Ben evlendiğim zaman kayınpederim bana ev hediye etti babamda araba aldı ablasida balayımiz için otel parasını ödedi arkadaşım diyo ki sen çok şanslısın durumunuzda iyi kocan da iyi kazanıyo diyo lafı sürekli buna getiriyo kiskaniyo mu beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllah şansınızı bol etsin, herkeze nasip olmayacak bir kısmet sizinki,, insanlar evlenirken oturacağı evin eşyasını bile alamazken siz gerçekten şanslısınız, arkadaşınız muhtemelen sizi kıskanıyor, iyi bir dost iyi bir arkadaş, arkadaşını kıskanmamalı ya uzaklaşın ya da aranıza mesafe koyun ya da bu konuşmaların sizi rahatsız ettiğini onunla konuşun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kıskandığını düşünmedim nedense öyle olsa laf sokar ama bu söylediklerin bence laf sokma değil sen surekli söyle şeyler aldılar böyle şeyler yaptılar diye anlatiyorsan eğer o da düşüncesini dile getirmiştir. hani sen bahsetmedigin halde durup durup bu konuları kendisi açıyorsa imrenmis olabilir arkadaşlara katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey nasip kısmet Her şey ev araba dünya malı değil dünya malı dünya da kalır huzur anlaşmak önemlidir şimdi ki insanlar hep para derdin de ama kıskandigini düşünmüyorum sadece öyle söylemiş sende ona dua edebilirsin Allah sana sana da nasip etsin diye
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bu cümleyi söylediğine göre senin paraya taptigini düşüneceğim sen de dersin ki Allah veriyor rızkımızı Allah nasip etmese o para sana nasip olmaz
- +1 yıl
Bence arkadaşının kıskançlığından ziyade sen kibre kapılmışsın şeytan bu kibirle cennetten kovuldu en büyük günah kibir…
Cevap sahibi+1 yılYanlış yere yazdın sanırım 😃
Cevap sahibi+1 yılEvet kibir doğru değil kardeşim Allah korusun insanların davranışları bazen kibre giriyor fakat bunu bilemeyiz kibirli davrandığını.
Cevap sahibi+1 yılDoğru da değil böyle konuşmanız.
- +1 yıl
Yorumundan kibir akıyor iyi günler
Cevap sahibi+1 yılNe diyon orspu
Cevap sahibi+1 yılAklında sorun mu var senin?
Cevap sahibi+1 yılSenin sözün kanalizasyona gider anca kime yazdığının farkında ol aklını başına al kocaman kızsın çocuk değilsin çok Müslümansın ya kibirden Başka bisey bilmiyon kimseyi tanımadan on yargılı konuşma sen ne olduğunu zannediyosn da karar veriyorsun aşağılık bir insansın kendine bak önce byni çürümüş ya
Cevap sahibi+1 yılAcıyorum cidden senin gibilerine Allah herkese en iyisini versin bende olanı gözü olmasın olaninda gözü çıksın amin bütün dünya senin olsa senin kibrinden geçilmez bence kendine bak ayağını denk al dengesz misin nesin git Bi psikoloğa cidden
Cevap sahibi+1 yılÖnce oku sonra düzgün yaz okuman yazman yok mu senin? Kibirle ne alakalı cümle yazmışım ben?
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi böyleysen ilerleyen zamanda daha kötü olursun diyim sen kendi beynini geliştireceğine insanlarla uğraşıyorsn acaba sen nesin 😂😂😂 git çürümüş beynini düzelt
Cevap sahibi+1 yıl@Bihterimmmm isminde mantık bileyok
Cevap sahibi+1 yılGülüyorum sana osssuruyorummmm
Cevap sahibi+1 yılNasıl yetiştirmişler seni yazık
Cevap sahibi+1 yılSen böyle bilip bilmeden konuşursan ahirette hesabını veremezsin ona göre ne konuştuğunun farkında ol tamam mı beynin varsa eğer anlarsın
Cevap sahibi+1 yılKibir denilen şey öncelikle kendini beğenmek herkeste olmasını istememektir yukarıdan bakmaktır ama burdaki şahıs beni kıskanıyor diyor kıskançlık herkeste olur fakat bir kişi kendine bakmalı Bi başkasının ne yaptığına bakmamalı sen de kibir var ki beni kıskanıyorsun belli ki simdi sorun sende anladım cahilsin
Cevap sahibi+1 yılGit Annen seni düzgün yetirstirsin bence buralarda saldırma kimseye tamam :)
Cevap sahibi+1 yılYoksa benden günah gider haberin olsun sabrımı taşırirsan sana acımam
- +1 yıl
Ben soruyu sorana demiştim ama neyse bence sen de acil ruh sinir hastlıkları hastanesine yatman lazım şu yorumlara bak ben şimdi seni savcılığa versem tazminat istesem davayı kazanırım nitekim yapacağım da kimse kimseye böyle hakaret edemez
- +1 yıl
Kibir var demek hakaret değil ama senin 15 yorumunun hepsi hakaret içeriyor gizliyim vs diye bulamazlar diye yardırmışsın ama ip adresinden polisler eliyle koymuş gibi buluyorlar evine celp raporu geldiğinde görüşmek üzere
+1 yılHerkesin istediği ilgiyle, hediyelerle mutlu olman etrafındaki herkesi kıskandırabilir. Bu gayet olağan bir şey. Sen bunları düşünme. Hayatını yaşamaya bak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kıskanıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılimreniyor da olabilir, bir de çok çabalayıp hayatı boyunca bunları elde edemeyecek olanlar var kendince yediremiyor olabilir. Kötü bir şey demiyor ki hem, mesela okuyorum ben, çalışıyorum da paramı kazanmak için ama yaşamaya yetiyor sadece, ailemin bana sağlayabileceği bir şey yok. ben naparsam yapayım bir ev araba almak imkansız gibi mümkün mü bu türkiye şartlarında ama ben haketmiyor muyum hakediyorum, üzücü bir durum. İleride eşim olsa %5 ihtimal bile yok böyle varlıklı olsun da ev araba hediye etsinle bana. Bazı insanlar hayatları boyunca bunu elde edemeyecek yani onu anlatmaya çalışıyorum. Hayat çok eşitsiz, günde 15 saat çalışan insanlar var evine yiyecek zor götüren bir de oturduğu yerden aldığı elbiseyi paylaşıp, 2 aya kendi evine çıkan. Sana laf söylemiyorum burada yanlış anlama sakın ama gerçekten şanslısın kıymetini bil. Arkadaşın doğru söylemiş kötü bir şey dememiş yani
62 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl:)
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılacayip kıskanıyo bence, hatta ben bile kıskandım, eminim burada bir çok kişi kıskanıyo da ama bundan bize ne yahu gündemmi yaratmaya çalışıyorsun bence trollüyorsun herkesi, zavallı guraba ucube zavallı bir tipsin ve kendini fazla abartıyorsun
olmasan gizli olmazsın bak işine
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Ben bile kıskandım o da kıskanmış olabilir insani bir durum olabilir, iş ki masum bir kıskançlık olsun fesatlık düşünmesin. Sen onu iyi tanıyan birisi olarak niyetini, gerçekte ne düşündüğünü falan daha iyi bilirsin öyle bir kuşkun varsa ona göre tedbirini alırsın.
Görümcen varsa ben de evleneyim, ablan falan da olur araba da fena değil. Hiç olmadı kız arkadaşınla evlenip seni kurtarayım bari 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşn da olsa öncelikle senin ona bunları nasl bir uslupla anlattıgn önemli
Hava atarak mı anlatıyorsn yoksa konuyu sen mi açıyorsn bunları anlatmak icin yoksa öylesine bahsedip geciyor musn önce kendi iletisimine bak ayrıca bana sanslı oldugumu sürekli söyleyen bir arkadasm olsaydı bundan mutluluk duyardm ve gercekten şanslı gelin kategorisinde bulunuyorsn bence bie daha bu konu açılırsa en güzel sanslar seninle olsn diye arkadasına tatlı bir dilekte bulun ve tepkisine bak10 Yorumla babalar için önemli bir şey değilki bu çocuğuna hediye etmiş , yabancı birine almamışya. abartıcak bişi yok. sıradan biri hediye etmiş olsa, abartı olurdu bence gayet normal bunlar. anne ve babalar evlatları için yaşarlar onların rahat etmesini ister bunu hediye olarak görmemen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/0_CyIVcMzng
Bizim ailenin bize verceği hediye11 Yorumla- +1 yıl
Al b neden de o kadar 🤣🤣🤣🤣
+1 yılAslında kıskanılcak bir durum yok kefenin cebi yok sonuçta ve bu dünyada sadece mutlu olmak için yaşıyoruz dünya malı dünyada kalıyor herşeye sahip olabiliriz fakat sabır ve çalışmak önemli😊 Allah daha çok versin
10 Yorumla
+1 yılNereden buluyorlar bu kadar parayı?
Allah bu devir de insanlar harama bulaşmadan zengin olamaz bence bu şans değil gibi bakalım sonları ne olacak?
11 Yorumla- +1 yıl
buda merak konusu :)
bence kiskaniyor olabilir.. gefcekten dost sandiklarimiz tost cikabiliyo.. neler neler gordu bu gozler. gecen sene en yakin arkadasim meltemin dogum gununde en sevdigi sanatci olan serdar ortactan video almsitim ona.. cokmutlu olmustu. ertesi gun benimn eski sevgilimle konustugunu ogrendim. helallll sana da bu yaksiirdi!!!
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla bes belli çekemiyor ve kıskanıyor bes belli 😂
20 YorumlaOkurken ben bile oha bukadar olmaz dedim arkadaşın napsin 😂şaka biyana hayırlı uğurlu olsun böyle kayınpeder görümce bizlerede nasip etsin inşallah 😂😊
00 Yorumla
+1 yılArkadas Hıcmı korkmuyosun nazar deger dıye ben olsam okdr detay vermem. Benım evlılıgım nazardan goz den bttı blyormsn.. Kocanla mtlu ol ama bunu insanların gozune sokma kmsye ispat etmek zorunda dglsn. Bıgun arkds ddgn kısının dusman olcgı ihtimalını dusunme. Benım hc arkdsm yk mesela cnku kmsye guvenmıyorm herkes haset olmus.
00 Yorumlakeşke benimde arabam evim iyi bir kocam olsaydı diye kendi hayatından memnun olmadığına yakınmıştır ama sende kibirlik var ne kadar büyüksen o kadar yüksekten düşersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Senin adına içten bi mutluluk yaşayamadığı bariz belli. Kıskanılmak gayet normaldir fakat yüzlemeden mesafe koymak en iyisi. ⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla "Mutluluğunu yüksek sesle anlatma çünkü hasetin uykusu hafiftir" der büyükler.
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de kıymetini bilmen için söylüyordur ama yine de sürekli dile getirmesi rahatsız edici olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence kendisini bu şekilde sadece maddiyat üzerinden tatmin eden birinin kıskanılacak hiçbir yanı yoktur :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığını sanmıyorum, kıskanıyor olsa şanslı olduğunu ifade etmez, kendini kötü hissetmeni isterdi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKes ilişkini o arkadaşınla.
Ya da bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum ama daha kapalı ol ona karşı.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Maşallah Allah mesut bahtiyar etsin. Kıskanmak değil de belki de imrenmektir. Allah ona da nasip etsin.
03 YorumlaKıskanıyordur belkide imreniyordur ama bunu sürekli dile getirmesi normal değil mesafeli ol bence
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyo imreniyo çok belli. İletişimini kes hasetliğinden dolayı sana kötü şeyler yapabilir. Mesafeli dur.
