Lise 1'de peşinden koştuğum, sevdiğimi söylediğim bi çocuk vardı. Baya bi olayımız oldu. Sonrasında kavga ettik. Benim arkadaşlarım ona enişte diyor sesleniyorlardı istemiyormuş. Ama beni çok araştırmış falan ben çok sinir olmuştum.
Aradan 2-3 sene geçti ben artık onu sevmiyordum unutmuştum. Hatta nefret ediyordum.
Sonra bugün bizim okulda kurslarımız oldu ve aynı hocaya düştük. Ben tam ceketimi asıyordum askıya o da en arka sırada oturuyormuş. Birden benim yanıma kadar gelmiş ben sonradan farkettim bi döndüm o. Sonra derse geçtik falan. Sonra ders bitti ben kotumu alıcaktım askıdan askı tamamen boştu bi ikimizin eşyaları varmış. Ve bi baktım ki o montunu benim montumun üstüne asmış. 5 dk kadar bekledim çıksın diye ama resmen zil çaldı hala durdu orada sonra en son ben gittim aldım onun montunu astım yan tarafa o da tam yanımda durdu benden sonra aldı montunu sonra ben hızlıca alıp çıktım sınıftan. Sizce niye onca yer varken benim montumun üstüne asmıştır bilerek mi yapmıştır bunu? İstemiyorum deyip, beni reddeden insan niye şimdi böyle davranıyor
Aradan 2-3 sene geçti ben artık onu sevmiyordum unutmuştum. Hatta nefret ediyordum.
Sonra bugün bizim okulda kurslarımız oldu ve aynı hocaya düştük. Ben tam ceketimi asıyordum askıya o da en arka sırada oturuyormuş. Birden benim yanıma kadar gelmiş ben sonradan farkettim bi döndüm o. Sonra derse geçtik falan. Sonra ders bitti ben kotumu alıcaktım askıdan askı tamamen boştu bi ikimizin eşyaları varmış. Ve bi baktım ki o montunu benim montumun üstüne asmış. 5 dk kadar bekledim çıksın diye ama resmen zil çaldı hala durdu orada sonra en son ben gittim aldım onun montunu astım yan tarafa o da tam yanımda durdu benden sonra aldı montunu sonra ben hızlıca alıp çıktım sınıftan. Sizce niye onca yer varken benim montumun üstüne asmıştır bilerek mi yapmıştır bunu? İstemiyorum deyip, beni reddeden insan niye şimdi böyle davranıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevmiyorum hala onu ama sizce peşinden çok koştuğum için bırakamayacağımı zannedip şu an yine beni mi deniyor yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Montunun üstüne montunu koymak ne ya ilkokulda olur o djdjdjdj ayrıca bu kadarcık bi seyden hoşlanıyor demen de çok saçma bence sen onun hoşlanmadığı istiyorsun ondan böyle anlıyorsun
Hayır ben onu sevmiyorum zaten 2 sene önce söyledi beni sevmediğini sevdiğim başka biri var şu an
Ama o niye böyle bir şey yaptı yani merak ediyorum
Bunda bir şey yok normal bi sey cok abartmissin
Merak etmek suç mu sonuçta reddeden istemiyorum dediğin bi kızın gidip üstüne mont asmassın yani niye öyle algılayayım size soruyorum bende insan gibi cevap verseniz yani nolur benim hislerimi sormuyor size
Shdjdj istediğin cevabı alamayınca hırçınlaşma normal bir şey öylesine denk gelmiştir diyorum işte
Kesin aşık olduğun kişi yakiskli yoksa 100000000 km yakınına yaklasmazdin
İstediğim cevap değil çoğu arkadaşım seni denemiştir diyorlar yediremeyen insanlar da böyle ters ters cevaplar veriyorlar. Bir şey demiyorum
Neyse teşekkür ederim zaten istediğim cevap da sevmesi değildi benim sevdiğim başka biri var
Yakışıklılıkla da bi alakası yok eskiden seviyodum 2-3 sene geçmiş aradan onu mu bekliycem
Bal gibi de var neyle ilgilsi varmış, tiple alakası yoksa da boyla var boyu 185 den kısa değildir yüzde 100 eminim
Bence okulun popüler çocuğu da olabilir
Benden kısa çocuk ndkdkdkkd
Kısaydıı yaniii hala da kısa ama beni ilgilendirmiyor gamzeleri vardı ilk ona vurulmuştum
Bi kere karşıdan gelirken gülmüştü gülüşü hoşuma gitmişti öyle yani
Dediğiydi kurstan tanıdığım bi arkadaşımın eski sevgilisiydi o zamanlar sevgiliymişler yani sonradan öğrendim bende
Popüler de değildi*
Arkadaş da değildik kızla sadece kurstan tanışıklı
Eeee dış görünüş olmuyor mu bu?
