Kızların büyük bir çoğunluğu ya uyuşturucu kullanıyor, ya hakaret suçu işlemiş, ya taciz tecavüzü iftirası atmış ya da başka yüz kızartıcı bir suç işlemiştir kesin. Hatta iş öyle bir boyuta geldi ki, kızlara kimlik sorulmadığını bildiği için uyuşturucuyu kadınlara taşıtsalar ki emin olun taşıttırıyorlardır orada bile hiçbir şekilde kadınlara ceza verilmemiş olacak. Erkeklerin sosyal medya hesaplarının takip edildiği, kişilerin bizzat yakın takipte olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ve belki de dünyada. Emin olun. Kanunlar, mahkemeler, polisler , emniyet vs hepsi sadece kadınları korumak için varlar sanki. Cezaevleri de sadece erkek suçluları hapise atmak için varlarmış gibi.
Bu konuyu açtığım, tartıştığım insanlar öyle bir hipnotize olmuş ki. Kadınları suç işlemez zannediyorlar. Teyzemle bile tartıştım bu konuyu. Kadınlar suç işlemiyor ki diyor. Ahahaha buna nasıl güleceğimi şaşırdım. Saçmalık resmen. Sırf yakın takibe alınsa binlerce kadın uyuşturucu kullanmaktan hapse girerdi. Bir sürü arama kaydı olan, suç işlemiş kadınlar hiçbir şekilde gbt sorgusu yapılmadığı için hapse bile atılmıyordur. Şu ana kadar taciz tecavüz iftirası atan hangi kadını hapse attılar ki. Cinayet suçu işleyen, şiddet suçu işleyen karıları bile hapse atmıyorlar. Hem suç işleyen kadınları sorgulama, kimlik sorma, ceza verme ; sonra da çık de ki kodonlor soç oşlomuyor. Yav he he. Biz de malız anasını satayım. Bal gibi de işliyorlar işte. Emin olun kadınların işlediği her suçta ceza verilecek olsaydı kadın suçlu sayısı erkek suçlu sayısını fazlasıyla geçerdi. Fazlasıyla.
Kadınlar tehdit, şantaj, ısrarlı takip vs her türlü suçu işliyor. Emin olun sizin başınıza dahi gelmiştir. Ne psikopat kadınlar var. Ben anlamıyorum, bunları hapse atmaya mı korkuyorlar yoksa kimlik sormaya mı hangisi? Gerçekten hayretler içindeyim. Erkeğe şiddet uygulayan, tehdit eden kadınlar bundan kurtulabileceğini mi zannediyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın ve erkek suçluluğu oranlarına baktınız mı? Bu konuda makaleler okudunuz mu? Kadınların işlediği suçlar ve erkeklerin işlediği suçlar arasındaki tür farklılığını gördünüz mü? Kadınların bu suçlara yönelmesinde, hayatlarındaki erkeklerin ne derece rol sahibi olduğuna baktınız mı? Yoksa köşe başında kadınlar öldürülürken derdiniz hâlâ kadınları erkekler kadar ve hatta daha tehlikeli göstererek maruz kalınan sistematik şiddeti ve bir devletin vatandaşına sağlaması gereken asgari güveni hissedemeyişlerinin üstünü kapatmak mı?
Evet yine başlamışsınız manipülasyona. Sistematik şiddet diye bir şey yok öncelikle. Bunu dile getirmek kadınlara yönelik bir savaş var algısı yaratmaktır ve hiçbir gerçekliği ve ciddiye alınacak tarafı yoktur. Bana tonlarca soru sormuşsun. Evet bu bahsettiğin şeylerin hepsini okudum, araştırdım. Senin "Kadınların bu suçlara yönelmesinde, hayatlarındaki erkeklerin ne derece rol sahibi olduğuna baktınız mı? " sorun neyi gösteriyor biliyor musun? Kadınlar suç işlese bile hiçbir zaman biz asla kadınları bu suçlardan yargılamamalıyız düşünceni gösteriyor. Her zaman suçu, boku erkeklere atmalıyız demektir. Bu çok tehlikeli ve radikal bir düşünce şekli. Yani bir kadın suç işlediğinde ucu erkeğe gidene kadar sorgularsın bu düşünceyle. Kadın erkeği öldürmüş. Hımm o zaman suç onu o hale getiren erkeğindir. Ama bir dk annesinden şiddet görmüş. Hımm o zaman ne desek ki, yani biz şimdi feministsiz. Boku erkeğe atmamız lazım. Tühh bu sefer tutmadı. Feminist yoldaşlar ne yapalım. Durun kızlar durun ben buldum. Şey diyelim. O zaman onun annesi de babasından, yani bir erkekten şiddet görmüştür diyelim. Evet evet kızlar bu iyi fikir. hadi yaz yorumu, ona da bir erkek bu acıyı çektirmiştir.