00 Yorumla
+1 yılNeden kıskansın kıskanan insan bunu dile getirmez ayrıca kıskanılacak bir durum ortada göremiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu niye sürekli ona getiriyo o zaman
- +1 yıl
İyi niyetinden söylüyordur gerçekten kıskanan insan içten içe kendini yer bitirir kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılSağol
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. şu an seni hepimiz kıskanıyoruz 😅 güle güle kullan kardeşim
10 Yorumla
+1 yılMaşallah ne kadar şanslıymışsın. Ben de kıskandım vallahi. 🥲🥲
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna şu cevabı ver. Kudurma pis kadın herkes ederi kadarını yaşarmış bu hayatta. Çatla patla kaybol buradan. Al şu parayı bana bi sigara al üstüyle de kendine çikiletaa al.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyide kıskanılmayacak bir durum mu? Ben bile kıskandım, keşke kız olsaydım, sen olsaydım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam canım ya, Allah huzur versin, bak işte o mu beni kıskanıyor bu mu beni kıskanıyor diye diye kendini yiyen birine dönüşmüşsün, ne gerek var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anlattığında kötü niyet göremedim ben. Herkes beni kıskanıyor modunda takılmayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz zaten bunun için okuyoruz yıllarca çalışıyoruz. Sen bunlara gerek kalmadan sahip olmuşsun hepsine zaten. Arkadaşının da niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılKadının yaradılışında var kıskançlık sorman hata🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılYok artık ciddi olamazsın. Evlendin mi o adam ile. Evlenmediysen ben evleneyim adamla 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁😁😁😁😁
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla kıskanıyor, dikkatli ol yine ayağını kaydırmasın.
00 Yorumla İmreniyor sana kıskanma değil
Allah mutlu etsin seni kardeşim00 Yorumla
+1 yılNormalde eviniz ve arabanız var mı Ailenizin
00 Yorumla
+1 yılBırak arkadaşını söylediklerin doğruysa ben de seni kıskandım
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların zaten kıskanç hepsi kuyunu kazma peşinde.
00 Yorumla
+1 yılBakışı iyi mi kötü mü bilemedim. Nazara inanırım bence anlatma herkese.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur kendisinden, böyle insanlardan hiç hoşlanmıyorum
00 Yorumla Olanı söylemiş şanslısın diye ne kadar abartıyorsun be 🙄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılben bile kıskandım seni sen bu normal deyilmi şimdi
00 Yorumla Kıskançlık olabilir. Yalnız her şeyi herkese anlatmayın.
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık kötü bişey ama çoğu kişi kıskanırdı eminim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılYani imreniyordur muhtemelen. Ama bunu sürekli dile getirmesi normal değil bence
00 Yorumla
+1 yılPara mal mülk olanda bir dert olmayanda bir dert. Çok ilginç
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak değilse hasetleniyor neden bende yok diye ama nazarı büyük olur söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam tamam herkes seni kıskanıyor rahatlayabilirsin 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum elbet karşılık olarak fazlasıyla temenni ettirecek, o düşünceye girdirtecek bir durummuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence anlatma o arkadaşına daha bir şey gerekirse mesafe koy arana :) kocanı alıverir anlayamazsın :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ister istemez bi imrenme kıskanma olur ya insan kendinde olmasını isteyip fakat olmadığı şeyleri başkasında görünce kıskanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kıskançlık art niyet değil şanslı olduğunu belirtmis sadece iyi niyetli olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıliyi arkadaş iyilik kötü arkadaş sana kötülük getirir. maalesef onun var benim neden yok gibi takıntıları olan kızlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanç olsa çok şanslısın demez. İyi niyetli biri bence. İmrendim olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmreniyor bence. Kiskansa söylemez bile. Hatta moralini bozar. İyi niyetli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu çok dillenirenlerde iyi değil ama nazar değebiliyor
00 Yorumla
+1 yılVar ki alıyoruz de niye kısıkanma gereği duyuyorsun de o arkadaşın la arana mesafe koy nazar değmesin diye
00 YorumlaOlabilir bu kadar şeyleri hediye edilince kıskançlık olabilir. Bilmemesi daha iyi herkese herşeyi söylemeyin.
00 Yorumla
+1 yılBelki de senden motivasyon aliyodur direkt kıskanıyor demek mantıksız geldi ama tabii böyle bir soru soruyorsan hissetmiste olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılİmrenmek, özenmek ve; kıskanmak, haset etmek farklı şeylerdir. Bunun ayırdını da siz yapabilirsiniz sadece.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınpederim ev, babam araba, görümcem de balayı hediye etti. Arkadaşım beni kıskanıyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler