Aşırı samimi olanlarınız var mı? Ben kız kankama külot sütyen alıyorum ve aldıklarımı giyip bana foto yolluyor. 8 yıllık arkadaşız bu noktaya kadar geldik. Böyle olanlar varsa bilmek istiyorum yazabilirsiniz.
8 Yillik arkadasiyla boyle bir muhabbete giriyor, Atta aliyim diyor oda ne atayim diyor😀Tamam ibanini gonder diyor...8 yil bi sohbete gelipte ilk defa ibani istiyor... Guzel seneryo
13 yıllık kankam vardı tam bu muhabbetlere girmezdik ama buna yakındı bi gün çok sarhoşken sevistik ondan sonra aramız açıldı bidaha görüşmeyi kestik demek istediğim sınırını keskin cizmezsen sonu çok iyi bitmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Erkeklerin bir şey olmaz sadece kankam dediği kızlar;
8 Yillik arkadasiyla boyle bir muhabbete giriyor, Atta aliyim diyor oda ne atayim diyor😀Tamam ibanini gonder diyor...8 yil bi sohbete gelipte ilk defa ibani istiyor... Guzel seneryo
Aga bu aralar ilk defa aldım napalım yani
Alışveriş olayı yeni başladı
Ya kiz seni yiyor... ya da sen bizi😀Kanka ayagi gt ayagi... boş ver harcliklarini resimlere yatirma... Git bir kiza bira ismarla, isin olur...
Yok valla yemiyorum. Sadece resimlerle sınırlı değil zaten.
Erkekle kız arasında arkadaşlık kankalık olmıcağının kanıtı bir yazışma
Evet.. sevgilisiyle yapmadığı şeylerş beraber yaptık
Tamamen haklı, doğru ve gerçek bu cümle.
13 yıllık kankam vardı tam bu muhabbetlere girmezdik ama buna yakındı bi gün çok sarhoşken sevistik ondan sonra aramız açıldı bidaha görüşmeyi kestik demek istediğim sınırını keskin cizmezsen sonu çok iyi bitmiyor
Şu ana kadar bi sorun yaşamadık
Birkaç hafta sonra birbirimizi letgodan bile engelledik 😅
Oha dncjdmxkxhsvz
İğrenç lan düşünsene eşin kızın anan yakın arkadaşız diye erkeklere iç çamaşırlı foto atıyor
Sevgilisine atsa sorun olmaz mı senin için yani
Ne kankasi ya sevgilin basbaya
Hayır değil böyle konuşmamız hep.
Daha neler var
Ne saçma ilşki a, m, k. Mallık canım
Gwrcek dostluk
Kdşwödşwöd
burada kankadan cok sapık görüyorum :)
Bana da atsana
Itkşdgşlsgjlifjkeğyıhj
Şakaydı
Anladık
Sevindik
Ucuzluğa gel.
Bence kullanıyor seni
Bu ne * k
Yorum yok
Neden
Ne awk
?
Benim klavye bozuk
Bu ne awk* diyor arkadaş
Hashibira Inosuke cevabını verdi.
Animece bilmiyorum xbkdnskxndbd
Mfşsödömd çoğu kişinin bildiğini sanmıyorum ama arkadaşın dediği benim ppdeki karakterin ismi
Güzel yiyor kız
kanka