Sitede İslam'a peygamberime ve ben iki tarafı da dinlemeden hüküm vermemek lazım dedim diye, çocuk tecavüzünü savunuyormuşum gibi bana yorum yapan herkes özür dileyecek mi şimdi? Hadi bekliyorum...
Hiranur Vakfında Söz Konusu Geçen Kızın Evlendiği Zamanki Düğün Fotoğrafı Ortaya Çıktı. Hani 6 yaşındaydı bu 🤔?
Böyle bişey gerçekten varsa inkar etmek için abisi kardeşi elbette çıkıp konuşur inkar ederler ceza almamak için. Doğru mu değil mi enine boyuna araştırılmalı
peygamberde ayşeyle evlendiğinde ayşe 9 yaşındaymış, kaynak diyanetin resmi sitesi
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Dinsizlerin kurduğu Diyanet dedi diye doğru mu olacak 🤔 Aynı diyanet devlet eliyle işlenen faiz caizdir diyerek İslam'a aykırı fetva verdi. Oysa İslam'da faizin her türlüsü haramdır. Şimdi dinsizlerin kurduğu Diyanet'e ki inanalım yoksa İslam'a mı. Senin bu görseldeki bilgiyi Oxford üniversitesi bile yalanlamış. Şimdi bilim üniversitesi'ne ni mi inanalım yoksa Dinsizlerin kurduğu Diyanet'e mi? İslam'da Diyanet diye bir kurum yok. Bugün aynı Diyanet, Deist, Ateist hoca yetiştiriyor. Böyle bir kurum yok İslam'da. Hz. Aişe annemizin gerçek evlilik yaşı. Buyur: Hz. Aişe annemiz hangi 9 yaşta evlendi ↗
bakanlarından muhalefet liderlerine gazetecelilerden sunuculara herkes 6 yaşında diyorsa 6 dır heralde bro sorun ne fotoda ki büyük gösteriyor diyemi böyle diyosun
0
9 Yorumla
Soran
1 ay
Kim diyor bro. Sen 6 yaşında böyle bir kız gördün mü hayatın da🤣 kadınlarda göğüs kaç yaşında çıkar bilimsel olarak bir araştır istersen
İyide haberlerde çıkan foto bu değildiki senin yüzünden foto araştırıyorm 10 dakikadır yüzü buzlamışlar ufak bir kız var ama onuda şimdi haberlere oyun için etkinlik için giydi muhabbeti yapıyor cemaaat tabi ülkede dindar ya da dinsiz garip garip olaylar olduğu için gelde inan şimdi hangisi doğru
6 yaş fotosu belli ufak bir kız ve gelinlik var sadece yanında kimse yok orası meçhul peki sen neden o fotoğrafı paylaşmak yerine daha büyümüş halini haberde yazıyor zaten 13 yaş fotosuymuş diğeri onu paylaşıyorsun sende buna cevap ver bakalım :)
6 yaşındaki kız fotoğrafı ile aile açıklama yaptı zaten. burada herkes o yalan haberde geçen fotoğrafı paylaştı. Ben niye aynı fotoğrafı paylaşayım ki? Aile bireylerinin kendinden dinle fotoğraf olayını bence. https://youtu.be/nRDmJ5s6v44
Biliyorum izledim videoyu ama aşırı dindar kesimde 6 yaş ya da 12 yaş artık herneyse özellikle arap ülkelerinde bu tarz evlilikler yapıldığını gördüm o yüzden her şey olur aga ülkedeki en büyük cemaat fettoş nasıl müslümanlık adı altında neler neler yaptıysa bunlarda herşeyi yapabilme potansiyeline her zaman sahiptir ayrıca kız 6 yaşında olmasa bile 14 yaşındayken evlenmiş hapise girmesi gerekiyor yani sonuç olarak peşinden gittiğiniz adamlara bak allah aşkına 30 yaşındasın git 20 yaşında biriyle evlen yani bana bunları savunma allah aşkına sevaba girceniz diye daha cok günah işliyonuz bırakın hacıyı hocayı kimsenin peşinden gitmeniz gerekmiyor kendi peşinden git allahın peşinden git peygamberin peşinden git kuran ın peşinden git hadislerin peşindende gitme birçoğu karambole yazılmış hadislere inanmak çok günah çünki doğruluğu garanti değil akıllı ol iyi araştır saf olma
