Selam, ben sanırım kendimi bildim bileli yalnızım daha doğrusu kalabalık içinde yalnızım. Özetle bir hikayemi anlatayım ama uzun olacak idare edersiniz. Öncelikle ben 26 yaşındayım, özel bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum fakat Amerika'da hemşire olarak çalışmak için sınava hazırlanıyorum. Meziyetlerim arasında üst düzey ingilizce bilen, 6 yıldır ileri seviye piyano çalan birisiyim ve 6 7 yıldır düzenli sporla ilgileniyorum.
Ayrıca düzenli olarak kitap okuyan, müziğe ilgili birisiyim. Her neyse fiziksel özelliklerim olarak 180 boya ideal bir kiloya sahibim, genelde ortalama tipe sahip olduğumu söylerler ama yakışıklı sınıfına sokanlarda olmuştu (annemden bahsetmiyorum).
Ama gelin görün ki hep yalnızdım. Arkadaşlarım var aslında ama hiçbiri beni tam olarak anlamıyorlar. Önceden aldırış etmezdim ama artık bunun böyle olmaması gerektiği belirdi son zamanlarda içimde.
Kendimden bahsettim ki belki bana bu konuda fikir vs. verebilirsiniz. Psikolog gibi yerlere gitmek istemiyorum para verip derdini dinleyen insanlar bana anlamsız geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer