Ne zaman evli ablama sorunlarımı anlatsam okulumdan bahsetsem çocuklarını övüyor ya da görümcesinden bahsediyor. Niye böyle?

Ablam niye böyle?
Kendisi 35 yaşında 5 çocuk annesi.
Kendim 2 yıldır mezunum üniversiteye başlayamadım. Diger ablamda evlenince tüm evin işleri bana kaldı. Annem psikolojik olarak rahatsiz maddi durumumuz iyi değil hem aile hem eğitim sorunlarım var yani.
Ne zaman telefon açsam bak görümcemde öyleydi kaçtı gitti Ankara 'ya tek başına hacettepede paremedik okudu şöyle akıllı böyle zeki bize böyle yardim ediyor söyle yapıyor diye övüyor ya da çocuklarimda okulda şöyle yapmişlar falan diye konuyu kendine çekiyor.
Diğer ablamda ne zaman arasam gürültüden konuşamıyoruz ya da yorgun oluyor.
Sürekli bana saf olduğumu kendi hakkımdan gelemediğimi söyleyip moralimi bozuyorlar
Ciddiye alinmiyorum. 20 yaşında olduğumu unutuyorlar.
Ve ablamin evine gittiğimde ne zaman kapanacaksin diyor dini yönden sürekli laf sokuyor cehenneme gideceksin falan diyor aglatiyor beni.
Artik hiç bir şeyden tat alamaz oldum. Kimsem yok. Çok yalnızım.
Biran önce okulumu kazanıp çekip gitmek istiyorum. Başıma ne gelirse gelsin. Kimseye bir şey anlatılmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitede yalnızlığımı gideriyordum burasıda boşalmış ya 😐
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! @Kürkmantoluhayri teşekkür ederim sorumu öne çıkardığın için.
Ne zaman evli ablama sorunlarımı anlatsam okulumdan bahsetsem çocuklarını övüyor ya da görümcesinden bahsediyor. Niye böyle?