Var oyleler "gule gule" diolar tam kapatcaklar "he ne dicem" diye devam edio ya da "bilonmu noldu" ya da "ya bizim kezban kolunu kirmis". Artik hangi birini sayim bilemiom ben kapatmasam tel kapanmio anlican. Gunun her vakti de aranbiliom. 1de insan mi aranir. Artk hic cekemiom. Kapat. mina koyimya diom kapatiom direk dinlemeden yapcak bise yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ben dinliyorum cok mağdur oluyorum :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBahane aramam sevdiğimle konuşurken :) kapatasım gelmez
334 Yorumla- +1 yıl
Benimdee :)) sevdiği olunca insanin saatler geçse farketmez biten dakkalar olsun ölürüm ona :))
- +1 yıl
:) <3
ben sana ölürüm asıl :) - +1 yıl
😘😚😙
- +1 yıl
:)) <3
- +1 yıl
Seni seviyorummmm :))))
- +1 yıl
Bende seni seviyorum :) <3
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler
En iyi yanım <3 - +1 yıl
Rica ederim :) kiskancaklar şimdi bizi :D
- +1 yıl
kıskananlar çatlasın :)
- +1 yıl
Çatlatiriz itinayla :) daha yeni başlıyoruzz :))
- +1 yıl
Kesinlikleee :)
- +1 yıl
@gizeems_ ve @gokhan389 şahitlerimizi bilr seçtim :Dd
- +1 yıl
@gokhan389 sadıç yapacam seni :D:D
- +1 yıl
@gizeems_ kiz tarafindan ben sectim onuda :))
- +1 yıl
:) bana zorluk çıkarmaz dimi :D
- +1 yıl
@gizeems_ verdim gitti diceksin tamam mı :D
- +1 yıl
Ağırlığımca altin isterim :))
- +1 yıl
Bende seni yirimm oyy 😚😘
- +1 yıl
Amin canim saol :)
- +1 yıl
Şaka bir yana varlığınız yeter napcam altini altin gni dostlarim ve sevglim var :))
- +1 yıl
iyi ki varsın canım <3
- +1 yıl
Sende askim 💟
- +1 yıl
Sizde de mi var biseylerr :)) @gizeems_ hic soylemedin bana :)
- +1 yıl
@gokhan389 gene bana saplandı bişiler :D
- +1 yıl
Teşekkür ederiz @Kızılımsı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen oluyo hele bir arkadaşım var yemin ediyorum aradığı zaman tam 1 saat kendi dertlerini anlatiyo hepte aynı şeyler telefonu açık bırakıyorum bir köşeye zaten bir saat dolunca telefon kendiliğinden kapanıyo :D ama çok bunalirsam kapat be kardeşim su yazmıyo yeter diyorum
10 Yorumla
Valla eğer arkadaşımsa kapat kızım telefonu işim gücüm var arıcam seni akşam der kapatırım :D ama eger sevgilimse biraz daha konusurum , askım yeter amaa buda kulak yani derim gırgıra vururum sonra kapatırım. Zaten sevgilim öyle uzun uzun saatlerce konusmaz :):)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
10 dakikadan fazla telefon konuşmasına dayanamıyorum. ateş basıyor sinirlerim geriliyor. arkadaşlarım bunu bildiği için uzun konuşmazlar. bilmeyene de denk gelirsem açıkça telefon ile konuşmayı sevmediğimi söylerim. muhabbetinden hoşlandığım biriyse dışarda buluşalım derim.
41 Yorumla- +1 yıl
Mantiklisi o zaten beynimize radyasyon isletiyolar sikayetciyim :))
Yakın arkadaşım ise hadi kapat artık derim :D. Normal biriyse tam konuşma arasına '' hocam güzel konuşuyorsun da şimdi bir işim var daha sonra konuşalım '' derim :D Yalnız bazıları harbi fazla uzatıyor ya.
03 Yorumla- +1 yıl
Ozellikle geceleri uykusuzluktan bir hal olmusum duzgun cumle kuramiyorum karsidakini dinliyorum artik :))
- +1 yıl
Ahahah telefonu kapatmazlarsa sessizlikten ölürüm ben :)
Durduk yere aaaah diye bağırırım ayağıma bir şey battı ben seni ararım derim telefonu kökten kapatırım :D tabii olsa. Benm arkadaşlar bilir ortam varsa konuşulur ama reelden öyle yelefondan muhabbet boş beleş işler. Benm çıkışlarım hep gariptir hadi ben gittim
00 Yorumla
+1 yıl2 saat konuştuğum oldu eski çıktığım kızla boş boş konuşurduk ama nedense güldürürdüm sesim çok etkileyici sanırım Skype ya da normal ortamda da tavırlarım ve sesim dikkat çekiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanlış algımda lanet olsun... Uykum geldi sanırım...
