Ailem hiçbir isteğime yetemiyor?

18 yasimdayim 14 yaşımda çalışmaya başlayıp az çok kendi isteklerimi, kıyafetlerimi hep kendim aldım. Ailem bu zamana kadar bana telefon ve motosiklet aldı oda ulaşım zor olduğu için. Yani arkadaşlar tek benmi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama üç aydır çalışmıyorum iis bulamadığım için aileme muhtaç kaldım ve evde yemek bile yiyemiyorum çünkü istediğim yiyebildigim bir şey bile yok neden daha iyi bir aileye denk gelemedim diye üzülüyorum. Birde yaptıkları herşeyi başıma vuruyorlar. Çok var ailesi zengin olup calismayanlar hayatımda bi defa tatile dahi gitmedim deniz bile görmedim nefret etmeye başladım artık onlardan. Neden böyle oluyor

Güncellemeler
+1 yıl
Herkes şımarıklık olarak düşünmüş ama ben öyle bir şey yapabilecek son insanım çünkü bu bana çok küçükken öğretildi acımasız patronlar tarafından ezildim seneler boyunca. Yani kızıyorum aileme ne güzel bir çocukluk ne bir gençlik yasatamadilar bana yetimhaneye verselerdi en azından şimdi memur olabilirdim sonuçta orası devlet evi olduğu için. İşte bulamıyorum simdi
Ailem hiçbir isteğime yetemiyor?