Bizim sokağın başında a101 var, onun altında boşluk var. Evsiz bir adam battaniye ile yatıyor. Bir gece vakti uyuduğun da başına eşya bırakıp gideceğim. Ne alıp bırakayım?
atkı, bere, eldiven? Mont? Kış geliyor
Bizim sokağın başında a101 var, onun altında boşluk var. Evsiz bir adam battaniye ile yatıyor. Bir gece vakti uyuduğun da başına eşya bırakıp gideceğim. Ne alıp bırakayım?
atkı, bere, eldiven? Mont? Kış geliyor
Öncelikle seni tebrik ediyorum. Atkı, bere mont ve ayakkabı hepsi de lazım olur ki. Ama bence ayakkabı ve mont al sonra da belediyeye gidip durumu anlatabilirsin belki gelip kalacakları bir yer verirler..
Teşekkür ederim. Ben atkı, bere alırım 4-5 adet montum var birini veririm sanırım. Kışın sağanak yağmur ve kar da botta önemli. Onu da almalıyım sanırım ama giymeyi tercih edermi ki yani dışar da yaşayan bir insan ayaklarının ıslanıp ıslanmamasını sorun ediyor mudur
Bir çok hastalık ayakların dışarıda kalmasından olur. Alabiliyorsan sccotor botlardan al çok kaliteli olur 6-7 yıl rahatça giyer ama ayak numarasını da bilmem gerek.
Doğru söylüyorsun. Bazı hayatlara dokunmak lazım. Herkes, illa yardım eden vardır diye düşünüyor işi birbirine bırakıyor. Güzel bir bot markası da bakacağım yakın zaman da. Görüş için teşekkür ettim
Rica ederim. Allah yapacağın yardımları şimdiden kabul etsin, bahtın açık olsun..
Amin, teşekkür ederim senin de yolun bahtın açık olsun
Teşekkür ederim çok sağol
Cevap
5Cevap
Kışlık kıyafetler iyide. Yiyecekte önemli. Kim bilir onun nasıl bir hikayesi vardır. Allah yardımcısı olsun
Aynen öyle amin. Kar, tipi gibi şeyler olunca ne yapacak acaba. Ben yine elimden geleni bütçem el verdiği kadarı ile yardımcı olacağım ama işte..
Allah razı olsun valla kimse yapmaz bu zamanda böyle
Amin Allah senden de razı olsun
Ev alabilirsin, evi dayayıp döşeyebilirsin, adama iş kurabilirsin
O kadar bütçem yok maalesef. Çok zengin holding sahibi birisi olsaydım bunu yapardım
Muhtarın kendine hayrı var mı diye sorsana :) tövbe yarabbi gece gece gıybet yapacağım
Cimere yazarım o olur mesela. Sağ ol görüşün için
Düşüncelerin çok optimist ama gece vakti Çalmasınlar o eşyaları
Onu ayarlarım ben, çalamazlar. Teşekkür ederim
Kışlık kıyafet al atkı, bere veya eldiven
Öyle yapacağım büyük ihtimal. Bir poşet veya ufak çanta doldurucam
Amin Allah senden de razı olsun
Git konuş
Olmaz gururu kırılır. Yani gidip neye ihtiyacın var ne alayım demek küçük düşürücü olur gizliden yapıcam. Kimseye de bahsetmeyeceğim
adamsın laa sen
Sağ ol kardeşim sen de
senin gibi insanlar sayesinde hayata umudum artıyor şurdaki sorulara bak birde senin soruna bak
Kardeşim yaşam mücadelesi Çetin haklısın. Buradakilerin çoğu hayatı toz pembe görüyor. Ama hepsi bir gün acı gerçekler ile yüzleşip olgunlaşacaklar. Hayat aşktan ibaret değil. Ayrıca ben iyilik yapınca çok mutlu hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?