Merak ettiğim bir mevzu fikirlerinizi merak ediyorum. Geyiğe vurmanın anlamı yoktur. Saygılar
Yıldızların nereye batar?
Merak ettiğim bir mevzu fikirlerinizi merak ediyorum. Geyiğe vurmanın anlamı yoktur. Saygılar
Uzayda en çok merak ettiğim mevzularda biri.
yok mu oluyorlar yoksa nereye gitmekteler?
Boyutları metrelerle ölçülenler, kütlelerinin büyük bölümünü atmosferde yitirmelerine karşın, yeryüzüne ulaşabilir. Bunlar da genellikle okyanuslara ya da insan yerleşiminin olmadığı boş alanlara düşer. bunun dışında normal yıldızları soruyorsanız güneş gibi bir gün sönüp yok oluyorlar
Cevap
4Cevap
Arkadaşa fizik ve astronomiye giriş kitabı hediye edelim
Edebilirsiniz memnun olurum. Merak güzel bir şey
Edepsizlik yapmayın. Belli bir bilgi birikimim var. Merak ettiğim bir mevzu. Burada yardımcı olmaya aksanı ukalalık yapmayın
Yıldız kayması denilen şey aslında atmosfere giren göktaşının bıraktığı izdir hava molekülerlerine çarpıp çok yüksek ısıya ulaşıyorlar biz de onun izini görüyoruz
Sonra ısıda yok mu oluyorlar onu merak ediyorum
Bizim yıldız olarak gördüğümüz yıldız kaydı dilek tut dediğimiz şey yüksek ısıda kaybolan göktaşının izidir diğer yıldızlar gözle görülmeyenler karadelik içinde yutuluyor çıplak gözle görmek mumkun değil onları yıldızların ölümü gibi bişey izlemiştim uzun zaman önce hâlâ varsa YouTubedan bakabilirsin 👽🤘
Teşekkür ediyorum faideli bilgilendirme için
Rica ederim ne demek barış Özcan'ın uzay videolarını izleyebilirsin baya güzel anlatıyor 🌌🚀
Ss alabilir miyim.
Tabi tabi keyfine bak ne demek
EyvaAllah 🙂
🤘🤘🤘🤘
Neden bahsediyorsun tam olarak?
Yıldızların nereye gittiğini merak ediyorum
Yani yıldız kaymasından mı bahsediyorsun?
Yani yıldızların nereye gittiğini nasıl yok olduğunu merak ediyorum
Yeterince büyük olanlar kara deliğe dönüşüyor. Diğerleri de pulsar oluyor
Teşekkür ederim
Rica ederim
Batmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?