Üzüldüğüm ve hayatımın dönüm noktasını şu an yaşadığım bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum?

Sigara almak için 20 liran var mı dedim ablama o da yok hiç falan diye yemin etti daha sonra bende gittim karttan aldım. (Anneme mesaj gitmesin diye nakit ile almak istiyordum) . Sigarayı alıp geldikten sonra küçük kız kardeşim şöyle dedi ablamın cüzdanında 20 lira eksilmiş senin aldığını söyledi bana baya da arkandan bişeyler dedi ama ben almadığını düşündüm sana demek istedim dedi. Bende ablama hiçbişey demedim yüzüme karşı da sormadı aldın mı diye iftira attı bildiğin. Ve demekki nakit parası da varmış var ama durduk yere yalanlar yeminler etti veremem lazım da diyebilirdi bunu da anlamış oldum bunun pek önemi yok ama hırsızlık ile suçladı beni bildiğiniz. Daha yeni de kavga ettik bu durumu da dedim sinirle ve hala aldığımı söylüyor. Gerçekten o kadar kırgınım ki kimseye güvenmemek gerekiyormuş kan can bunlar boş şeyler. 5 kuruşun lafı heryerde…Anlatmak istedim rahatlamak için

Üzüldüğüm ve hayatımın dönüm noktasını şu an yaşadığım bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum?