Öğrenci meslekleri🤔?

Arkadaşlar 18yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir genç olarak size şunu söyleyeyim ortanca olmak kadar kötüsü yok. Mesela çok çalışkan arkadaşlarım sınavı kazandılar ve yerleştiler. Derslerle alakası olmayanlar ya ticarete atıldı ya da baba parası yiyip gezip tozuyorlar. benim gibi boktan bölümlere gitmek istemeyen orta halliler ise şanslarını tekrar denemek için mezuna kaldılar. Bu sene nasıl geçicek bilmiyorum ancak bildiğim bir şey var oda benim bir işe girmem gerekiyor. Ailemin durumu çok iyi değil birde bu sene dershaneye gidiyorum ve her ay taksidini ödüyoruz onun dışında harçlıklar, spor, ehliyet ne bileyim herşeyim masraf anasını satayım babamlarıda çok zorlamak istemiyorum bu yüzden part time bir iş arıyorum. Birkaç arkadaşım balolar, düğünler ve özel davetlerde garsonluk yaptılar ve cidden iyi para kırıyorlar. Kimi arkadaslarım pavyonlarda garsonluk yaptılar ve baya kıyak bir iş çünki müşteriler tamamen sarhoşlar ve yanlarında hayat kadını para yemeye geliyorlar garsonlarada ellerine ne geçerse veriyorlar. Tek sorun dershaneye eh olarak böyle bir işi kaldıramam çünki mesai sonu gece 1civarı oluyor ve o saatlerde toplu taşıma olmuyor taksilerede günde 100kağıt bırakamam arabayla gitsem park sorunu var özel davetlerde garsonluk yapsam tanıdık olmadan öyle bir işe nasıl girerim bilmiyorum gölbaşı taraflarında genelde öyle işler oluyor ve bazen aklimdan geçmiyor değil gidip bir görüşmek ama sonra vazgeçiyorum zamana bırakıyorum kendimi neyse iş önerilerinizi bekliyorum.
Öğrenci meslekleri🤔?