- Hee? Nolduuuu? Tamam.
- Hadi ben kapatimde 2 dakka dışarda işim çıktı. - +1 yıl
Bazilariyla konusmak cidden guzel oluyor ama oyle insanlarda uzun konusmazlar genellikle şu an aramak istedigim 1 tek kisi var bir onunla konuşuyorum :)
- +1 yıl
Artık bulamıyorum ya, kimseyle konuşmak istemiyorum neden anlamıyorum monoton oldum son 2-3 aydır.
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir bazen en aptalca konuları bile saatlerce konuşmak sıkmaz insanı konuştuğun insanın sesi terapi gibi geliyosa Ha çok bunaltıcı bir hal almışsa Gün içinde toplantıya giriyoruz derim heralde gecede şarjım bitiyo uyucam falan :)
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bazilari var ki ilaç prospektusu okusa dinlenir :)
- +1 yıl
Nerde onlar telefonlarını versene bana 5000 dakika her yöne sınırsız :)
Ben genelde yanımdaki kişiden bna seslenmesini istiyorum beni çağrıyorlar sonra konuşuruz diyip kapatıyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Cok stratejik bak bunu begendim :))
Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Babam beni doktora götürcek kendi kendime banyoda konuşuyorum diye lütfen bidaha ihtiyaç saatlerimde arama :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha telefon acikken asla giremem tuvalete ses duyuluyor :))
- +1 yıl
Vayy be zehir gbi akla sahipsin kanka :))
Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. hahahaha
ben de o erkeklerdenim ama arkadaslarim sag olsun dobra konusurlar bana karsi :D
ahmet esir ettin yeter derler :D
ben de iyi tamam l*n derim kapatiriz XD08 Yorumla- +1 yıl
Aaa aranan geveze bulundu sonunda :))
- +1 yıl
Kiz olsan sabaha kadar dinlerlerdi ama bir sapta diger bir sapi sabaha kdr avutmaz kiz bul kendine acilen :))
- +1 yıl
Ahahah nerden buluyorsun bu kadar konuyu ya :))
- +1 yıl
bilmiyorum ya boyle degildim ben bana da bir seyler oldu yeminle aslında kendimi bu sitede yipratmamam lazim :)
cem yilmazin yolunda gideyim ama o tam dobra
o seviyeye ulasmak icin bayaa kitao okumak lazim zehir gibi adam masallah
bende biraz daha yavas calisiyor
neyse ya kafani utuledim ben senin :D
konuya gelirsek
dobra ol hem daha iyi anlasirsin bence
esir ettin yeminle olabilir
ya da kulagima yeteri kadar radrasyon girdi bugun icin olabilir
askim bir cumaya kadar gidip gelicem dersin hahaha :D
yalan soylemekten iyidir ya :)
bu arada bu kadar sabırla okuyup da cevap attigin icin tesekkurler tebrik ederim
barissever.net/.../Mutlu-Kedi.jpg - +1 yıl
Beyin amciklamasi gecirdim yemin ediyorum bu je ya destansi yazi hayatimdan 5 dk çaldin :)))
+1 yılvalla ben arkadaşımı çook seviyorum. ve çok konuşur çokk. 7 saat boyunca konuşmuşluğumuz oldu. tuvalete girerken bile konuşuyoruz :D hiçte sıkılmıyoruz yemek yerken bile konuşuyoruz
00 Yorumla"Neyse, biraz işlerim var, aradım daha sonra." diyerek kapatıyorum. Gün içinde de bikaç defa yaşıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBahane aramam.
Suratına kapatırım.
Bir daha da konuşmam o kimse.
