Siz kimin, neyi yaşatmak istersiniz, ya da ölüp gitmesine izin verirdiniz?

Siz kimin, neyi yaşatmak istersiniz, ya da ölüp gitmesine izin verirdiniz?

Amaçsızca yaşayıp gereksiz üreyenler, kıt zekalılar ve dinci yobazlar ( bütün inançlarda bu tür kişiler vardır bazıları şimdi sadece müslümanlığı kast ettiğimi sana bilirler çünkü zekaları o kadar)
Peki, kimleri yaşatmak istersin?
Her dindar yobaz olmadığını biliyorsundur, yani bildiğinden eminim!
Amaçlar bazen kişinin içinde kalır, gizlenirler, çünkü, amelleri bozuk insanlar, onları bozmasın diye! Öyle sessizce kimseye zarar vermeden, hayallerini gerçekleştirmeye çalışırlar!
Saygılar!
Amaçsız kişiler derken günü birlik sadece kendi keyifleri için yaşayanları kast ediyorum, ırkçılık olarak algılanmasın örneğin araplar, afganlar, Afrika'daki sefaletin içinde çocuk sahibi olanlar, dikkat ettiysen dindar demedim dinci demek inançları kendi çıkarları için kullanan demek, yaşatma kısmına gelirsek insanlar için çok önemli şeyler yapan insanlar
Yorumun için teşekkürler :)
Rica ederim, demek istediğimi anlatabildim mi?
Tabi, açık ve net yazılmış! Her zaman olan şeyler, vardılar ve var olacaklar maalesef :(
Bu da kapitalist sistemin işlemesi için gerekli çünkü kadın hamile kaldığı gün müşteri oluyor
Kadın daha ezelden müşteriydi ki, Muhammet sav geldiğinde biraz biraz müşteri olmaktan çıktı :(
Emin misin
Onun döneminde evet, tabi sonra bir sürü suistimaller geldi!
burnunu derken şunu kastettim, bazı ileri düzeyde, düzenlemeler geldi, kimileri uydu, kimileri de senin dediğin gibi İslamiyet, ya da dinci filan oldular! Yani bizimle yakından uzaktan alakaları olmayan insansanlar oldular!
çocuk tecavüzculeri. haksızlık yapan maddi manevi anlamda içi kötülük dolu olan iki yüzlü insanlar
Tam isabet! Ben de onların fazla yaşamasını istemiyorum!
Cevap
1Cevap
Kötüler ölsün, iyiler yaşasın.
Ama kötülerin beli başlı profilleri olması gerek, kimin neye göre kötü ve neye göre iyi biri olduğunu bilmemiz lazım?
Hitman
Bir o mu 😃
Yanılıyorsun, ben o değilim gardaş :)
❤️❤️❤️❤️
Allah zalimlerden muhafaza eylesin gardaş!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?