Sevgilimin bir mesleği var sabah 8 akşam 6 çalışıyor ve oto mekanik teknisyeni olarak çalışıyor.. yoğun bir işi var zaten üstüne de işten çıkıp duş alıp bir üstünü değişip abisinin kahvehanesine gidiyor. Çok nadirdir yani öyle oturmaya gitmesi falan genelde abisinin aldığı elemanlar işten çabuk ayrılıyorlar ve abisi yetişemediği için mutlak suretle sevgilim orada da çalışıyor.
Bu cuma günü de abisi eşini ve çocuklarını da alıp ailesinin yanına gitmiş. Kahve tabii ki yine sevgilime bırakılmış. O gün işten çıktı yemek bile yemeden direkt kahveye koştu , elemanları var ama para işi döndüğü için çok güvenmiyorlar..
Neyse o gün gece 03.30 gibi eve geldi. Artık son saatler hep fotoğraf atıyordu tek masa kaldı diye..
Ve sırf bu yüzden normalde cumartesi günü kendi işinde 15.00 e kadar çalışıyorlar yorgunluktan işe gitmedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya paranın mq kahveye ortak mı bu adam extra para veriyo mu abisi calişması icin? Hayırsa bok yoluna gidiyo niyazi 🤣🤣
Kahveye ortak değil bizimki biraz kol kırılır yen içinde kalır cinsten birisi ailevi sorunları olsa bile yansıtmaz bana ama ilişkinin ilk dönemlerinde para aldığını söylemişti fakat ne kadar alıyor bilmiyorum ya da abisi mi veriyor yoksa hizmet ettiği masalardan mı koparabilirse koparıyor bilemiyorum. Kahvehane olaylarını erkekler daha iyi bilir bende eniştemin arasa sırada anlattığı kadarıyla biliyorum
Sevgilin tepki vermeli
Sorun da burada başlıyor işte sürekli yorgunluktan yakınıyor ama abisiyle ilgili laf ettiğimde pek bir yorum yapmıyor.. biz geçen hafta pazar günü abisinin eşi falan ailesiyle tanışmaya gitmiştik.. yengesi ısrarla işte bizi orada bırakma aman diyen birisiydi nasıl oldu da cuma günü tekrar gitmek istediler anlayamadım. Sevgilime bunu da dedim hani kötü niyetle demiyorum ama niye gittiler dedim. İşte aşkım sıkılıyorlar burada çocuklar vakit geçirsin diye gidiyorlar dedi.
Demek ki ailesine karşı ezik biri
Bilemedim ama öyle ezik bir duruşu olduğunu sanmıyorum.
Sana öyle geliyordur
Ya ben hani yanlış anlamıyorum değil mi? Bu normal mi sizce hani abisinin böyle yapması falan yoksa kardeşler arası olur mu?
Bunun neresi normal
Bir abimiz çok normal bulmuştu da ondan sormak istedim
O zaman o aile paraya tapıyor makine bile buna dayanamaz
Öyle galiba , abisine yardım edebilir tabii ki ama yani yorulan bir insana üstelik bana kaç kere ayaklarım ağrıyor duramıyorum yazan da bir insana bu kadar yüklenilmesini saçma buluyorum. Mesleği olmasa tamam gitsin yanında çalışsın ama bu adam her gün kaç arabayla uğraşıyor zaten bir de gel kahvede milletin oyunlarıyla uğraş , çayını bilmem nesini dağıtsın istiyorlar..
Şimdi aklıma ne geldi
Belki abisi bilerek diğer çalışanları işten çıkarıyor nasıl olsa enayi bir kardeşi var
O kadarını da yapmaz ya.. peki sizce sevgilimle bu konuyu konuşmalı mıyım? Ve nasıl konuşmalıyım?
Emin olma neler gördüm ve duydum şaşarsın, orası size kalmış bir şey.
Öyle
Onu evlenince de kullanılabilir
Para aliyordur
Alıyor elbet ama abisi gibi değil
Alan memnun veren memnun sana ne
Yarın bir gün yuva kurduğumda yolunu bekleyen yine ben olacağım da ondan bu endişem ayrıca sevgilim umursama bile ben onu düşünüyorum. Madem çok memnun bana gelip de çok yorgunum şöyle böyle demeyecek.. adam sırf abisinin işi yüzünden kendi işine gitmedi.
Memnun olmasa gitmezdi, agaz yapiyor.
Cok sikayet ediyorsna sevgiili olup evlenme sende.