Kimseyle arkadaşlığımız devam etmiyor?

Cidden yoruldum sorun ne olabilir lütfen biri düzgün bir yorum yapsın Artık çok yoruldum ben kimseyle anlaşamıyorum ilk başta çok güzel oluyor her şey anlaşıyorum ama maksimum 3 ay falan sonra Küsüyoruz zaten ilk okulda da 2 arkadaşım vardı ikisiylede aram bozulmuştu ortaokulda nerdeyse hiç arkadaşım yoktu yalnızdım lisede ortam genişledi 4 5 arkadaşım oldu hiç olmadığı kadar sonra onlarlada aram bozuldu üniversitede arkadaş grubum vardı yine onlarlada aram bozuldu anlaşabildiğim 1 kişi vardı oda yatay geçiş yaptı şu an üniversitenin 2. senesindeyim bir arkadaşım olmuştu 2 3 aydır iyiydik ama şimdi onunlada küstük 20 yaşındayım ama elle sayılır en fazla 2 arkadaşım var onlarda başka şehirde çok mutsuzum artık bütün arkadaşlarımla aramın bozulmasından çok yoruldum gerçekten ve çok yalnızım başka şehirde okuyorum zaten kimsede yok kafayı yiyecek gibi oluyorum biride beni merak edip olayı düzeltmeye çalışmıyor yani kimsenin umurunda da olmuyorum ilk seçenek değilim hiç bir zaman insanlar bana küsünce düşman oluyorlar

Kimseyle arkadaşlığımız devam etmiyor?