Zaten ben o yoldayım ama yalan haber ile İslam'a dil uzatıp medya üzerinden algı yaparak tüm cemaatler kapatılsın denilmesine karşıyım. Kur'an cemaat olun diye emrediyor. Bu dinsizler yalan haber yaparak İslam'a ve peygamberimize hakaretler ediyorlar. Bunların karşısında tabiki işin aslını araştırıp bunların yalanını ortaya çıkaracağım bu sitede. İnada bindim hergün paylaşacağım bu soruyu
Yahu dostum tamam sol kesimde dinle alakalı bir hata gördüklerinde özellikle abartıyorlar bunu bende biliyorum ama bu demek değilki cemaatler çok düzgün hata olmaz gibi konuşuyorsun bugünde habertürk e girdim haberlere bakayım dedim yine 6 yaşındaki kız olayı iyice okudum ve gördüm ki zaten bu olayı ihbar eden kızın kendisi şimdi biz bu kıza mı inanacaz yoksa sana mı :) kızın anası babası kaç yıl hapis istemiyle yargılanacakmış şimdi bana yine o videodaki kızın kardeşlerini anlatma sen annen baban ceza alsın hapis yatsın istermiydin böyle düşün yani büyük olaslık bu olay gerçek boşa burada cemaatleri savunma adamları peygamber gibi görmen hatasız olarak görmen en büyük günahlardandır onları savunacam diye cehennem azabı çekme derim ben sana
Dostum son soruma bak bakalım sence ben adamları mı savunmuşum.. Ben tarafsızım. Kızın dediğinin nereden bileceğiz doğru olduğunu. 1) beşik kertmesi bu ülkede yıllardan beri vardı. Niye şimdiye kadar kimse ses çıkarmadı da söz konusu cemaat olunca herkes atladı. İslam'da bir kız çocuğu ergenlik çağına gelmeden cinsel ilişki yasak zaten ama aile isterse beşik kertmesi ile imam nikahı kıyabilir. Fakat evlilik çağına gelmeden cinsi münasebet kuramaz İslam'da yasak çünkü bu Kız aklı başına gelince bu nikahı kabul etmeyip bozabilir. Osmanlı da da yıllardır böyleydi bu. Bu solcu zihniyet çocuk yaşta tecavüz diye olayı saptırıyor. Zaten ses kaydı diyorlar ortada ses yok sadece yazı var bu nasıl ses kaydı diye sorarlar adama. O yazıları kendi kafasından yazıp piyasaya ses kaydı diye birinin pazarlamadığını kanıtlasınlar bana o zaman. Yok efendim hastane savcı doğum kaydı istememiş de, kemik testine başka biri girmiş. Madem başka biri girdi diye idda ediyorsun neden ismini vermiyorsun? Bunlar soru işareti bırakıyor. Ailede siteden adamın isminin bulunduğu tarihçeyi silip, ismi olmadan düzeltme yapmış. Delil karartma amacıyla da olabilir ya da artık daha temkinli olma amacıyla da silmiş olabilirler. Fakat tarihçeyi okudum. Konuyla ilgili hiç bir delil niteliği yok. Son soruma bakabilirsin.
Test olayına gelince bu dediğin şey imkansız. Kimse kimsenin yerine teste giremez. Kadın şu an belki 21 yaşındadır. 21 yaşında olduğu için e doğal olarak gerçek yaş tespiti için kemik testi istemeleri doğal değil mi?
En İyi Görüş