Sapığın takip etmesi ne yapacağım?

Bundan 4 5 gün önce işten dönüyordum saat 21.30 civarıydo transit Bi arabada kel iri yarı 45 yaşlarında Bi adam yanımdan geçerken çok yavaşladı ve suratıma baka baka Bi hal oldu. İlerledi yavaş yavan ve 1 öndeki sokaktan iki defa döndü yanımdan geçti yavaş yavaş ve bakarak plaka vardı bu arada arabanın. Ben korku ve telaşla aileme anlattım eve gidip ve düne kdr beni aldılar iş çıkışı. Bugun dedim ki ben yine yürüyüm bişey olmaz hep bunla yaşayacak değilim yürüdüm ve aynı yerde beklemiş Bi ara yine aynı saatte transiti görür görmez tanıdım ve plaka yoktu. Hızlı adımlarla yürüdüm ben yürüdükçe arkadan geliyordu yaval yavaş arabayla. Annemi aradım çabuk gell o yine burada dedim ve kapattım daha hızlı yürüdüm bizim ev etrafı tarla ile çevrili ışık yok sokak lambası da çok az koşmaya başladım en son evin önündeki bekçi abiye bağıra bağıra seslendim abi yardım et diye ağlıyordum o panikle. Adam önüme kırdı arabayı bekçi abi koştu bana doğru onu görmesiyle arabaya binip kaçması bir oldu hala etkisindeyim eve geldiğim de ellerim titriyordu ve plaka yoktu plakayı sökmüş ne yapıcam bilmiyorum evimi biliyor. Daha 22 yaşındayım

Sapığın takip etmesi ne yapacağım?