AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
namus özveridedir namus bağlılıktadır namus fedakarlıktur namus uysallıktır namus paylaşmaktır namus BAŞ KOYMAKTIR namus inanmaktır namus bir bütün olmaya çabalamaktır namus tek ve yek bir vücut olmaktır.
namus bacak arasında, edepte, hayada erdemli olmada,, kamil insan olmada. ahlaklı faziletli olma, heryerde her zaman adam olmada insan olmada,..
sen çok yanlış anlamışsın konuyu.. namusun sadece cinsellik olmadığına tepki çekmek içindir bu söz..
tahminimce dinden gelen bir kavram olmaliki din ise namusu zina sucuna yükler, yani evlilik disi iliski yasayan birine sahtekar, veya iki yüzlü sifatlarini yakistirdiginizda bu kastettiginiz anlami karsilamiyor.. fakat iki yüzlü veya sahtekar birine namussuz dediginizde her iki anlamida kapsar gibi.. namusu birden farkli durum icin kullanmaniza karsilik, cinsel anlamdaki namusa baska bir kelime bulamamak ne anlama geliyor? cinsel anlamdaki kötü davranisin bizzat namussuzluk oldugu anlamina geliyor. heralde bu karsiliktan dolayi özellikle bu anlamda kuvvetle kullanilmis..
Fakat kabaca günümüzde baktigimizda cinselligi evlilik disinda yasayan insanlarin kendlerini temize cikarmak icin uydurduklari birsey bu.. yani dinle ilgisi olmayanin benim kalbim temiz gibi bir sey söylemesine benzetiyorum.
@carleone2 dini konuları karıştırmayın, lütfen. namus ateist birinde de vardır her konuda hemen din din din...
köken olarak dinin koydugu bir kavramdir.. ondan bahsettim.. din disi hic bir felsefi dusuncede namus yok..
orda burada şurdadır,
burada şurda ordadır,
aradığın yer neresiyse
namus dediğin ordadır.
asdasfsfsdfsdf :)
Namus, kişinin benimsediği ahlak kurallarına bağlı kalmaktır. O namusa dahil değil diyenler o durumu kendi ahlak kuralları içerisinde görüyorlar demektir. Kim nasıl görüyorsa öyle yorumlar.
seks sadece bacak arasına gir cık demek degildir o zaman ne oluyor namus sadece orada olmuyor herşey beyinde bitiyor sadakatta bitiyor ben kızlıga önem vermem ama yalancı olmamaısına dikkat ederim
namus iki bacak arasında değildir diyen insanlar ne kadar geniş gevşek insanlar böyle...
yani sizin kadınlarınız (kızlarınız, eşiniz) vs. gayet serbest insanlar mı?
bu soruyu kendinize yedirebilecek kadar mideniz rahat mı?
bak olay su sen her boku yersın sevısırsun g. tten verırsın vb. ama hala bakıresındr :D
işte ondan denir sdece bı zar degıl namuslu olmak yasamına edebınle olan bseydır.
ha namuslumu olunmalıdır o ayrı tartsma knusu
Namus isimdir, saygınlıktır, güvenilirliktir, değerliliktir, akla gelen insanı değerli kılan herşeydir.
tabiki ruhunda sen namusu elle tutup gözle görebiliyormusun? bedenler değil ruhlar fahişe olmasın. namus dediğimiz kavramda bence ruhundadır...
insanın içinde or... puluk varsa bacağın bir anlamı yok
Gayet de iki bacak arasındadır. iki bacak arasına sahip olamayan beynine nasıl oluyor çok merak ettim
Bu mantığa göre tecavüze uğrayanlar namussuz oluyor?
Ne demek istediğim gayet iyi anlaşıldı :)
tecavüz ayrı konu burdaki mesaj gayet açık ve net:)
Olay zaten beyinde bitiyor.. Yanlış düşünüyorsunuz bayım.. Aklı zaten yapma dese sahip olur.. :) anlatabildim umarım @realistmerakli
@seymactm2 ben de aynısını vurguladım? :)
Yanlış anlamışım o zaman özür dilerim :)
Est. Ne demek olabilir :)
@Adrian_35
Buradaki mevzu zar degil mi? Nasil tecavüz bu komu içinde olmaz? Tecavüze uğrayan daki zar değil mi?
değil kardeş değil zorla acımasızca hayvanca olan bir durumu buradan ayrı tut tecavüze uğrayan namussuz olmaz olamaz burada bile bile isteyerek büyük bir zevkle bu işi yapanlarda suç o dediğinde değil kardeş
beyinde
kalpte
ruhta
klişe cevaplar belki ama böyle
onun doğrusu şudur ''namus sadece iki bacak arasında değil. ''
bir bayan olarak sen böyle düşünüyosak çok fazla bişey yok anlatılacak.
