Polislerin sürekli erkeklere kimlik sorup, kadınlara kimlik sormaması sizce de saçma değil mi?

Kızların büyük bir çoğunluğu ya uyuşturucu kullanıyor, ya hakaret suçu işlemiş, ya taciz tecavüzü iftirası atmış ya da başka yüz kızartıcı bir suç işlemiştir kesin. Hatta iş öyle bir boyuta geldi ki, kızlara kimlik sorulmadığını bildiği için uyuşturucuyu kadınlara taşıtsalar ki emin olun taşıttırıyorlardır orada bile hiçbir şekilde kadınlara ceza verilmemiş olacak. Erkeklerin sosyal medya hesaplarının takip edildiği, kişilerin bizzat yakın takipte olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ve belki de dünyada. Emin olun. Kanunlar, mahkemeler, polisler , emniyet vs hepsi sadece kadınları korumak için varlar sanki. Cezaevleri de sadece erkek suçluları hapise atmak için varlarmış gibi.

Bu konuyu açtığım, tartıştığım insanlar öyle bir hipnotize olmuş ki. Kadınları suç işlemez zannediyorlar. Teyzemle bile tartıştım bu konuyu. Kadınlar suç işlemiyor ki diyor. Ahahaha buna nasıl güleceğimi şaşırdım. Saçmalık resmen. Sırf yakın takibe alınsa binlerce kadın uyuşturucu kullanmaktan hapse girerdi. Bir sürü arama kaydı olan, suç işlemiş kadınlar hiçbir şekilde gbt sorgusu yapılmadığı için hapse bile atılmıyordur. Şu ana kadar taciz tecavüz iftirası atan hangi kadını hapse attılar ki. Cinayet suçu işleyen, şiddet suçu işleyen karıları bile hapse atmıyorlar. Hem suç işleyen kadınları sorgulama, kimlik sorma, ceza verme ; sonra da çık de ki kodonlor soç oşlomuyor. Yav he he. Biz de malız anasını satayım. Bal gibi de işliyorlar işte. Emin olun kadınların işlediği her suçta ceza verilecek olsaydı kadın suçlu sayısı erkek suçlu sayısını fazlasıyla geçerdi. Fazlasıyla.

Kadınlar tehdit, şantaj, ısrarlı takip vs her türlü suçu işliyor. Emin olun sizin başınıza dahi gelmiştir. Ne psikopat kadınlar var. Ben anlamıyorum, bunları hapse atmaya mı korkuyorlar yoksa kimlik sormaya mı hangisi? Gerçekten hayretler içindeyim. Erkeğe şiddet uygulayan, tehdit eden kadınlar bundan kurtulabileceğini mi zannediyorlar?

Polislerin sürekli erkeklere kimlik sorup, kadınlara kimlik sormaması sizce de saçma değil mi?