Bilerek mi yapmıştır sizce?

Lise 1'de peşinden koştuğum, sevdiğimi söylediğim bi çocuk vardı. Baya bi olayımız oldu. Sonrasında kavga ettik. Benim arkadaşlarım ona enişte diyor sesleniyorlardı istemiyormuş. Ama beni çok araştırmış falan ben çok sinir olmuştum.
Aradan 2-3 sene geçti ben artık onu sevmiyordum unutmuştum. Hatta nefret ediyordum.

Sonra bugün bizim okulda kurslarımız oldu ve aynı hocaya düştük. Ben tam ceketimi asıyordum askıya o da en arka sırada oturuyormuş. Birden benim yanıma kadar gelmiş ben sonradan farkettim bi döndüm o. Sonra derse geçtik falan. Sonra ders bitti ben kotumu alıcaktım askıdan askı tamamen boştu bi ikimizin eşyaları varmış. Ve bi baktım ki o montunu benim montumun üstüne asmış. 5 dk kadar bekledim çıksın diye ama resmen zil çaldı hala durdu orada sonra en son ben gittim aldım onun montunu astım yan tarafa o da tam yanımda durdu benden sonra aldı montunu sonra ben hızlıca alıp çıktım sınıftan. Sizce niye onca yer varken benim montumun üstüne asmıştır bilerek mi yapmıştır bunu? İstemiyorum deyip, beni reddeden insan niye şimdi böyle davranıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevmiyorum hala onu ama sizce peşinden çok koştuğum için bırakamayacağımı zannedip şu an yine beni mi deniyor yani
Bilerek mi yapmıştır sizce?