+1 benden sana
insanın kafasında bitiyor herşey. ruhun or*spu olduktan sonra bacak aran bakire olsa ne olacak?
Eskişehir' li güzel cevap olmuş @cansuca
Ben hem bacak arasındaki namusa baakrım hem de zihniyete
senin düşünceni destekleyen bir cevap yazdım okuyabilirsin
ordadır elbette ama sadece kadına özel değil bence erkekdede öyle bana göre
Onu diyenlerin namus kavramı çarpıktır eksiktir kusurludur.
beyindedir ruhtadır. ztn namusu varsa kimseye vermez. birine verip te bana namusluyum demesin kimse. namuslu bir kız evlilik dışı ilişkinin zina olduğunu haram olduğunu çok büyük günah olduğunu bilir.
Öyle karmaşık ki cevabı... Her kesimin, her bireyin bakışı farklı... Bırakalım isteyenin bacak arasında olsun, bir diğerinin vicdanında, ötekinin de ruhunda...
Bunu diyen kisi ya cok genis bir insandir ya da onun bunun altina yatmistir!! dogustan bekarete sahip olmayanlar icin gecerli o soz!!! (nokta)))!!!
namus nedir iyi bilmek lazim iki bacak arasinda memelerde popoda sacda basta dudakta ayakta kolda bacakta boyunda gozde kulakta hatunun heryeri namusun siniri icindedir
Birinin ruhu o.. puysa istersen iki bacak arasını çelik kapı ile kilitle genede fark etmez
Düşüncesi genişlerin ortaya attığı saçma bir savuma hipotezi
Namus iki bacak arasında evet ama unutulan iki bacağı olan sadece kadınlar değil erkeklerinde iki bacağı var onlarınkide namus
Bence namus her şeyden önce ruhtadır. Kimse kusura bakmasın ama bence bir fahişe bir katilden çok daha namusludur.
açık konuşuyorum banlarlarsa da banlasınlar.
Namusu kadın vajinasında arayan insanlar haysiyetsiz ve onursuzlardır !
Ters psikolojiyle kendi pisliğini aklama amaçlı kullanılan kalıplaşmış sözler zümresindendir kendisi. Bolca kullanan var sitede...
Gönüldedir. Ağzından çıkanın hesabını yapmayan, insanların kalbini kıran, yalan söyleyen , hak yiyen, haksızlığa göz yuman namussuzdur.
Namus ruhtadir bence. O soze katiliyorum her tarafini bozduruyo bir bacak arasi bakire diye ben kizim diyo bakirelik bence o zardan ibaret degil
yani neden bu yorumlar anlamadim, namusun ruhta olmasi demek nedemek... ona bakarsan bir kerhane orospusuda namuslu olabilir sence... bunu söyledin diye senin kalbin temiz digerlerinki kirli mi olmus oluyor... yani kari zari deldiriyor namussuz degil fakat digeri kalbinde seytanin hertürlü kötülügü olmasina karsin onlara karsi koyuyor bu o* gibi bir anlam cikiyor. yani gördügü kisa etekli kizi düsünüp fantaziler hayal eden, bu fantaziyi gercege dökenden daha mi kötü?
komik yorumlar yapiyosunuz...
@carleone2 ne sacmaliyosun sen once yazimi iyi anla insanin fikri zihni namuslu olacak her sevgilisiyle her halti yiyip bir kendini bozdurmayan kiz bakire midir sence bence degil ben bunu soyluyorum lafimi sacma yerlere cekme ruhta edep haya olmadiktan sonra beden bakire olsa kac yazar kendi dusunceni git cevap olarak ver benim yorumuma atlama
o halde düzgün yaz söylemek istediklerini..
Onu öyle diyenlere sormak lazım :O Mesela; hayat kadınlarının dudaklarıymış acaba HAYAT KADINLARI MIböyle düşünenler? Dicem ama öpüşüyorlar da :))
bakıre olupda her haltı yıyıp sonra da ben bakıreyım dıyenlerden yola çıkılarak soylenmış bır söz. hem cinslerımız sağolsun.
Namussuzum ki namusluyum. Namus herseyın arkasında nıfak arayanların olmadıgı yerde. Namus aşkın masum, dostlugun kardeslıgın bırbırını vurmadıgı yerde kaldı mı bilmem.
O beyninin icinde. cunku bacaklarin arasa gitmek icinde beyin uyariyor.
Sadece 2 bacak arasında değil ama önemli tabi bana göre tabi biz erkekler ne oluyoruz bilmiyorum çoğumuz bir kızla birlikte olurken bakirelik yine de bizim için önemli
burun deliğinde bence. oraya dikkat etmek lazım. sadece eşine sakla orayı
İki bacağın arasını vermeden de namussuzluk yapanlar var...
Erkekler icin iki kulak arasindadir, bazilari hala bakmaya devam eder, bazilari gozlerini baska tarafta ceker.
Bir 10cm kadar geride
işte 10 cm gerisindekine hastayım :D
10 cm biraz uzak kaldı sankinim :)
İki bacak arasındaki, beyinden gelen elektrik akımını taşıyan sinir sistemindedir.
Namus iki bacak arasında değil o vajinanın içinde. Ha birde beyinde. Gitsinler zevkli diye seks yapsınlar sonra neden evlenemiyorum. Töbe töbee
namus bacak arasında değildir diyen insanlar, eşlerini annelerini bacılarını başka bir erkekle yakalasa ellerine silah alır vururlar adamı eminim bundan. Kalkmışlar yok bacak arasında değilmiş v. s hikaye anlatıyorlar
Erkek ve kadın içinde bu deyim doğru bence, sevgisini hayatını bir insana adıyorsa bedeninide eşine adamalı
namus iki bacak arasındadır insanın içinde olcak falan demesinler boşa madem içinde yok neden bacağını ayırıyon derler adama ;)
İçinde kardeşim içinde. Eğer insanın içinde varsa her şeyi yapar. Namuslu da olur namussuz da. Her şey insanın kendinde biter yani.
1) Bayanın niyetinde
2) Giyinişinde
3) Tavrında
Arkadan önden nerden verirse versin elletmesi bile namussuzluk
Namus haramdan uzak durmaktır , iki bacak arasıda sadece eşine helal olduğuna göre o sözü diyenlerde şeytanın vesvesesine girmiş kişilerdir.
İnsanın ruhundadır namus, bakışlarda, sözlerde, zihinde... yediğinde içtiğinde... bir o dediğinde değildir.
Evet. İki bacak arasındadır. Değildir diyen brylerimiz de evlenmek için bakire arıyo zaten
bacak arası cok onemlı ama içi temiz olması daha onemlı bakıre olmayıp namuslu olan vardır bakire olup kaşar olan içi bozuklarda var
Namus iki bacak arası da dahil olmak üzere her yerde...
bence burada anlatilmak istenen karakter meselesi. yani manuslu biri en azindan hayatinda biri varken ona yanlis yapmaz. yoksa öncesinde kimle napmis ne etmis kimseyi baglamaz gibi bisi.
Bacak arasının ne sucu var? Beyin fikis diyor. Bacak arasıda fikisiyor. Sonra ordamı burdamı?
Açıklıyorum, kimse aramasın bundan sonra NAMUS BENDE... Alayınız namussuz 😒😒😒
hem beden de hem beyinde
seni tebrik ediyorum işte namus budur
:) teşekür ederim
Namus iki bacak arasında değil akıldadır beyindedir diyenler gitsin vesin herkese rahatlasın madem
felsefeye gerek yok iki bacak arasını kontrol edemeyen felsefeye girer işin
Bu aralar kendini kaybetmiş, her yerde olabilir veya hiç bir yerde...
İki göz arasında. Yani burun. Bence namus burumdadır
Anket olması gereken soruydu aslında. Kafada demek istiyorum ben