Bak bu feminist kafayla suç işleyen bütün kadınları savunabilirsin. Biz maskülistler diyoruz ki bir kadın ne suç işlerse işlesin, bunun sorumluluğu kendisindedir. Tamam mı. Bu kadar basit. Bir karıncayı eziyorsan bile bu suç sana aittir. Bu suçun kaynağını başkalarına atmak, erkeklere atmak saçmadır.
Sen aslında bu tarz bir yorum yazarak feminizmin ne kadar tehlikeli bir görüş olduğunu bu konuma girip okuyan ve yorumları okuyan herkese gösterdin. Bu açıdan öncelikle sana teşekkür ediyorum. Yani feminizmin ne kadar erkek düşmanı bir yapıya sahip olduğunu gösterdiğin için sana çoook teşekkür ediyorum.
BM raporlarını inceledim bizzat. Yılda ortalama 7000 erkek katlediliyor ve buna karşılık sadece 300 tane kadın katlediliyor. Ayrıca tacize, tecavüze uğrayan erkek sayısı da çok fazla. Bir diğer nokta taciz tecavüz iftirası suçları da sadece siz kadınlara ait. Ve bu suça karşılık ne yazık ki henüz hiçbir ceza çıkmadı Türkiye'de. Bu korkunç gidişatın nedeni de feminizmdir ve buna derhal engel olmak gerekir. Düşünsene bir kadın bir erkeğe taciz iftirası atıyor, tecavüz iftirası atıyor ve buna hiçbir ceza verilmiyor. Mesela Kadıköyde diş doktoruna tecavüz iftirası atıldığında kalabalık o adamcağızı linç etti. Ve ne linç edenlere ne de o pislik karıya hiçbir ceza çıkmadı. Bunu haberler paylaşmadı televizyonlarda, gazetelerde. Çünkü işlerine gelmiyor. Kadınlara yönelik bir artısı yok. Kadınların suç işlediğini gösteren bir şey ya umursamıyorlar bu yüzden. Bu feministlerin yatacak yeri yok. Nefret ediyorum feminizmden. Bunlar yüzünden erkeklerin psikolojisi bozuluyor. Hayatları mahvoluyor. İşlerinden oluyorlar. Bunları neden umursamıyorsun, neden eleştirmiyorsun? Yoksa senin amacın erkeklerin maruz kaldığı sistematik şiddeti ve hükümetin vatandaşına sağlaması gereken asgari güveni hissedemeyişlerinin üstünü kapatmak mı?
Boş yorum okurken kusacağım sandım. Benim bir cümlemi cımbızlayıp vermediğim bir anlam yükleyip onun üzerinden bana saldırma çabana 10 puan. Ben bu sebeple kadınlar hapse girmemeli demiyorum, suç ona ait değil de demiyorum. Diyorum ki çarşaf çarşaf istatistik var, kadınlar genelde hayatlarındaki erkeğin yönlendirmesiyle suç işleme kararı alıyor. Sen ana sorunda demişsin ki kadınlar erkeklerden daha suçlu. Ben de diyorum ki, suçlu olan kadınların büyük bir kısmı yine suçlu olan erkeğin yönlendirmesiyle bunu yapıyor. Tehlikelilik düzeyini kadın-erkek arasında karşılaştırmaya başlayan sensin bu arada, sorun da buna yönelik zaten, kalkıp kadın-erkek karşılaştırması yapıyorum diye bir şeyler söylemezsen sevinirim. Sistematik şiddet yok deyişin komik, çünkü bu ülkede bir kadının, bir erkek tarafından ve sırf "bir kadın olarak erkeğin ondan beklediği şeyleri yapmaması sebebiyle" öldürülmediği gün yok. Anıtsayaç var ülkende, git bak. Kadının öldürülmediği gün yok.
