Arkadaşlar selam benim yıldızımın çok düşük olduğunu söylüyolar sürekli nazara geliyorum işlerim ters gidiyo veyahut gözüme ağrı giriyo napmalıyım yardımcı olur musunuz veya tarot vs fal bakmayı bilen var mı?
Yıldız düşüklüğü nedir?

Yıldız düşüklüğü gibi şeyler bir kişinin mutluluğuna mani olmamalı. “Yıldızım düşük, öyle diyorlar” diye düşünürsen sürekli, mutsuz bir insan olursun. Mutlu bir insan olmayı kendine söylemek ve kabul ettirmek verebileceğin en güzel karar olur. Kendine o an ilgileneceğin ve vakit ayıracağın bir aktivite seç ve “bunu yaparken mutluyum” demen gerekiyor. Bu seni mutlu edecektir, inan bana toplum dayatmaları insanı bir zindana hapseder.
Cevap
5Cevap
Nazar duası ayetel kürsi 3 felak 3 nas 3 ihlas bunları evden çıkamadan önce ve zor durum yaşadığında okuyabilir kendi eline üfleyip tüm vücuduna sürebilir siniz başka birisi de sizin için okuyabilir.
kader kısmet düşüklüğü diyorlar instada kolyeleri var alabilirsin yıldız düşüklüğü için
Burcun ne ise onun taşını al kısmetin açılır
Benimki de düşükmüş.🥺
Uzak dur fal falan ne ya
Yazık...
Medyum uzaya gitb
Aynenn
Değerli yorumcumuz Kahin Kraliçe KizlarSoruyor takipçileri için sorunuzu yanıtladı 😊 Kendisine profilinden kişiye özel bakım yaptırabilirsiniz 🥰