İfrit olduğum şeydir -.-01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi noyu degistirmek ve gevezelere kesinlikle vermemek :)
uzun uzun konuşmaytı sewmem..
açıkca da söylerim "hadi çok uzadı artık, daha sonra devam ederiz" derim00 YorumlaÖyle arkadaşın gereği yok. Küserse küssün derim işim var der kapatırım. Mümkün olduğunca konuşmam o tarz geveze insanlarla.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılahaha :D
oyle arkadasım cok var
bı zaman sonra ölu taklıdı yapıyorum gıdıyorlar :DD02 Yorumla- +1 yıl
Teli olmayan noya yonlendirdm arayan ulasamiyo :Dd
- +1 yıl
ahahah bu ıyı bı fıkrımıs :DD
+1 yılBen dicektim yüzüne kapat şarjı bitti diye de benden önce yazmışlar :D Sende çözümü bulmuşsun zaten :)
00 Yorumla
+1 yılaaa şarjım bitiyor hadi görüşürüz... tünele giriyorum. tamam anne geliyorum. bulaşıkları yıkıycaktım tüh. üçünü söyle bir daha aramaz dert etme :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ben daha gecerli bisey yaptim nomu olmayan noya yonlendirdm herkes nomu degistim saniyor :)
- +1 yıl
bir samsung telefon alıp no sunu engellesen daha iyi değil mi
- +1 yıl
Reddetme listesine alinca bariz belli oluyor olay :)
- +1 yıl
eee ne olmuş böyle daha mı iyi kurunun yanında yaşda yanmış ya başka biri ararsa
Eğer muhabbeti sarıyorsa hoşuma gider sıkılmam konuşurum. (yok böyle birisi)
Ama yok laf olsun diye saçmalıyorsa sıkılıyorsam bişeyler uydururum kapatırım (var böyle birisi) :)018 Yorumla- +1 yıl
Bende ikisinden de mevcut o yuzden olmayan noya yonlendirdim ve rahat ettim konusmak istedigimi ariyorum :)
- +1 yıl
Kizmi erkekmi :)
- +1 yıl
Erkek muhabbetleride uzayip gidiyormu ya :))
- +1 yıl
Benimde bir kiz var surekli takildiklarini anlatir benden akil alir 2 gunluk sevgilisinden ayrildiginda bunu 2 hafta konusabilcek potansiyelede sahiptir :))
- +1 yıl
Ne beterler var zaten bende biliyosun zaten :))
- +1 yıl
Neyse tamam dedikoducu diyosun sonra bana :))
- +1 yıl
Klasik cevap: tanimiyorum yorum yapamicam :DD
- +1 yıl
Ben o cevapla akraba oldum :D zaten akrabalarimi bile tanimam :Dd
- +1 yıl
O cevabı ben hic sarfetmedim ama cok duydum :) ben herkes hakkinda yorum yapabliyorum :)
bir kaç işi aynı anda yaparım sıkıntı yok konuşsun, ben işime bakarım:))
01 Yorumla- +1 yıl
Ozamanda karsi tarafi dinleyemiyosun ben bazen msjlasiyorum konusurkende konularin basini hic dinleyememisimdir :)
+1 yılHiç çekilmeyen grup. Ayrıca o kadar konuşup sizin işiniz olduğunu akıl edemeyen ama kendi işi olduğunda hemen hoşçakal diyerek daha da sinir eden kişiler. Allah ıslah etsin diyorum.
10 YorumlaGenelde beni erkek arkadaşlar arar aciksasi kız arkadaşım yok konusurda konuşur bende yeter l*n dakika mı bitirdin ben kapatıyorum kro diyorum bir anda yüzüne kapatirim
00 Yorumla
+1 yılMadem konuşmayı seviyor. Çağır böyle nezih bir cafeye gelsin çaylar yapılsın muhabbetler : ) Telefonda saatlerce konuşmaya karşıyım. Sağlığa zararlı.