Maskülizm dediğin şey incel erkek zırlaması. Kadınlar ölüyor, kadınların hayatları birkaç erkeğin iki dudağı arasında şekilleniyor ama kadınlar nafaka alıyor. Belinde çakısız gezen erkek oranı belki %20 bile yok ama kadınlar da tehlikeli. Bir yığın zırva. Eşitlik için bu kadar çabanızı önce kadın ve erkeğin sistematik suç mağduru olmasına yönelik verirseniz sonrası yine hallolur. Dertsizlik kafanıza vurmuş sizin.
Erkekler kadınlardan daha fazla öldürülüyor, doğru, erkekleri kim öldürüyor peki? Yine erkekler. Borcunu ödemez, yan bakar, dümdüz duruyordur, kan davası vardır vs. Her ne sebep olursa. Ama kadınlar yemek hazır olmadığı için, barışmak istemediği için, çalışmaya başlamak istediği için, reddettiği için öldürülüyor. Korkunç bir düşünce yapınız var. Erkeklerin psikolojisi bozulmasın, tabii, ama bundan önce birilerinin yaşam hakkını savunursanız dürüstlüğünüz konuşulabilir.
Ülkende? Evet bu ülkede yaşamadığın çok belli. Anıtsayaç erkek düşmanı feministlerin kurduğu bir sayfa ve sadece kadın ölümlerini sunuyor. Bak belki kötü biri değilsindir bilemem ama manipüle edilmişsin. Öncelikle sana şunu söyleyeyim cinayetleri erkek-kadın diye ayırmanın ve sadece kadınların ölüm istatistiklerini tutmanın kendisi bile cinsiyetçi (cinsiyet ırkçısı) bir tutumdur. Ben bu tutumu dahi kabul etmiyorum. 2. si karşılaştırma yapılmamasından bahsetmişsin. Esas cinayetleri cinsiyet bazlı ortaya çıkarmanın kendisi zaten bir kıyaslamadır, karşılaştırmadır. Ben 7000 cinayetten bahsediyorum sen her gün 1 kadın öldürülüyor diyorsun. Günde 20 erkek öldürülüyor. Bundan niye bahsetmiyorsun? Benim söylediklerim komik değil, bunlar gerçekler. Gerçeklere komik dememelisin. Çünkü sen komik dedikçe maalesef ki erkekler öldürülmeye devam ediyor. Erkek cinayetlerinin, erkeğe yönelik ekonomik şiddetin, taciz tecavüz iftiralarının derhal önüne geçilmesi ve p*rno erkeğe yönelik şiddetin yok edilmesi gerekiyorken senin bu şekilde sadece kadınlardan bahsetmen erkeklerin sorunlarını çözmüyor. Sorunları görmezden gelmekle nereye gideceğiz. Erkeklerin taciz tecavüz iftirasına uğramasına eğer ki bir insan üzülmüyorsa ve bunun için mücadele etmiyorsa, erkeğin 1 gün evli kaldığı kadına ömür boyu nafaka vererek ekonomik şiddete maruz kalmasına eğer ki üzülmüyorsak bu dünya iyi bir yer olmayacak. İşte erkeklere yönelik bu baskıların miktarı biz erkekleri korkutuyor. Bizler eşitlik istiyoruz. Erkeklerin insan gibi muamele görmesini istiyoruz.
"Maskülizm dediğin şey incel erkek zırlaması" İşte şimdi içindeki erkek nefretini ortaya çıkardın. Yani erkeklerin taciz tecavüz iftirasına uğramaması, katledilmemesi, ayrımcılığa uğramaması ve ekonomik şiddte uğramaması için bir araya gelip haklarını savunduğu oluşuma incel diye yaftalayarak neyi amaçladığın belli. Bana göre de feministler incel. Kendi isteği ile sevgili veya istediği partneri bulamayan karılar o zaman onlar da. Yoo söylediklerim zırva değil. Gayet de doğru.
"Erkekler kadınlardan daha fazla öldürülüyor, doğru, " demişsin ama gerisini yanlış yazmışsın. Biz erkeklerin katledilme miktarını ve kimler tarafından katledildiğini ölçen anıtsayaç gibi bir oluşum olmadığı için kafadan sallıyorsun. Sen nerden biliyorsun 7000 erkek cinayetinin tamamının erkekler tarafından işlendiğini. Askerlik yapmadığınız için, riskli işlerde çalışmadığınız için ölmüyorsunuz tabi. Ayrıca kadınların öldürdüğü erkek sayısı emin ol o 7000 içinde 1000 den fazladır. Yani yılda 300 kadın cinayeti sayısını geçmiş oluyor. Demek ki siz kadınlar masum değilsiniz. Bu palavrayı benim külahıma anlat.
" Ama kadınlar yemek hazır olmadığı için, barışmak istemediği için, çalışmaya başlamak istediği için, reddettiği için öldürülüyor. " demişsin. Ulan erkeklerin bu sebeplerden öldürüllmediğini nasıl uyduruyorsun. Kaç kere gördüm haberlerde. Kadın kıskanıyor eşini diye, eşi onu aldatıyor diye, eşi karısından boşanıyor diye gibi gibi her biri çok farklı sebeplerden olan bir çok nedenle erkekle öldrülüyor. Medya bu kadar az erkek cinayeti paylaşmasına rağmen, kadının erkeği katletmesini feminist düzenleri bozulmasın diye hiç paylaşmamasına rağmen, buna rağmen bu haberler çıkıyor defalarca. Eee ne de olsa 7000 cinayet var ortada. Yılda. İlla ki bir kaç tane paylaşıyorlar dikkat çekmemek için. Eee sonuç ne peki? Neden? Neden bu kadar farklı sebeplerle kadınlar tarafından öldürülen erkekleri umursamıyorsun. Esas senin söylediklerin zırvalık.
Ahahahahahahahahahahgdghdhgdsadhjdajkadjlldlad erkekler erkekler öldürülmesin istiyormuş :D Öldürmeyin o zaman birbirinizi kardeşim, bizi ilgilendirmiyor. Bizlik mesele yok. Uğraşamam ya seninle. Ben diyorum kadınlar sırf kadın oldukları için katlediliyor, sen diyorsun ki irkiklirin psikilijisi biziliyir fsjksjlskdkckfspdkkfdfkfjkfdjkfdjkfdjkvckjvcvc
Erkekler öldürülmesin istiyormuş dedikten sonra koyduğun gülücük erkekleri hiç önemsemediğinin, vicdanlı biri olmadığının kanıtı. İnsan hiç erkeklerin öldürülmesini gülerek aktarır mı. Bu yazdığın son yorum ne kadar doğru bir mücadele içinde olduğumu bana bir kez daha gösterdi. Erkekleri öldürenlerin sadece erkekler olmadığı, kadınlar da olduğunu söyledim. Ayrıca erkeğin erkeği öldürmesinin nedeni de genelde kadınların erkekleri öldürmeye teşvik etmesinden dolayı. Mesela Kadir Şeker'in bir erkeği öldürmesi feminist karıların her boku abartması vesilesi ile olan bir şey. Sadece aralarında tartışan bir evli çifti tahrik edip, 23 cm lik bıçakla o adamcağızı öldürmesi ve feministlerin bunu desteklemesi. Ayrıca feminist sayfalarda kadınlarla tartışan, kadınlarla sorunlar yaşayan erkeklere karşı, başka erkekleri kızıştırıp onları hanımcı, erkek düşmanı, feminist birer meriçe dönüştürerek başka erkeklere karşı örgütlüyorlar. Yani erkeğin erkeği öldürmesi de aslında kadının erkeği öldürmesinden farksızdır. Feminizm yüzünden oluyor hepsi. Eğer feminizm olmasaydı Kadir Şeker gibi yaratıklar hiç olmayacaktı ve o adamcağız öldürülmeyecekti orada. Şimdi gidebilirsin işine.
Bizim gibi sabıkalılar yüzünden sizi de sıkıyorlar. Aslında eski hükümlü var mı , varsa da hala suç işliyor mu diye bakarlar