Oğlum sizden milyonlarca var niye böyle mmal gibi pozlar veriyoruz puhahha women 😄

Oğlum sizden milyonlarca var niye böyle mmal gibi pozlar veriyoruz puhahha women 😄

Vücudu sırf estetik görünüm için forma sokmaya "ıkınan" tipler oldum olası itici gelir.
Estetiğe tümüyle adanan tiplerin neredeyse tamamen zihinsel olarak geri olması dikkatimi çeker. Mesela paylaştığın şu 2 kıza bakınca şekilli bir kalçadan ziyade belkide içten içe tükenen organlar görüyorum. GMO ürünler tüketmekten belkide bunlardan herhangi biri 40-50 yaşında çeşitli hastalıkların eşiğine gelecek. Her şey estetik değil.
Mesela şu kızın yanındaki protein karışımının içeriği:
Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi ( süt ), Yağsız süt tozu ( süt), İnülin, Doğal tatlandırıcılar, Protein World Vitamin & Mineral Blend® (magnezyum oksit, potasyum klorür, askorbik asit, karışık doğal tokoferoller, çinko glukonat, demirli fumarat, K2 vitamini-menakinon, molibden şelat, manganez glukonat, beta karoten, kuprik glukonat , nikotinamid, kalsiyum d-pantotenat, piridoksin hidroklorür, tiamin hidroklorür, riboflavin, kolekalsiferol, metilkobalamin, krom pikolinat, folik asit, potasyum iyodür, sodyum selenit, d-biyotin), Xanthan Gum, Protein World Termojenik Karışım® [Guarana Özü ve Yeşil Çay Ekstresi (%40 polifenoller)], Ayçiçeği Lesitini (Emülgatör), Tatlandırıcı; Sukraloz, Protein World Digestive Enzyme Blend® (Laktaz 3,500 ALU, Proteaz 10,000 HUT/g), Vanilya Tohumları, Protein Dünya Dostu Bakteri Karışımı® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophillus).
Birkaç madde dışında gerisi tamamen kanser, tümör, mantar ve egzama tetikleyici...
Cevap
2Cevap
Her kıza yazan erkekler özel hissettiriyor ilgi gördükleri için sürekli
usttekine saplarim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?