Aile & Toplum Hangi ilçenin yaşam kalitesi daha yüksek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ataşehir Kadıköy Üsküdar Maltepe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ilçenin yaşam kalitesi daha yüksek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ataşehir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ve En düşük neresi
_Forlorn_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. Kadıköy'de yaşayan biri olarak oyum Kadıköy'den yana. Ataşehir ve Maltepe yarışır ikisinin güzel ve kötü semtleri var ama en sona Üsküdar yazarım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden sona üsküdar Yorumla _Forlorn_ +1 yıl kadıköy kadar güzel değil insanı biraz tuhaf yani küçümsemek gibi olmasın ama çoğu yeri varoş gibi güzel yerleri de var tabi ama yine de tavsiye etmem Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. KadıköyMaltepeÜsküdarAtaşehir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi yani Yorumla XG10AV +1 yıl Sıralama yaptım sadece. Yorumla Soran +1 yıl Neden ataşehir düşük Yorumla XG10AV +1 yıl Denize kıyısı yok, Trafiği dert ve genellikle Eskortların bol olduğu bir ilçe ( Eskort muhabbetini orada yaşayan arkadaşımdan bizzat duydum ) Öyle bir yerde de sen yaşamak ister misin bilemem. Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Kalite ve ev fiyatları olarak ataşehir, en kötüde üsküdardır, çok yobaz var oralarda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ataşehire girince içim daralıyor ya trafiği ayrı dert heryerde gökdelen olması ayrı dert ama üsküdarın huzurunu hiç bir ilçe sağlayamaz bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadıköy'de yaşayan biri olarak Kadıköy diğerlerini de biliyorum ama Kadıköy kadar yüksek değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi düşük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırasıyla en iyi olarak Kadıköy Maltepe Üsküdar Ataşehir Yorumla Soran +1 yıl Neden Ataşehir düşük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denize kıyısı olmaması dezavantaj benim için Yorumla Soran +1 yıl Zaten denize kıyısı olmayan semtler sıkıntılı diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle sen nerde yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstanbulu çok bilmiyorum ama kadıköye çok geldim yaşam kalitesi yüksek gibi. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Kadıköy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ve en düşük neresi Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Maltepe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ve en düşük neresi Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kadıköy güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En düşük neresi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiçbiri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neresi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yurt dışı Yorumla Soran +1 yıl Yurt dışı binbaşı zaten Yorumla Soran +1 yıl Bin basar* Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Kadıköy 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Peki hangisi düşük Yorumla Benedetto1903 +1 yıl Daha elit bir semt ondan, Üsküdar düşük Yorumla Soran +1 yıl Üsküdar varoş değil ki Yorumla Benedetto1903 +1 yıl Varoş demedimki maltepeye göre daha alt seviyede. Pardon ben Ataköy ile Ataşehiri karıştirdim, en düşuk Ataşehir Yorumla Soran +1 yıl Neden ataşehir Yorumla Benedetto1903 +1 yıl Konumu olarak ve yaşam kalitesi olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ataşehir
Neden ve En düşük neresi
Kadıköy'de yaşayan biri olarak oyum Kadıköy'den yana. Ataşehir ve Maltepe yarışır ikisinin güzel ve kötü semtleri var ama en sona Üsküdar yazarım.
Neden sona üsküdar
kadıköy kadar güzel değil insanı biraz tuhaf yani küçümsemek gibi olmasın ama çoğu yeri varoş gibi güzel yerleri de var tabi ama yine de tavsiye etmem
Kadıköy
Maltepe
Üsküdar
Ataşehir
Hepsi yani
Sıralama yaptım sadece.
Neden ataşehir düşük
Denize kıyısı yok, Trafiği dert ve genellikle Eskortların bol olduğu bir ilçe ( Eskort muhabbetini orada yaşayan arkadaşımdan bizzat duydum ) Öyle bir yerde de sen yaşamak ister misin bilemem.
Kalite ve ev fiyatları olarak ataşehir, en kötüde üsküdardır, çok yobaz var oralarda
ataşehire girince içim daralıyor ya trafiği ayrı dert heryerde gökdelen olması ayrı dert ama üsküdarın huzurunu hiç bir ilçe sağlayamaz bence
Kadıköy'de yaşayan biri olarak Kadıköy diğerlerini de biliyorum ama Kadıköy kadar yüksek değil
Hangisi düşük
Sırasıyla en iyi olarak Kadıköy Maltepe Üsküdar Ataşehir
Neden Ataşehir düşük
Denize kıyısı olmaması dezavantaj benim için
Zaten denize kıyısı olmayan semtler sıkıntılı diye biliyorum
Kesinlikle sen nerde yaşıyorsun
İstanbulu çok bilmiyorum ama kadıköye çok geldim yaşam kalitesi yüksek gibi.
Kadıköy
Neden ve en düşük neresi
Maltepe
Neden ve en düşük neresi
kadıköy güzel
En düşük neresi
Hiçbiri
Neresi peki
yurt dışı
Yurt dışı binbaşı zaten
Bin basar*
Kadıköy
Neden
Peki hangisi düşük
Daha elit bir semt ondan, Üsküdar düşük
Üsküdar varoş değil ki
Varoş demedimki maltepeye göre daha alt seviyede. Pardon ben Ataköy ile Ataşehiri karıştirdim, en düşuk Ataşehir
Neden ataşehir
Konumu olarak ve yaşam kalitesi olarak