Belki çocuk kalitesiz bir insan, nerden bileceksin
Dış görünüşünü beğenip aşık oldum demen asssssiri gülünç, çocuğun tipi sıradan olsa gülüşü normal olmasa sevecek miydin
Ya o zamanlar öyleydi lise 1 yaaa üf ne uzattınız bir şey sordum yakışıklı veya değil şimdi olsa umrumda olmaz o zamanlar tatlıydı bi de ağır başlı gibi duruyordu ama arkadaş ortamını da sordan gördüm beğenmedim. Şimdi de spor yapmış kas mas hiç sevmem olmuş kabadayı gibi hiç tipim değil şişiriyolar öyle kaslarını
Bırak ya benden neden hoşlanan olmadı, güzel bir gamzem yok çünkü
Tek derdiniz dış görünüş
Gamzeyle alakası yok benimde gamzem var küçüklük hevesi işte ilk lise aşkım o çocuktu okulda bir sürü yakışıklı çocuk vardı. Benim için karakter önce aslında biraz da ağır başlı olmasını sevmiştim ama beni o kadar ters bi ifadeyle reddetti ki insan biraz saygılı olur saygısız insandan nefret ederim. Hem bide arkamdan araştırmış beni seven kız diye hemde sonra diyor bana sevdiğim biri var uygun olmaz
Hshsbs acı ama gerçek kimse dışını beğenmediği şeyin içini merak etmiyor :% kızlar için de durum öyle
Şimdiki zamane kızları dış görünüşe bakmıyorlar bilmiyorum ben en azından olgunlaştım. Ağır başlı efendi yanında kendimi güzelce ifade edebildiğim karşılıklı konuşabildiğim tipleri seviyorum. Yani tipin bi önemi kalmadı. Çok uğraştım çünkü öyleleriyle
İşte herzamn böyle karaktersizleri seversiniz, yazıklar olsun
Kimse dış kapağını beğenmediği bi kitabın içini merak etmez normal hayat böyle ben napayım
Hahahah daha 2 saniye önce karaktere bakıyorum diyip geri kimse begenmedigine bakmaz demen, aşırı komiksin var ya
En azından dürüstsün
Ben değilim daha hala anlayamadın mı. Sonra diyorsunuz kızları anlamıyorum. Genel hayatın kuralı bu diyorum havalı kızları yakışıklı erkek istiyor yanında ama ben öyle bi insan değilim beni de reddeden insan oluyor her insan reddedilir artık alıştım yani bu yüzden bende artık beni seven insanlara değer vermek istiyorum çünkü peşinden koşana kimse değer vermiyor. Sen sadece iyi insan olucaksın iyi insanlar da seni bulucak
En etkileyici şey dış görünüşü olmaz ki tamam insan biraz yargıda bulunur ama gidip de sırf yakışıklı diye biriyle birlikte olunmaz yani ben olmam etkilenmem delikanlı biriyse anca öyle.
Hahaah havalı kız mı, havalı kız mı olur mk hahahhaha komik cidden
Tamam komik çocuk sana iyi şanslar inşallah iyi insanlar çıkar karşına
Dış görünüşe bende bakmıyorum
Artık yani anladım artık o tipe baktıklarımizın altında ne karakterler çıktı
Aklı hala bende mi diye test etmis
Napıcaktım ki yani onu yapınca
Yüzüne bile bakmıyorum
Montu benim montumun üstüne niye astin diye mi sorcam ona
İşte tepkilerinden sevip sevmediğini anlayacaktı, umursama kudursun
Saçmalama, onunla konuşmak için bahane alıyorsun diye düşünür, kalkar yine bi yerleri
Yok yani işte koysa nolcak yani aynen onu diyorum onunla konuşacağımı mı zannetmiş ahaha ya
Yok ya zaten umursamıyorum sevmiyorum ki artık onu
Bana dedi benim sevdiğim başka biri var doğru olmaz onu mu bekliycem
İlgi çekmeye çalışıyor, umursamayınca da kudurur
Yani dimi öyledir üf ya evet onla mı uğraşıcam peşinden koşarken nerdeydi
Tabiki umursamıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!