Görücü usulü görüştüğüm biri var, eşiyle ayrılmış. Kadın çocuğuyla da çok fazla görüşmüyormuş yani direkt babaanneye bırakıp gitmiş zaten. Eğer evlenirsen Bir nevi anne olmuş olcam ama bunu yapabilir miyim Kendi doğurmadığım bir canlıya annelik yapabilir miyim bilmiyorum. Kimsenin hakkına da girmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oldukça zor bir durum. Çocuk kaç yaşında ve cinsiyeti ne? Yani seni kişisel olarak tanımıyorum başkasının çocuğuna annelik yapabilir misin o konuda bir şey diyemeyeceğim ama çok iyi düşün ve bütün zorlukları göz önünde bulundur. Örneğin sonuç olarak o bir çocuk ve illaki yaramazlık yapıcak sen bazen çok sinirlensen bile ona uyarıda bulunup küçük bir şekilde kızamazsın bile çünkü babaanne senin kasıtlı olarak üvey annelik yaptığını düşünecek hatta belki eşini bile bu yüzden dolduruşa getirecek. Bazen eşinle yalnız kalmak isteyeceksin ona sürprizler yapmak isteyeceksin ama bunu çoğu zaman belki de hiçbir zaman yapamayacaksın bunlar küçük gibi görünen ama yaşandıkça sinir bozan durumlar bunun gibi birçok şey olucak seni bilemem ama benim harcım değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
buna biz karar veremeyiz ki, senin istegin yapin dusuncelerine bagli birsey.
cocuk bu cocuga yol gosteren yaninda olan koruyup kollayan bi abla olmak merhametli brirysen seviyorsan da anlasirim diyorsan, neden olmasin.
annelik yapmani bekliyorum demesinden kasti bence annesi gbi seviop ayirt etmemen bakman acikta birakmaman gibi seyler bence. yoksa insan zaten bi sekilde o anac duyguyla hareket eder (kisiligni bilmiyorum tabi bazilari anne olup ta hic umursamiyor da olabiliyor)
adami sevsen daha kolay olur, cocugu da daha cok seversin kendi cocugun gibi.. ama onu da daha yeni taniyorsan iki kisiyi evlatlik edinmis gibi bisey olacak sanki cunku adam senden de bazi seyler bekleyecek; es disinda annelik gibi.
bastan gorusmelerinizde tavrini durusunu dusunceni belli eder konusursan ikiniz de ne istediginizi bildiginiz surece bi sonuca varabilirsiniz bence.
sen secimini bu yonde yapip yapmamanla alakali, o adamin da kendisi disinda kendi cocuguna verebileceklerin le ilgili.. yoksa senden hemen simdi bir secim yapmani mi istioyorlar, kabul kabul etmeme gibi?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayErkek arkadaşımın 2 tane kızı vardı zaman zaman onları bana bırakıp işlerini halletmeye giderdi. Onlarında annesiyle görüşmeleri çok azdı. Bir gün iki kız kardeş evde oynarlarken biri koltuktan düştü. Seslerini duyup içeri gittim. Ne olduğunu sordum ağlıyor diye sarılmak istedim. Aslında beni severlerdi ama büyük olan senin yüzünden oldu babama gelince anlatacağım diy3 konuşmaya başladı. Düşen kızıda susturup oturttup çizgi film izlerken babaları geldi. Büyük olan benim düşürdüğümü söylesede küçük olan nasıl düştüğünü benin mutfakta olduğumu söyledi ama tabii ki erkek arkadaşımın bana bir şüpheyle bakması bile kalbimi acıtmıştı. Yani sana diyeceğim şu en ufak şeyden seni sorumlu tutabilir. Sen kendini parçalarken bi anda üvey anne moduna sokabilirler seni. İyi düşün ve kalbini kırdırtma
31 Yorumla
5 ayçok zor bir durum, hiç anneliğin özelliklerini bilmeseniz dahi ablalık yapabilirsiniz, çocuğun cinsiyeti hiç önemli değil önemli olan sişze saygı göstermesidir, benim yaşadıklarımı dilerim yaşamazsınız burada babaannenin size tavrıda çocuğu etkileyecektir, eski eşe biraz eğilimi varsa ki vardır sizin için zor bir süreç olacaktır , ha bütün bunlara değecek kadar sevgi olmadığını düşünüyorum zira görücü usulü demişsiniz bence evlenmeyin ya bütün bunlara katlanırım diyerek evleneceksiniz ya da benim dediğim gibi çok zorlu uzun ve bir süreç.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada kendine şu soruyu sorman lazım: “Bu çocuğu kendi çocuğummuş gibi sevebilir miyim, ona emek vermeye gönüllü müyüm?” 💖 Annelik sadece doğurmak değil, büyütmek, yanında durmak, güven vermek. Çocuğa iyi gelmek istiyorsan kimsenin hakkına girdiğin falan yok. Unutma, anne olmak bazen doğurmaktan çok, kalbini açmakla başlar. 🥰
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
59Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
5 ayBence kendi çocuğun olursa daha rahat edersin gadası
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 5 aykabul edebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayPuahaha bu ne ya bizim hayat öyküsü. Eğer adam tüm yükü senin üzerine bindirecekse hiç beklemeden uzaklaş derim, sen adamla evlenmeye ve çocuğa belki iyi bir aile ortamı sunmak istediğin için oraya gidiyor olabilirsin, ama bazı iğrenç sorumsuz insanların sana bunları yüklemesine sakın izin verme. Kaldı ki çocuk sana anne demese de olur, çocuk için önemli olan konuşabileceği, ne bileyim güvenilir bir insan. Sen çocukla illa annelik ilişkisi kurmak zorunda değilsin ki. Kimse senden bunu beklememeli. Çocuğa zorbalık etmiyorsan kötü davranmıyorsan bir şey olduğunda söyle canım diyorsan daha ne olsun.
00 YorumlaAnnelik babalık içten gelen bir duygu doğurmakta alakası yok içinde vicdan merhamet sevgi varsa olursun ama yoksa olmaz bazıları doğurmadıgı cocuga anne veya baba olmak zorunda degil elbet ama ona iyi bir abla iyi bir abi hayatı iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı ögreten bir rehber iyi bir insan olabilir sorduğun sorunun tercihini senin kendin karar vermen gerekir başkalarının degil iyi günler
20 Yorumla
5 aySen hiç evlenmedin mi? Hiç evlenmediysen öyle biriyle evlenme. Ayrıca o çocuğa bakman ne kadar sevap ne kadar insanca bunu biliyor musun o bir çocuk senin çocuğun olup olmaması önemli değil ona sadece sevgi vermen yeterli iyi davranman güzel anlaşabilmen haksızlık yapmaman onu üzmemen... Sakın kötü kalpli iğrenç bir üvey anne olma eğer kendinden şüphe ediyorsan bu yola hiç girme!!! Sakın.
11 YorumlaEn azından adam haklı oldugunu anlımış olman gerek kendi çocuklari nın peşine düşmeyen böyle bir kadın neler cektirmiştir adama cocukkarı na anne olmak zorunda değilsin ama abla olabilirsin senin durumun nasıl bilmediğim için tam bir yorum yapamam o adamla bende aynı durumdayım çok şukür allah yanım da tek balıma mücade ediyorum rayatız kimseye ihtiyacımız yok umarım her şey gönlünce olur
10 Yorumla
5 ayBaşkasının çocuğuna anne olmak “fedakârlık” diye romantize edilecek bir şey değil bu ciddi bir sorumluluk, duygu, sabır meselesidir. Sırf doğru olan bu gibi görünüyor diye yapılacak bir şey hiç değil.
Asıl önemli soru şu; Siz bunu istiyor musunuz, yoksa “olması gereken bu” diye mi düşünüyorsunuz? Bu karar “iyi insan” olmakla ilgili değil kendinize dürüst olmakla ilgili eğer içinizdeki ses “evet ben bunu istiyorum” demiyorsa bu yola sırf evlilik olsun diye girmemelisiniz.10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 346 cevap paylaştı.
5 ayYaşın kaç bilmiyorum ama bu ilerde çok büyük sorun çıkartır çünkü onunla evlendiğin zaman onun çocuğuna bakacaksın ister istemez tecrübe edeceksin öğreneceksin bileceksin ama bir yerden sonra artık kendi canından kendi kanından bir çocuk istediğin zaman eşin Sürekli bahane üretecek zaten bir çocuğumuz var ikinciye ne gerek var diye sen ben kendi canımdan kanından istiyorum dediğin zaman bu sefer eşinle arasında sürekli hep tartışma ve kavga çıkacak
10 Yorumla
5 ayBakıcı aramıyor sonucta annelik ic güdüsel bir sey adam gelip sana demesin zorla annesi Olcan yoksa senle olmam gibi. Eğer böyle biriyse şimdiden iletisimi kes çünkü o bakıcı arıyor bir nebze. Fakat o adamla evlendiğinde çocuganada annelik yapabilirsin çok zorlanmazsın muhtemeln
10 Yorumla
5 ayGüzelim kaldığın ikileme Gerçekten iyi anlıyorum ama sana acaba dedirtiyorsa bir durum Bence hiç bu işe Yelten memen en iyisi çünkü işin ucunda Senin hayatın o adamın hayatı çocuğunun hayatı var yani dene Olmazsa bırakırsın mantığı pek Sürdürülebilir değil bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOnlar da zaten oğullarına hayat arkadaşı değil, bu yüzden görücü usulü birini arıyordur eminim, çocuğuna baksın, evi çekip çevirecek birisi olsun babaanne yaşlandı mı ona da hasta bakıcılık yaparsın artık. Sakın kabul etme bekar birinin evlenmiş ayrılmış çocuklu biriyle ne işi olur git kendin gibi birini bul pişman olursun bi süre sonra benden söylemesi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende cocugu olan biriyle birlikteyim annesi de bakiyo tek biz degil. Sevme konusuna gelince emin ol emek verdikçe zaman gecirdikce onun icin biseyler yaptıkça kendi canin gibi oluyo. Tabi bi tik daha dikkatli olman gerekiyo kendi çocuğun gibi istediğini söyleyip kizamiyosun ama senin ailen oluyo. Farz et ki biri sana cocuk emanet etti ya da yurtta kimsesiz bi cocuk aldin gozun gibi bakmaz misin bu da oyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBişey olmaz benim kız kardeşim de görücü usulüyle evlendiğinde eniştemin de küçük kızı var pek fazla bişey olmaz şu an mutlular buraya sorman hata ergen dolu bura hep evlenmeyen evli olmayanlar ne anlasın sen beni dinle bişey olmaz bakarsın az kendine güven
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayDaha önce evlilik yapmamış ve çocuk sahibi olmamış biri kesinlikle o sorumluluğu almamalı 👍
Çocuğunu bırakıp giden bir kadın kim bilir neler yaşadı? Bunları düşün. Adam belkide aldattı veya şiddet uyguladı ya da çok iyi biri ama yatakta cinsellik yaşarken dövüyor. Yani uzun lafın kısası tüm her şeyi konuştun mu? Belki çocuk çok iyi ama adam kötü veya adam iyi çocuk sıkıntılı 👍 ince eleyip sık doku kesinlikle hızlı karar verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayOlmaz.
Bu çok ağır bir sorumluluk ve herkesin kaldırabileceği bir şey değil. Kendi doğurmadığın, geçmişi ve travması olan bir çocuğa annelik yapmak istemiyorsan kendini zorlamamalısın. Hem sen yıpranırsın hem de çocuk zarar görebilir. Bu yüzden olumsuz düşünmen çok normal ve kararın da gayet haklı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇocuk kaç yaşında ve kız mı erkek mi çocuğun iyiliğine bir şey söylesen bir karar almak istesen çocuğa iyi niyetli yaklaşsan bile üvey anne olduğun sürece kötü niyetli olduğunu düşünürler her söylediğinin altında olumsuz bir anlam ararlar o çocuk büyüdüğünde kan bağı olmadığı için seni anne yerine koymaz en ufak tartışmada sen benim annem değilsin der üzülürsün o yüzden hayır
00 Yorumla
5 ayOh valla yap annene baktır babaannesine baktır sen hayatını yaşa yan gel yat böyle anne olmaya ne var yemin ediyorum yv.. şaklığı bi moda ettiler herkes ayak uyduruyor bir kere de Allah aşkına insanlık moda olsun
