Aslında burdaki büyük yanılgıdan bahsetmek lazım. Şimdi iki kişi yazıyor birisi tüm iyi niyetiyle merhaba derken diğeri pis bir niyetle (a evet kızlar kesinlikle onlara göre birer materyal) çoook etkili bir girişi yapıyor (etkili dediği alakasız saçma bir konu. elraen in limon yolla demesi bile daha mantıklı olabilir ama cvp alamazsınız neyse) tabi bu çok üstün meziyetlere sahip olan hanfendi ikinci mümptezel serseriden yana kullanıyor seçimini (şaşırdık mı hayır!) sonra diğer garibim baş eğip gidiyor tabi asıl hikaye bundan sonra başlıyor. Bizim insan sarrafı 20 lik genç kızla muhteşem havalı olan çocuk bir iki takılınca çocuk bunu baya bir kullanıyor. Tabi bizim kız baya zeki ya bunu 1-2 sene sonra (daha geç anlayanlarda varda boş ver) anlayınca KS adlı bir platforma gelip soru bölümünü açarak "ya o beni kullanıyor mu benimle evlenmeyecek mi 🥺😭😢" gibi sorular sormaya başlıyor.
Niye 40 takla atalım şekilden şekle girelim ki yani ne özelliğiniz var oda insan bende onun bana benim ona elbet bir gün ihtiyacım olacak yani bir ekstrası yok işin gerekte yok isterse yani
sanaldan artik insanlarla tanismiyorum normaldede zaten ilk adimi ben atmam tanismak için. En son yazan kişi emek verip "Bende sanıyordum dünyayı güneş ısıtıyor yanılmışım." yazmıştı. Sağolsun en azindan selam merhabadan daha değişik bi mesaj olmuş ve en azindan mutlu hissetirmişti.
sosyal hayatında kendi sınırlarını oluşturabilmiş değer kazanmış hiç bir insan tanımadığı kişilere mesaj atıp tanışma gereksinimi duymaz. zaten yeterince değerlidir saygı görüyordur tabiki beraberinde sevildiği için eksik hissetmez.
Merhaba nasılsın filan yazarım isterse tanışır İstemezse tanışmaz Kadın ruhundan anlayan biriyim ve etkili yöntemlerim tabii ki var ama gerek duymuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir bahane bulur yazarım, en son mesela birlikte çekildiğimiz fotoyu atacaktım. Asla klasik mesaj atmam, selam naber gibi..