Güncellemeler
+1 yıl
Ne diyorsunuz? Bosvereyimi? Doktor kendisi bajsaymiş 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Piskolijim bozuldu
İki kağıt istiyorlar. Doktor imzaladı. Aslında sekreter. Bastı mühürü ve bir aşım eksik yok fakat çocukken kızamık geçirdik sorun olmaz herhalde kimse sarı aşı kitabına bakmıyor. Avrupa dayım.. stresli üzgün napıcamı şaşırdım okula sahte bilgi vermek niyetim yok zaten Archiv e koyuyorlar okadar kimse bakmaz benim sarı kitabıma tüm aşılar onda! Ama üzgünüm gene.. bosvereyimi? Yoksa para ödeyip arkadan yapayımı? Ne gerek var? Deyimi? Kimse bir şey olmaz ki demi aşı ile ilgili ben zaten umrumda değilim sağlıkçı olucaktim endişelerim büyüdü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soruyu tam anlamadım eğer daha net sorarsan yardımcı olabilirim kızamık geçirdin ve bu aşı belgesinde yok öyle mi
Evet herkesin küçük defteri var ve onu gösterirsem bilirler.. yani sekreter onayı verdi ve kapandı... Aslında..
Doktorun mührü var onaylandı ben 100 Euro aşı için şimdi harcamak istemiyorum sırf olmuş sum diye. Bitsin kapansın diye. Benim için önemli değil.. saklicaklar onay kağıtı sahtecilik varsa nerden bikcek mühür var. Ben napayım onayı veren onlar.
Tamamda kızamık geçirmişsen zaten sıkıntı yok geçirmemişsen sıkıntı aslında çokta önemli değil aşıda sadece hepatit B istiyorlar gerisi sadece formalite fazla karıştırmıyorlar dosyaları
Geçirdim evet ama asım yok ugrasmicam hatta Hepatitis a ve b lazim
B yenilenecek ve a eksik ama onay kayıdı var 😂😂😂😂 çok komik demiiiii 100 tutuyor bu... Çok demi kimse arama bidaha bosvereyimi demi
Ozaman ben bir şey demiyorum ve yapıyorum. Unutayım gitsin demi
Onca öğrenci den benimi aricaklar 😂 4 tane aşı oldum Hepatitis b gebe yaparsam a ile 100€ turucak cuuussss
Bende yurt dışında yaşıyorum bu yüzden anlıyorum seni böyle çok fazla şey istiyorlar ve eksik olunca kabul etmiyorlar falan ama sadece gerekli evraklara bakıyorlar , gerçekçi ol biraz stres yapma koskoca üniversitede herkesin aşısı var mı kızamık geçirmiş mi die bakmazlar
Hepatitis a da eksik
B yenilemem gerekmis.. fakat bana 5 kere vurdular... Yapmicam 😭😂 2017 enson... Abla teşekürler zamanın içinde çok endişelendim bir şey olmaz inşallah yoksa almazlar... dı
Çok kafana taktıysan yaptır
Kızamık geçirdim. Hepatitis b azmis ama 5 yapıldı yere beeee a da eksik ama 100€ ödeyip hepsini yapmak için temelim. Biraz zaman geçsin a Yi yaparım herhalde.. ya da hiç bir şey yapmayıp gideyimi okumaya... Hemşirelik te temas çok
Hmmm ama kimse aramaz onca öğrenci içinde demi? Sahte olsa bile mühür e bakıyor tek
Nerde yaşıyorsun tam olarak çünkü hemşirelikse kendin içinde zararlı
Avusturya.. ozaman ben yapayım birara daha okulun başlamasına var!
Kızamık geçirdik onu yapmam! Fakat Hepatitis a yok, ve b azmis.. aslında 5 kere yedim.. ama bir aşı iki Hepatitis a /b yaoarim ozaman birara bende 80€ gidicek maalesef
Anladım evet yaptır bence çünkü özellikle hepatit a aşısı bazı hastalarla temas halinde olduğun için hastalıkları önlemek için kendini korumak için önemli okul fazla araştırmasa bile kendin için yap ama hepatit a da b gibi 2 kere 6 ay araylamı yapılıyor bilmiyorum eğer 2 doz falan isterlerse sen 1. Yaptır zaten mühürlü belgen var sorarlarsa onu gösterirsin aşıların hepsi tamamen bitince gerçek bir sertifika al ve okula onu ver neden vermedin falan derlerse aşılarda yanlışlık oldu dersin
Peki teşekkürler ❤️
Modlu
?