Diyelim ki önünüzdeki kişinin birkaç lira parası eksik çıktı. Onu tamamlar mısınız yoksa ilgilendirmez mi siz? Ne aldığına mı bağlı diye düşünürsünüz? Evet sizi dinlemekteyiz :D
Kasada parası yetmeyen birine yardım eder misiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 363 cevap paylaştı.
Daha önce çalıştım markette. Hayır yapmamak daha iyi. 5 kuruşa bile yardım etseniz akşam kasa kapanana kadar 3-5 lirayı bulabiliyor. Üstüne bir de hatalı alıp verdikleriniz var. O gün çok dikkat etmişseniz ve 1-2 liradan bir şey olmaz diyorsanız yardım yaparsınız ama her gün yaparsanız maaşın yarısı kasaya gider.
ederim amam simdiye kadar yapmadim amma ufak tefek para yardimlari yaptigim ihtiyac sahibi insan oldu iki defa falan yardim ettim ufakta olsa keke falan verdim calisdigim yerde bi park gorevlisi amcaya. yardim etmeyi cok severim amma iyi insanlara..
Sanirim beni ilgilendirmez ama bakarim haki durumu olmadigi belli veya aldigi sey önemli birsey ise yardim da ederim o anki hissiyatim ne söylersen artik
Bir sefer sabah markete ekmek almaya gitmiştim on kuruş eksik diye vermemişlerdi diğer müşterilerde mal mal bakmıştı hiç unutmam pis küpekler fdjdjdj ben yardım ederim seve seve