10 Yorumla
5 ayadamın kişiliğine de bakman lazım ne bileyim çocuk ağladığında en ufak şeyde senden bilirse falan tartışmalarda olabilir adamın seni bakıcı olarak görmemesi lazım diyelim evlendiniz kendine aşık et bir şekil yoksa asla olmaz bu iş
10 Yorumla
5 ayYapılır ya neden yapılmasın tabi cocuga da yazık anne özlemi cekiyordur babaannesinin üzerine atıp gittigine göre iyi bir annelik yapamayacak tek şansı sen gibisin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYanlış anlama ama dünyada erkek mi bitti
Niye cocugu olan biriyle evleniyorsun
Ailen hiç demiyor mu? Yarın o cocuga annelik edemezsen ya da annelik ettin buyuttun cocuk gercegi ogrendiginde kendi annesini bulmayacak mı? ya da annesi çıkıp gelmeyecek mi? Senin emeklere ne olucak? He hiç cocugun olmıyacaksa bu tıbben kesin ise orası başka Tercih senin arkadasım Evlenmek aileden kurtulmak adına büyük bir hataya kaderinle oynamaya kalkma derim00 Yorumla
5 ayEgerki karşı tarafın çocuğunu kabullenmeyeceksen içinde istek yoksa evlenip adamın hayatını zindana çevirme bence, çünkü örneklerini haberlerde çok gördüm kendi çocuğu değil diye iyi davranmıyor yine ayrılıyorlar
00 YorumlaAnnelik içgüsel bir şey merhametin varsa yaparsın. Ve çocuk sevgin varsa. Eşini seviyorsan onun çacuğunu da seversin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySen kendini bilirsin tart cevabı bul. Birde adamın yapısı önemli tabi, tüm yükü sana bırakmaksa niyeti, en ufak bir şey de yine de suçu sana atabilir. Kişiyi ve kendini tart cevabı bul
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
5 ayEğer şüphe varsa kimsenin hayatını alt üst etmeye gerek yok. Herkes doğurmadığı çocuğa ana olamaz, anası da yok diye gözden çabuk çıkarılır o yüzden gerek yok
00 Yorumla Bunu kabul etmek zorunda değilsin sorumluluk ister. Ama bana fikrimi sorarsan sevdiğim biriyse onun çocuğuna bakardım anne değil tabiki ama sevdiği bi ablası olurdum.
00 Yorumla
5 ayMerhamet ve vicdan sahibi isen yaparsın ama yarın öbürgün kendi evladın olduğunda üvey hissiyatını bariz hissettirip o çocuğu üzeceksen büyük vebal olur sana
00 YorumlaKendin gibi bekar birini bul kimsenin çocuğunu üstlenme ve onlar istesende istemesende görüşecek hiç kafanı kalbini yormadan kabul etme ayrıl
10 Yorumla
5 ayAnnesi değilsin olmaya da çalışma. İyılikten maraz doğuyor artık. Çocukla olumsuz bi durum yaşandığında günah keçisi ilan edileceksin.
10 Yorumla
5 aygörücü usulü değil birisini çocuğuyla birlikte çok seversen evlen. yoksa elinde patlar. kötü bir evlilik olsa acısını çocuktan çıkarırsın
10 Yorumla
5 ayNeden bu evliliği düşünüyorsun? Maddi durumu mu seni cezbediyor? Bunu dürüstçe analiz etmezsen hata yapma ihtimalin çok yüksek
10 Yorumla
5 ayZor bir karar. İyi düşünüp doğru karar vermek lazım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYa zor bir durum sen ne kadar iyi olursan ol kötü ilan edilirsin ki annesi kızınca annesine düşman olur çocuklar sen de illaki kızacaksın üvey anne ilan edilirsn hiç evlenmediysen çocuklu biri olmaz
00 YorumlaO halde kendine güvenmoyorsan adama ümit verme çünkü o adam cocuguna anne olmanida pilanloyor ayni zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKendin doğurmadığın çocuk, "canlı" "varlık" mı oldu 😂😂 böyle düşüyorsan zaten evlenme bile, sıkıntı yaşarsın, git çocuksuz birini bul, kendi doğurduğun "canlı"ya annelik yaparsın
00 YorumlaBunu iyice düşünüp senin karar vermek lazım, bence illa kan bağı olmak zorunda değil ama dediğin gibi yapamazsan hem çocuğa hemde sana yazık olur.
00 Yorumla
5 ayBen tek yasayip evlatlık almaya okeyim ama eşimin eski esinden çocuğu bilmiyorum, büyük bir ask varsa okeyim ama şu durumda istemezdim
00 YorumlaBu sorumluluğu sonuna kadar yerine getirebileceksen, çocuk sevgin varsa, anaç bir kadinsan neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÇocuğun bir annesi var. Görüşmeseler de yerini almaya çalışmayın, iki gün sonra sizi suçlarlar. Benden söylemesi.
Bir abla gibi olursanız daha doğru olur.
02 Yorumla
Soran5 ayYani yok gibi ama senede 1-2 kere anca görüşüyorlarmış
Cevap sahibi5 aySiz olmanız gerekenden fazlası olmaya çalışmayın, bugün övdükleri hareketiniz ilk sorunda yüzünüze vurulur.
Kardeş çocukludan uzak dur denk değilsin hayatını mahvetme
10 Yorumla
5 ayÇocuğuna ücretsiz bakıcı arayan biriyle niye evleniyon
10 YorumlaAdamın kendisiyle bile görücü üsulu tanışmışsın... Bence olmaz...
10 YorumlaYa yetişkinleri boş ver. Ama çocuğun bir suçu yok. Ona güzel davran bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAnne olacağım diye kendini şartlamamalısın. Sen anneliği tattın mı ki anne olacaksın? Böyle bir yükün altına sokma kendini. O çocuğa bir abla olacaksın diye düşün. Destek olursun, ablalık edersin, yol gösterirsin. Ama annelik etmek çok farklı bir sorumluluk
00 YorumlaEvleniyorsan eşek gibi bakacaksın çocuğa işin bu
00 Yorumla
5 ayYapabilecek psikolojiye duyguya sahipsen olur belki zamanla çocukda seni çok sever annrsi gibi görür
00 Yorumla
5 ayŞartlar eşit olsaydı belki ama bu senin kararın tabi.
00 Yorumla
5 ayİçinde o derece bir anaçlık yoksa hiç bulaşma, o çocuğa da yazık.
00 Yorumla
5 ayNeden cocukşı bir adama evlenisın ona mı kaldın çocuk falan kim ugrasıcal ya
00 Yorumla
5 ayÇok zor bir karar. Vebal vicdan ve merhamet sahibi olmayi gerektirir.
00 Yorumla
5 aygörüştüğüm kişi düzgün ise neden olmasın ancak erkek sıkıntılı ise çok büyük sorun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÇocuğa en ufak kızdıgında kötü anne ilan edilirsin normal çocuktan daha hassas ve abartılır tepkilerin yapma bence asla
10 Yorumla
5 ayÖnce sorman gereken soru bence anneliğe hazır mısın sonra sorman gereken şey ise çocuklarla anlaşabiliyor musun senin düşündüğün bence 3. Soru olabilir. 🙂👍
10 YorumlaBi bagiracaksin uvey anne diycekler kötü anne diycekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİnsan yeri geliyor kendi çocuğuna bakmak istemiyor
kolay değil
00 Yorumla
5 ayBence girme hiç o toplara daha gençsin yazık edersin kendine o kadın ayrıldıysa bi bildiği vardır ayrıca senden önce hayatında başka bi kadın vardı belki kafası onda takılı bilemezsin
00 Yorumla
5 ayHerkes denge ile birlikte olmadı bence eğer sen Daha önce bir evlilik yapmadıysan veya çocuğun yoksa Evleneceğin kişinin de aynı olmasını istemelisin Ve soyledigin şey gerçekten çok zor ömür yer
00 Yorumla
5 ayÇok zor bir karar abim boşandı yeğenim her hafta 3 4 gün bizde çok yıpratıcı bir durum senin saçma şansın var en azından
10 YorumlaAynı kişi sen olsaydın bekar bir erkek seni dul olarak görüp istermiydi cevap hayır sende isteme o yüzden bence biz kızlar çok saf kapliyiz
00 YorumlaGörücü usulü başka ona senınn karar vermen lazım ama sevdiğim bi adamın cocuğunuda kendi çocuğum gibi bakar kabullenırım istersen biraz tanı
00 Yorumla
5 ayValla bende kendi doğurmadığım çocuğa baktım ha benimki kanım canım ama maddi durumuiyi olursa sigortami yaptırırsa bakarım
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem