Ev & Yaşam Hangi şehir daha iyi genel olarak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Eskişehir Ankara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehir daha iyi genel olarak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şahsen eski şehir derim Ankara beton yığını bir şehir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben eskisehirde oturuyorum Şu an ama ankarayi merak ediyorum oranin sivesi falan cok tatli geliyor bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kez gittim asla beğenmedim hem soğuk hem de insanları bir garip Yorumla Soran +1 yıl Nasil garipler Yorumla
Mesut06k Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Cahiller mi desem kıskançlık mı desem bilemedim acaba Eskişehir diyenlerin kaçı Ankara yi gezmiş görmüş ki yorum yapiyo 0 0 Yorumla
Gavsınıngülü Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Konya 0 3 Yorumla DogukanXeria +1 yıl konyalı mısın? Yorumla Gavsınıngülü +1 yıl Seydişehirliyim Yorumla DogukanXeria +1 yıl oo yakınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şahsen eski şehir derim Ankara beton yığını bir şehir
Ben eskisehirde oturuyorum Şu an ama ankarayi merak ediyorum oranin sivesi falan cok tatli geliyor bana
Çok kez gittim asla beğenmedim hem soğuk hem de insanları bir garip
Nasil garipler
Ankara bencr ankarayı seviyorum
Cahiller mi desem kıskançlık mı desem bilemedim acaba Eskişehir diyenlerin kaçı Ankara yi gezmiş görmüş ki yorum yapiyo
Eskişehirim de eskişehirim derim
Angaraaa
küçük şehir iyidir
Konya
konyalı mısın?
Seydişehirliyim
oo yakınız
Memleketim
Ankara