Aile & Toplum Kanka diyen kızın iticiliği sizde de var mı? tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok rahatsız edici geliyor bana Güncellemeler+1 yıl Güncel Kanka diyen kızın iticiliği sizde de var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hayır bence çok iyiler 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her iki cins kullanınca itici geliyor sadece kızlara özgü değil bu. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ben çok gördüm kankadan aşkıma dönen o yüzden üzülme reis seninleyiz :D 1 0 Yorumla
Demolished Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kanka diyen bir kızı hayatımda bulundurmam ya aşkım ya da bebeğim der, sevgili olmamız şart değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır bence çok iyiler
Her iki cins kullanınca itici geliyor sadece kızlara özgü değil bu.
Ben çok gördüm kankadan aşkıma dönen o yüzden üzülme reis seninleyiz :D
Kanka diyen bir kızı hayatımda bulundurmam ya aşkım ya da bebeğim der, sevgili olmamız şart değil