Sürekli aile bireylerine, sevgiliye, eşe dosta dokunmak alışkanlıktır bu bünyelerde. bir şey anlatırken muhakkak bir omuza ele kola dokunulur, yanında ise istemsizce yanaklar sıkılır, yürürken kola girilir, yemekte çay kahve muhabbetinde ansızın öpülür, kol sıkılır, her gün de görüşsen muhakkak bir sarılmak elzemdir. en ufacık şeyi sarılmak için, öpüp koklaşmak için bahane sayabilirsiniz. karşınızda sevgiliniz de olabilir, anneniz babanız da olabilir, iş arkadaşınız da olur komşunuz da olur hiç fark etmez.🫠
Ben her gün iş arkadaşlarıma ve anneme fazla temas hâlinde oluyorum , ya siz peki? 🤪
Temas bağımlısı mısınız , sevdiklerinize dokunmadan durabilir misiniz?
Yapılan araştırmaları okuduğumda kadının daha fazla temas bağımlısı olduğu tespit edilmiş. Bunun sebebinin de sarılma ve güven isteğini yükseltmek içinmiş.
Ben kolay kolay dokunmam kimseye, hele kadına asla...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sarılmak özellikle mutluluk hormonunu arttırıyormuşşşş işte bu yüzdenn temas bağımlıları olarak çok mutluyuz
Erkeğe sarılırken, karşı tarafı rahatsız ediyor muyum gibi vs düşünceleriniz oluyor mu? Temas bağımlısı bir kadınla tanışmak bana çok ağır gelir, bunun için soruyorum.
Ben hiç öyle birisiyle karşılaşmadım. Sarılmadan, öpmeden duramayan insanlar vardı ama sadece küçük kardeşime karşı böylelerdi. Öyle ki kardeşimin yanakları kızarmaya başlamıştı 😅