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede radyasyon aliyoruz beynimize hic gerek yok :)
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen telefonda uzun sureli konusmayi seven bir tip degilim. derdi neyse soylenip kapatsin. o kadar dinleyecek kadar samimiysem hadi kapat yoruldum derim
00 Yorumla Bugün başıma geldi :D
Bir de beni konuşturmuyor ki ben lafa giricem gülüyor he öylede bak bu... diye lafa giriyor 2 saat sonra yine aynı :D09 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ben nomu olmayan bir no ya yonlendirdim arayamiyolar artik :))
- +1 yıl
Bildirimlere hic bakmiyorum ki :) facemide dondurdum eski sevglimle resimlerim vardi silmeue usendim ve kapattim :) noyu yonlendirme yaptim 05077770770 gbi sallama bir no arayanlar boyle bir no kullanilmamaktadir diyor :)
- +1 yıl
Evett son görülme kapali herzaman :)
- +1 yıl
Var aliniyorlar ama napayim bazilariyla gorusmeyi kesiyorum direkt net bitiriyorum isi benim arkadas cevremde 6 kisi kalicidir gerisi durmadan degisir bu ay iyi gecindigim ile öbür ay bozuşurum ben :)
- +1 yıl
6 kişi stabildir cocukluktan beri kardeşim gbi gördüklerim :)
Ayy cok var öyle arkadaşlar alıştılar artık suratlarına kapatmama ama hala arıyorlar hoşlarına gidiyo kapatmam sanırım başka bir taktik bulmam lazım 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Aranmayi istemiyosan nonu olmayan bir noya yonlendir :)
Malesef benimde var tanidgim boyle genelde ben kendi kapi zilimi calip aaaa kapi caliyo ben ararim seni diyum kapatyrum hemen her seferinde yiyiyo anlayamadi hala :)
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Ahahah konuşmaya o kadar kaptırmış demek kendini anlamadigina gore :Dd
Kıza da erkeğe de aynı şeyi diyorum = Sıkıldım hadi kapatıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİyi kanka ya tamam dediğin gibi olsun. Benim ders çalışmam lazım eve geldiğimden beri hiç çalışmadım.
00 Yorumla
+1 yılNeffret ediyorum. bir de bunu özellikle sen aradığın zaman yapanlar da var. >:(
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen, kendileri arayınca mutlaka bir işleri çıkıyor kapatıyorlar adı aradı olsun işte!
+1 yılEfendim anne tamam ya tatlım annem çağırıyor sonra konuşalım olur mu ya :)
00 Yorumlasöylerim ki, yoruldum dinleneyim ararım ben derim :)
00 YorumlaHatta biri daha arıyo tatlım önemli olabilir ben seni tekrar ararım canım hadi öpttüğm grş 😄😄
01 Yorumla- +1 yıl
😁😀
Küt diye kapatır geri ararım niye kapattın derim. Afra tafra yaparım. Sonra bir daha kapatırım :) hatalardan sanırım deyince kurtulurum.. ya da şarjım bitti olabilir
00 Yorumla
+1 yılKonusurken telefonun bataryasini cikar ne ilduguny anlamaz sonra aciklama olarak yaa bu akilli telefonlar sorunluu yaa dn kendi kendinebkapaniyor acilmiyor felan felan...
00 Yorumla"Hacı şarzım bitiyor, kusura bakma sonra konuşuruz"
Sıkıysa kapatmasın...00 YorumlaAnnem çağırıyor yapilacak iş var bn sana daha sonra dönerim kusura bakma canım de kapa gitsin ideal
00 YorumlaBahane bulmam ki telefonu brakıyorum bir yere açık bir vaziyette wc ye gidiyorum gündelik işlerimi hallediyorum vs. Sıkıntı yok :)
00 YorumlaBen direk söylüyorum ya o anlatırken neyse ya sonra görüşürüz kendine iyi bak diyip kapatırım telefonu o anlar zaten...
00 Yorumla
+1 yılDirekt söylerim bir daha da aramam yiyorsa o arasın :)
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy :))
+1 yılCanimin ici şu an kapatmam lazim ben seni 2 dk sonra aricam diip o ariyana kadar aramam :D
05 Yorumla- +1 yıl
Az once cok deger biçtigim biride bana aynisini söyledi yanlismi algilamaliyim :)
- +1 yıl
Tesadüf desek :)) ya da oyle de olabilir sen cok konusan bir arkadasimisin ki?
Ya da bekle 2 dk sonra aramaz da oyle dusun :) - +1 yıl
10 dk sonra geri dönüş yaparim dedi 11 dk oldu yok :D
- +1 yıl
Ozaman o da senden kurtulmak istiyo :)) kusura bakma gerçekler
- +1 yıl
Verilen soze cok önem veririm :) mesela dedi ve baana dönüş yapmadıysa aramam onu o arayana kadar belliki gorusmek istemiyor derim takintiliyim az bisi :D
+1 yılTelefonun hoparlörü bozulmuş gibi yaparım ve bir hafta kafa dinlerim.
08 Yorumla- +1 yıl
Aa güzel yol buda ama en iyisi yonlendirme :)
- +1 yıl
Bilmiyorum tercih senin. Yönlendirme olduğu anlaşılıyor
- +1 yıl
Olmayan noya yonlendirdim herkes nomu degistim saniyor :)
- +1 yıl
Çok tehlikelisin nasıl düşündün iki dkda? ;)
- +1 yıl
Hizli düşünürüm ben :)
- +1 yıl
Nazar değmesin ;)
- +1 yıl
Amen :)
- +1 yıl
Yüce isa seni korusun. Amen :)
+1 yılTelefonu kapatıyorum işim var deyip kaparım telefonu
00 Yorumla
+1 yılkapatsana la mmaall yazıyo yazıyo para bu para derim kapatırım bu ne sanki telefonda gılgamış destanı mı anlatıyo
00 Yorumla
+1 yılkm olursa olsun bes dakikadan uzun surerse koyarim yere telefonu arada bir evet derim dinlemem sonra o kaparir zaten :D
00 Yorumla
+1 yılTelefon konuşması devam ederken (karşı taraf anlatıyor)
-efendim anne vb. Geliyorum hemen!
Karşı taraf insansa işin varsa kapatalım der00 Yorumla
+1 yılAraba kullaniyorsam ilerde polis var 'yalanı' evde ise yine polis var!
02 Yorumla- +1 yıl
Evde polisin ne işi var ahaha :Dd
- +1 yıl
Arama var :)
ben aradıysam sıkıntı kontorum biter ama o aradıysa ssorun yok :D
017 Yorumla- +1 yıl
Ben faturali kullaniyorum dakka bitiyor ama duran tarife dakka bitince aratmiyor :))
- +1 yıl
Bazılarına değer :))
- +1 yıl
Yaz nonu arasinlar kanka :))
- +1 yıl
Pasifim yaniyorum arayin bekliyorum :Dd sevin gökhoşumu kollayin totoşumu :) bak senin icin yazdım :Dd
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
det :D
- +1 yıl
Hayirr o beni ariyor aratmamm :)))
- +1 yıl
imdat diye bağırayım mı :D :D
- +1 yıl
Sizin paintball hikayesi yalan olcak gbi niyse bisi soylemiyorum :))) araniza kari kedi gbi girdim hihihihi asdffs :DD
- Telefon nasıl kapanır biliyormusun. - hayır. -bak işte böyle. Direk kapatırım.
00 YorumlaBen degil arkadaşım var. En ince detayina kadar anlatiyor. ya deli oluyorum!!
00 Yorumla
+1 yılOf ne büyük bir işkence ben çoğu zaman kenara koyuyorum teli sonra alıp arada hı hı diyorum :d
00 YorumlaKonuama cok uzarsa sikildiysam diyorum yapmadigim sey değil :)
00 YorumlaAciklama yapma geregi duymam kapatirim acil durum olursa ;d
00 YorumlaGenelde şarj bitiyor 5 dk ya ararım der ve telefonu kökten kapatırım :)
00 Yorumla
+1 yılben o insanlara kısaca uzun bir küfür ediyorum ama arkasından
02 Yorumla- +1 yıl
Bende arkasindan :)
- +1 yıl
eski arkadaşlardan yana çok sıkıntılıym okonuda arkadaş ne konuşucaz hala sevgilin falan yok mu git onunla konuş yok töbe töbe :)
- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılvalla arkadaşım var bir tane ben kapatmaya çalıştıkça konuşuyor en son artık dayanamayıp küfretmeye başlıyorum o zmn kapatıyo
00 Yorumla
+1 yılTÜNELE GİRİYORUM TELEFON ÇEKMİYO ALOOOO SESİN GELMİYORRRR:)))
00 Yorumla
+1 yılAltıma edicem kapat artık ya da duşa giricem yemek yapıcam babam geldi vs vs :D
00 Yorumla
+1 yılAloooo Aloooo sesin gelmiyor ne diyorsun neyse sonra görüşürüz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlari görünce ben-,-
https://hizliresim.com/dqNOaQ02 Yorumla- +1 yıl
Seni artik iyiden iyiye taniyorum bu arada baska resmin yok mu :))
Cevap sahibi+1 yılHadi ya bu imkansiz olamazzz :D
Baska resmi ne yaoicaksiniz ya herkes baska resim diyor :D
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. yeter artık kapat telefonu derim kim olursa olsun :)))
00 YorumlaGit kendi elinle kapi ziline bas aaaa kapi caliyor de hadi bn kapatim sonra gorusuruz de
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat