Tatil & Seyahat Hangi şehir daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstanbul Ankara İzmir Antalya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehir daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 317 cevap paylaştı. Antalyada okudum İzmir'de yaşadım ikisi de çok özel ama sanırım Antalya yaşamak için çok rahat ama İzmir daha büyük şehir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstanbulu listeye bile almaman gerek yaşanmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek Anadolu’da yaşanır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anadoludaki comarlarla yaşanmaz Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sürekli ikamet için Antalyayı tek geçerim. 0 1 Yorumla sosyopsikopatadam4 +1 yıl Antalya merkez tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antalyada okudum İzmir'de yaşadım ikisi de çok özel ama sanırım Antalya yaşamak için çok rahat ama İzmir daha büyük şehir
İstanbulu listeye bile almaman gerek yaşanmaz
Tek Anadolu’da yaşanır
Anadoludaki comarlarla yaşanmaz
Sürekli ikamet için Antalyayı tek geçerim.
Antalya merkez tabi
Eskişehir tabikisiiii