Görümce ve kayınvalideme ısınamıyorum. Ne yapsam?

Evlenmeme yakin kaldi ve onlarla yasamicam. Farkli kulturleri varki tuhaf degil. Ama cok cimri dsvrandilar bana karsi hem ekonomik hemde ilgi anlamibda. Gereksiz tavir yaptilar mesela kac sefer ki baya uzduler beni yazdan sonra. Görumcenin kesinlikle kiskandigna inaniuorum kayinvalidede ayri bi sorun zaten. Annemde hoslanmiyor görgu gelenekleri 0. Sutekli beni emirleri altinda tutmaya calisiyolar gibi, yapamasalarda hep dogum gunleri etkinlik Yani cikarlari oldugunda gel git yaoiyolar. Buyuk aileler ne gunleri bitiyo ne bi seyleri. Birde esime ben onlari ailesi gibi görmuymusum diye bi söylentide bulundular. Halbuki kac sefer insiyatif aldim farkli sekilde, arabam var diye kayinvalidem soforlugnu yaptirmaya calisti bi kac kez, Anneler gunu oldu en guzel cicegi aldim. Yaz oldu ben dedim piknik yapalim diye hep beraber vs. Hala nisanliyim görumcem benden 5 dk uzsklikta calisiyor bir gun bi kiz kiza yemek yiyelim kahve icelim diye teklif etmedi. Evine 6 ay sonra Yani bayramda zar zor davet etti. Ne yapsam yaranamadim ve kariyer sahibiyim isim herseyim yerinde. Kimseye maymin olmamaya karar verdim. Bastan beri resmi takiliyorum hala öyle devam ediyorum. Görystugmuzde samimiyim ama gitmuyorum arayip sormiyorum fazla. Calistigim halde tum sene kayinvalidem gelip gitmiyosun diue baski kurdu

Görümce ve kayınvalideme ısınamıyorum. Ne yapsam?