Aile & Toplum Gerçekten çok sıkıldım napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir aşk para benim ihtiyacım. Ya ben bu hayat nasıl dayanıyorum üniversiteye derslere katlanamıyorum artık. Sınıfta arkadaşım yok Güncellemeler+1 yıl Alın işte ağladım derste ya Gerçekten çok sıkıldım napıcam? Cevapla Üniversite Soruları Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UFKDLR46 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl 30 dan buyuk sevsen maddi sorununu çözerdim ama şansına küs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya bi yürü git az aklını çalıştır öyle şeyler yapacak bir kız olsam paraya ihtiyacım olmazdı demi bey amca Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl parasizmisin 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Aylık 1.5 bin TL işte öğrencilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kiyamm ya haklisinn Yorumla Soran +1 yıl Evet ve sınıfta da konuştuklarım akşam yazmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl himm nasil birisinn Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konismuyo dedin de merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim kendimden şüphe etmekten bıktım artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sacmalama ya Yorumla Soran +1 yıl İşte o yüzden diyorum ben en iyisiyim bir hatam yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzulmene gerek yok iyiysen Yorumla Soran +1 yıl Ama para istiyorum arkadaş ve aşk hak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ek is yapabilirsinn tabiki hakkin Yorumla Soran +1 yıl Garsonluk istemiyorum. Karşılama elemanlığı da kapalı olduğum için bulamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karsilama nasil anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Havalanında vs karşılama elemanlığı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl himm anladimm kapalimisin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladimm zor yaa hayat sartlari Yorumla Soran +1 yıl Sen de fakirtoş musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo iyiyim gene Yorumla Soran +1 yıl Yukarda nerdensin yazan adamın yazdığı yorumları oku Allah aşkına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bisver ya bos birisi Yorumla Soran +1 yıl Aynenn ben kendimden büyük erkekleri abim olarak görüyorum diyorum adam benden 10 yaş büyük hala ne bu duvarlar felan diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklisin cevap verme Yorumla
cansızadam35 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ne lazım sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sapık lazım değil o kesin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
30 dan buyuk sevsen maddi sorununu çözerdim ama şansına küs
Ya bi yürü git az aklını çalıştır öyle şeyler yapacak bir kız olsam paraya ihtiyacım olmazdı demi bey amca
nasıl bi bölümde okuyorsun
Ülkenin yüzde sekseni aynı
parasizmisin
Aylık 1.5 bin TL işte öğrencilik
kiyamm ya haklisinn
Evet ve sınıfta da konuştuklarım akşam yazmıyor
himm nasil birisinn
Ne alaka ki?
konismuyo dedin de merak ettim
Ne bileyim kendimden şüphe etmekten bıktım artık
sacmalama ya
İşte o yüzden diyorum ben en iyisiyim bir hatam yok
uzulmene gerek yok iyiysen
Ama para istiyorum arkadaş ve aşk hak ediyorum
ek is yapabilirsinn tabiki hakkin
Garsonluk istemiyorum. Karşılama elemanlığı da kapalı olduğum için bulamıyorum
karsilama nasil anlamadim
Havalanında vs karşılama elemanlığı var
himm anladimm kapalimisin
Evet
anladimm zor yaa hayat sartlari
Sen de fakirtoş musun
yoo iyiyim gene
Yukarda nerdensin yazan adamın yazdığı yorumları oku Allah aşkına
bisver ya bos birisi
Aynenn ben kendimden büyük erkekleri abim olarak görüyorum diyorum adam benden 10 yaş büyük hala ne bu duvarlar felan diyor
haklisin cevap verme
Ne lazım sana
Sapık lazım değil o kesin.
Zor bi durum