlatmaya geliyor. Evde kalmalı mıyım, çıkmalı mıyım?
Kişi kendinden bilir işi diyorum.
Oğlumun kız arkadaşı benden çekiniyormuş, ders anlatmaya geliyor oğluma bizim eve, ben oğluma güveniyorum sıkıntı yok ama evde kalmalı mıyım yoksa çıkıp onları yalnız mı bırakmam gerekir?

#DeliMavi
19 ARALIK 2022
Sen diğer odada keyfine bak sesli olmayan işlerini hallet evde onlar odada ders çalışırlar. Havalar soğudu hem sana da yazık gitme ama yanlarında durma. Mola verince sohbet edin pasta börek çörek vs ikram edersin. Ben de lisede bi kız arkadaşımla birlikte çalışıyoduk bazen ben gdiyodum bazen o gelirdi bize
Abla bence sen bilirsin yani bir anne olarak tabi ki oğlunun neler yaptığını merak edebilirsin ama çıkmazsan daha iyi olur bence. yani sonuçta o senin oğlun sende annesisin bunda utanılacak bir şey yok. kız belki utanabilir ama söylediğim gibi gayet normal ve samimi olur. yine de odada bekleyebilirsin tabi ki. hem seninle de tanışabilir kız arkadaşı yani sonuçta olgun insanlar, yani amaçları ders çalışmak sonuçta bu yüzden çıkmazsan daha iyi olur. hem de yanlarında bulunmuş olursun. zaten onlar dışarıda yine yalnız görüşüyordur zaten. bence annesi olarak evde kalman daha iyi olur ama tabi ki sen bilirsin abla 🌸
Oğluna bunu sorsan daha mı iyi olur acaba? 5 kişilerse orada ders kolay olmaz, belki sohbet filan olur. Sen en iyisi oğluna sor bunu. Ama bu soğukta da çok kalma dışarıda, üşütme
Çıkmadım yaa odamdayim.
Bence evden çıkmamalısın, senden neden çekiniyor ki? Nasıl olsa oğlunun annesisin. Madem arkadaşlar senle de tanışması gerekir. Çok üstüne gitmek olmaz tabii rahat bırakılır fakat aynı evde farklı odalarda... Gerçekten de ders çalışacaklarda takviye edici gıdalar ikram edilebilir birkaç saatin ortasında odaya gidilerek. Kontrol edilmiş de olunur. Hem anlamıyorum konu madem ders neden kütüphanede çalışmıyor bu gençler.
Cevap
53Cevap
Abla Ellerinde öpüyorum Yetişkin insansın benim kadar çocugun var Bari sen yapma Buraya sorman hata barut ile ateş yan yana olur mu? Eskide kaldı demeyin eskide kalmadı haberlerde Görüyorsunuz Siz ebeveyenlere Çok iş düşüyor Bu söylemim Genel olarak dedim
Odaya çekilir orada çalışırlar. Bence yalnız olmaları kızı daha çok rahatsız edebilir evde annenin olması daha ince bir davranış olur
Aksine kiz benden çekinmiş, ama evdeyim. Ayrıca 5 kişi geldiler.
Ben sadece ikisi sandım. 5 kişi falansa o zaman tam tersi evde tek olmaları daha rahat hissettirir tabi
Bende yalnız ikisi olacak sanmıştım.
Ablaa yaa çık ya da çıkma ama farklı bi odada dur bende arkadaşlarımın ailelerinden çok utanıyorum kızı çok iyi anlıyorum yani şu an 😂😂
Evdeyim ve 5 kisi geldiler.
5 kişi zaten bişey olmaz sal çocukları 😅
Çık git bence. Kızı rahatsız etme. Takılsınlar rahat rahat :)
Yahu ders çalıştı çocuklar.
Ben olsam cıkmam o kız netıcede benım evıme gelıyo ne olursa olsun cocuguma guvenmemde durumu degıstırmez kendı kızınız oldugunu hayal edınce muhtemelen yalnız kalsınlar dıye dusunmezdınız bence kalın evde
Sen ogluna güveniyorsun ve kiz senden çekiniyor vede onlar sadece ders çalişiyorlar onlari yanliz birakmalisin. Sakin ve konsantre bir şekilde ders çalişacaklar. Evden çikma fakat onlarin ders çaliştiklari ortama da girme.
selamlar...
kesinlikle kalmalısın. fesatlıkla ilgisi yok... bence her şeyden önce oğlun için bunu yapmalısın. oğlunu tanıyor ve güveniyorsun, oğlun bir yaramazlık yapmaz... bu güvenini anlıyorum.. peki kızı tanıyor musun?
Kız niye senden çekiniyor anlamadım ama rahat etmeyecekse çık dolaş abla.
Gerek kalmadı kalabalık geldiler ders yemek oyun derken az önce gittiler.
Derslerini çalışma vakitlerinde olabilindiğince rahatsız etmemeye özen gösterin. Ara verdiklerinde el lezzetlerinizden ikram edin arkadaşça samimiyetle muhabbet edin. Kısacası arkadaşı sizi arkadaş gibi görsün.
Yalnız bırakmayın derim lakin odalarına part pürt dalmayın yani arada bir bir şeyler hazırla oğluna mesaj at bir şeyler hazırladım gel al diye sonuçta insanlık hâli bunlar başkasının kızı evine gelmişse başta sana emanettir.
evde kalabılırsınız kalmayada bılırsınız. ama evde ıslerınızı halledın derım. hatta onlara atıstırıcak bırseylerde yapabılırsınız. baktınız rahatsız oluyorlar dersı bolunuyyor. dısarı cıkabılırsınız.
Ders anlatmak için çekiniyorum demek ne? Zaten dersi baş başa kalıp çalışacaksın akıllı kıza bak🤷♀️Çıkma bence
Umarım yalnız bırakmışındır da çocuk stres atmıştır şöyle 2 posta falan
5 arkadaş gelip ders çalıştılar ne kadar fesatsin
Bende bilmiyordum, ama fesatlık yapan sensin kabul et. Ayrıca oğlumun sevgilisi var ki..
Bizde kız arkadaşla ders çalıştık öğrenci evinde arkadaşlar gitmişti bir şey demedik kız rahat ders çalışsın istediğini sorsun diye bir kötü niyet yoktu
Yani bence evden uzaklaşmanız olması gereken bir durum değil farklı bir odada bulunmanız kâfi diye düşünüyorum.
Ama yine de en doğrusunu siz anneler bilirsiniz tabii ki tercih sizin ❤️
Evde kalmalısınız. 2 kişinin (kız/erkek) olduğu yerde 3 şeytan olur derler. Buna istinaden başta da belirttiğim gibi evde kalmanız daha iyi olacaktır.
Ders çalışacakları oda ayrı olur muhtemelen.. Senin çıkmana gerek yok..
Çıkmadım zaten ve kalabalık geldiler
Oğluna sor bence, kız seni görünce oğlunun annesi olduğuna inanmaz zaten 🙂
En son bizim sınıftan bir kız eve ders çalışmak için geldiğinde fena rezil olmuştum. O günden sonra böyle şeylere karşıyım 😄
Oğlum daha 2,5 yaşında ama ben bi özendim sana :). Yıllar sonra benimki de öyle der, ne mutlu 🙂. Yan odada dur sen yine de ama onlara karışma.
Yani evde kalabilirsiniz başka bir odayı kullanabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Onlar odada çalışsınlar, sen salonda TV izle rahatsız olacaklarını hiç sanmıyorum 😄
Bırak gençleri sal gitsin. Evde durma. Rahat rahat sevissinler. 😂
Hayır canım ne alaka? Onlar odada çalışsın, siz salonda oturun işte. Çekinirse de yapacak bir şey yok. Yiyecek değilsiniz ya alışır.
Ne varmış çekinecek. Bence yalnız bırakma. Başka odada takıl ara sıra da kontrol et ne yaptıklarını.
Çekinebilir normal bu, çıkmak daha ince, hoş bir hareket olur.
Yokmuş gibi davran. ama kontrol sende olsun. Fesatlık değil. Gençlik halleri
Gitme bir yere, kız çekiniyorum ayağına oğlunu götürecek kaşla göz arasında. 🤣 Ders yalan 🤪
Çıkmalısın ama çok yakında bir yere gidip gelecegini söylemelisin 🤭
Ya onlar genç sonuçta ben oğluma güveniyorum ne demek bu zamanda Allah aşkına kızın oğlunu yoldan cikarmayacagini nerden biliyorsun dur başlarında sonra müge anliya çıkma
Çıkma, ayrı oda da takıl. Arada bir ihtiyaçları var mı diye sorarsın.
Ben anneme öyle bir şey deseydim terlikle bir temiz dayak yerdim. 😂
Eskiden ders çalışmaya mervelere gidilirdi şimdi merveler mi geliyor
Evden kalmanız daha iyi olur. Sürekli onların yanında olacak değilsiniz sonuçta.
Açıkça bizi yalnız bırak demiş çocuklar 😀 halden anla azcık
Bence kalmalısın.
Herhangi bir muhabbette muhatap alınacak taraflardan birisin.
Ne kadar güvensende ateş barut ufak atıştırmalıklar olacaktır
bence yalnız bırakmamalısın. kız evine geliyorsa aslında sana emanettir.
Kocanla evde aynı durumda olsan durur muydu 😂😂 oglunada cok güvenme
valla ablacım bence sen evde durma ders calisicaklarsa da başka ne yapicaklarsada bırak yalnız olsunlar siz ordasiniz diye o gün yapmazlar yapacaklarını sonra gider başka şekilde olur sonu daha kötü biter falan sal biraz çocukları onlar bulur yolunu
Çıkmalısın :D gençler ders çalışacak
Ders çalışacaklar yahu😅
Hıhı ders tabii annesi 😃
Günahını aldin kız bak 5 kisi geldiler. 🤣🤣
shsjsh kahkaha attım :D ama ders çalışacaklar dedim ya 🤪
Bence birkaç saat dışarı çıkarsan sevaba da girersin :)
Kaç yaşında ona göre cevap vericem 😄
Ne alaka 23 yaşindalar
Bence başka odada dur abla.
Ayni fikirdeyim, odamda dizi izliycem🤣
Ohh bir de çay kahve mis 😂
Aynen 🤣🤣
Kukuyla pipiko yan yana durmaz gönül dilinden anla biraz, bir dokunursa ah dokunursa elleri mızrap olur bedeni saz 🙄🙄
Benimde çocukluğumdaki yalan cekiniyor deyip annemi çıkarırdım sevişirdik
Benim oğlum 23 yaşında eve kız atma derdinde değil.
Benim annem de bana cok güvenirdi oglunuzu tanımıyorum sadece kendimi soyledim.
Oğlum bana her şeyi anlatır ve biliyorum. Sevgilisi zaten var. Bu sadece arkadaşı zaten eve 5 kişi geldiler evden çıkmadım.
Eve 5 kişi geliyorlarsa sorun yok oğlunu tanırsın sen ben oğluna bir şey söylemiyorum çünkü onu tanımıyorum ama oğlun bir kızla yaşadığı şeyleri gelip sana anlatmaz asla
Hahaahahahah çık git sonra olacakları hayal et😂😂😂
bence kız başka sebepten senin evden gitmeni istiyor kız şeytanmış
kızına erkek hoca gelseydi aynı kaygıyı taşırmıydın peki?
Diğer odaya geçmek mantıklı ya da en iyisi mutfak
Teyze Gözün Kapalı Oğluna Güvenbilirsin Sonuçta Ders Çalışmaya Gelmişler En Doğrusu Evden Çık
Niye sen varken ders anlatamıyor mu başlarında mı dikiliyorsun sanki ne saçma
Güven güven 9 ay sonra torununu alırsan eline gjfkd
Valla yşkarı ergenlik yaşını geçmişe kal çünkü bunların iş belli olmaz ders çalışıyoz ayağına ortalığı karıştırırlar. Zaman kötü.
Akıllı ol kıza bir şey yaparsa kızda işleri kariştirip başınızı belaya sokar.
kızın senin kızın olduğunu düşün ona göre karar ver oğlun değil kızın annesiymişsin gibi düşün empati yap
Aynen ders çalışmaya geliyorlar annesi sen yarım saat de olsa şöyle bir çık hava alıp gel, sonra kız isterse 3 saat daha kalsın sizin evdeki varlığınız hiç sorun olmayacaktır. Ama bi yarım saat çıkmanız şart, çocuklar öyle konsantre oluyorlar ;)
Ne oğluna güveniyorsun , ateşle barut olayı. Seni gönderip işi pişirecek çocuk.
Ne kadar fesatsizniz
Diğer odada kal rahatsız etme
Yaşları küçükse kal, büyükse çık.
Odada çalışmıyorlar mı neden rahatsız oluyor
Evde ol ne olur ne olmaz😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?