Merhaba, konuştuğum çocuğun annesi yakında annemle tanışacak. Annemin bu işe razısı yok mesafeden dolayı (1saat). Babamın rızası varken annem babamı fikrinden döndürdü. Çok kavgalar ettik tartıştık annemin ve babamın her halini görmüş oldum. Babamdan nerdeyse şiddet bile görecektim. Annem artık gelsinler tanışalım evden çık git diyor. Babam da aynı fikirde. Herkes zamanla yumuşayacaklarından bahsediyor. Öyle olur mu bilmiyorum ama artık ben de kendi kararımı sorgulamaya başladım. Sevdiğim çocuktan soğumak için sebepler arıyorum artık. Cidden sağlıklı bir kafayla düşünemez oldum. Olur da ailem yumuşamazsa ileride hep annemin nazını çekeceğimden çok eminim. Ablamdan biliyorum.
Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim? Artık adam akıllı zamanım da yok bi adam akıllı karar vermek için.
Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim? Artık adam akıllı zamanım da yok bi adam akıllı karar vermek için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen de istemiyor gibisin ne yapacaksan acele et bence bekledikce daha da kafan karışacak
Çocuk beni çok seviyor benim için her şeye katlanmaya razı onu yarı yolda bırakmak istemiyorum bana çok güveniyor egoistlik yapmak istemiyorum
Aile ne kadar sıkıntı olabilir şu ülkede kaç aile tamamen kusursuz ki çocuk ingiliz prensi falan değilse sıkıntı yapmaz
2 senelik ilişkimizi sil at çocuk seni seviyor ama sorun etmez diyorsun yani? Ya ben bi benim ailem kusurlu demiyorum zaten, benim ailem de kusurlu ve ben bunları yaşıyorum diyorum. Gideyim o çocuktan mı çıkarayım acısını?
Madem böyle düşünüyorsun açık açık söyle ona bu belirsizlikle de çocuktan acı çıkarıyorsundur zaten
Söyledim, kaç kez söyledim kendimi sorguladığımı. O bana hep güzel sözlerle yaklaşıyor beraber üstesinden geliriz diyor. Çocuk benden vazgeçmeyecek ben ne dersem diyeyim. Ondan acı çıkardığım da yok bu arada.
E biraz inansan olacak belki özgüven sorunudur ne bileyim anksiyete falandır bunlarin hepsinin tedavisi var bir de sevdiğin insan senin yanında olacak illa çözülür he çözülmeyen şeyler olacak tabiki ama inan bana şu halinden daha iyi olursun bence gerçekten bir şey hissediyorsan karşılık ver derim
Ne yazık bu işlerde aileni dinlemelisin yoksa ilerde çok boka sariyor
Annem ve babam artık sağlıklı düşünemiyor. Annem 16 yaşında evlenmiş babamla birlikte büyümüşler çok farklı bir kafa yapıları var onları dinleyip ileride pişman olmak istemiyorum
Ama senin bir parcan ve sen kiz çocuğusun
Keşke senin gibi düşünseler. Kız çocuğuyum ama babam beni çocukluğumdan beri korkuttu. Korkuyla büyüdüm ben. Ha kız çocuğuyum ha değilim onların hiç umrumda değil. Yeter ki istedikleri olsun, olmayınca da zulüm ediyorlar çocuklarına. Anlamanı beklemiyorum.
Hm o Zaman sen ne yapsan sorun olacak hakkında hayırlısı olsun zor bir durum
nasil mutlu olacaksan ona gore karar ver. sirf annen baban istemiyor diye sevdigin cocuktan vazgecersen pisman olursun. annen ve baban resmen kendini dusunuyor ve senin mutlulugunu goz ardi ediyorken sen de onlari dusunmek zorunda degilsin.
Ben de hep öyle düşündüm ama şimdi sadece kendimi ve kararımı sorguluyorum. Annem ve babam bana sırtını çevirdi. Onlar beni düşünmüyor ama ben onları düşünüyorum sonuçta annem ve babam. Ne kadar hakaret duysam da kırıcı tartışsak da işte bi kendimi düşünemiyorum
onlar senin annen babansa sen de onlarin cocugusun kendini bu kadar daraltma
Yanlışlar yanlışı