Bunu evlenmeden önce konuşmuştuk. Sorun degil demişti. Bir dönem çalıştım. Kamudaydım hatta. Sonra saglik sebebiyle biraktim. Eşim evlenirken sorun degil demisti. Durumumu da anlattim ve zaten kadin icin zor oluyor hem iş, hem ev isleri falan dedim.
Eve daha cok vakit ayiririm, sana vaktim bol olur, guzel guzel yemekler yaparim sana, belki biraz daha toparlar kendime gelirsem, kendimde guc bulursam ilerde geri dönebilirim işe, bilmiyorum şu an demistim. Sorun degil, para konusunda benden de cekinme demisti.
Para konusunda beni darda bırakmıyor ama 1-2 aydir çalışsan mı deyip duruyor. 6 aylik evliyiz. Daha 4 aylikkken bunu demeye basladi. Borçlardan dolayi diyor rahat ödeyelim diye.
Ama zaten cok borc yapmamaya, pahali seyler almamaya gayret ettim. Ortalik pahali oldugu icin ne kadar kısarsan kis pahali tutuyor her sey. Dugun yapmadık. Babam falan da yardim etti elinden geldigince.
Ama simdi bana çalış demesi zoruma gidiyor. En basta boyle kabul etti zaten. Durumumu anlatmama ragmen bana çalış demesi zoruma gidiyor.
Ben daha kendisi ortada yokken, onunla tanismiyorken işi biraktigimda pekte mutlu değildim. Üzüldüm baya, o kadar emek verdim, okudum diye. Ama kendimi düşünmem gerekiyordu.
Evlenmeden önce ben hallederim, cift maas gibi olmaz ama elimizden geldigince geçiniriz diyen adam simdi mırın kırın ediyor. Üzülüyorum. Kendimi işe yaramaz gibi hissettiriyor.
Başka kadinlar eşek gibi çalışıyor diye bir cumle kurdu. Bu beni daha da kırdı. şu an da işe dönemem bunu keyfi de yapmıyorum anlatabilmisimdir umarim. Bu ettigi laftan sonra bosanmayi bile düşünür oldum. Elin erkegi gercekten hic acımıyor, halden anlamıyormuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer