Yıl başı normal bir gün ancak neden bu kadar abartılıyor? Ecnebiler gibi o günü kutlayınca madalya veya altın mı veriyorlar? Bunların hiç biri verilmiyor batılın yaptıklarını yaptığımızla kalıyoruz.
Bu zamana kadar bi kere yılbaşında çıktım onda da pişman oldum yok kadıkçye gidelim bilmem ne sabah eve nasıl girdik hatırlamıyorum yeminle istanbulun trafiği bitmiyor
Dışarda dediğime bakmayin. Tatil değil otelde Resepsiyonist görevinde olmam nedeniyle çalışacağım. Bu seneyi böyle geçireyim dedim. Sevgilim olsaydı başka olurdu heralde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
53Görüş
Yıl başı normal bir gün ancak neden bu kadar abartılıyor? Ecnebiler gibi o günü kutlayınca madalya veya altın mı veriyorlar? Bunların hiç biri verilmiyor batılın yaptıklarını yaptığımızla kalıyoruz.
Bu zamana kadar bi kere yılbaşında çıktım onda da pişman oldum yok kadıkçye gidelim bilmem ne sabah eve nasıl girdik hatırlamıyorum yeminle istanbulun trafiği bitmiyor
Dışarda dediğime bakmayin.
Tatil değil otelde Resepsiyonist görevinde olmam nedeniyle çalışacağım.
Bu seneyi böyle geçireyim dedim.
Sevgilim olsaydı başka olurdu heralde.
Bilmiyorum, bana kalsa evde uyumayı tercih ediurum bu yıl.
Ama arkadaşlarım planlar yapmış bakacağız.
Evde geçirmek en güzeli sınırsız wifi , sınırsız çay ve yiyecek ayıcıklı polar pijama takımımla bu yılbaşı da eğencenin dibine vurarız herhalde 🤣🤣
33 yaşındayım bu yaşıma kadar yeni yıla hep evde girdim bu senede evde gireceğim
Haha bu konuda yalnız değilsin, ankete bakarsak pek çok kişi senin gibi evde geçirecekmiş :).
Yolda olurum yine dini bayram hariç ötekiler ile ilgili planım olmaz hoş her gün bayram bana ama.
Ben de evde olacağım. Yaparız yine bulgur pilavını, yanına da sulu yemek. Gönül ister tabi çok şey, fakat maddiyat neredeyse her plana engel oluyor.
Yılbaşı soğuk zamana denk geliyor. Soğuk sevmiyorum evde geçiririm. Güney yarım kürede girersem kesin dışarsa olurum. Ama henüz olamadım
Evimde olurum. Çok kalabalık ortamlar bana hitap etmiyor.
Evde. Arkadaşlarım gelecek umarım gürültüden şikayetçi olmaz komşular 😅
50’lik rakı alırım üzerine cila olsun diye 2 tanede bira ohhh mis😅
evde... içki içmem, sigara içmem...
ev benim için dh güzel ve rahat...
Kuzenlerle bir plan yaparız diye düşünüyorum
Evde tavuk alırız çekirdek alırız güzel geçer para olursa mandalin de alırız
evde olmayı çok seviyorum yine evde olacağım
bu ve önümüzdeki birkaç yılbaşını herkes evinde geçirecek gibi
2023 önemli bir yıl olacak süper güç olacaz bor falan çıkartacaz falan onun için özel bir yılbaşı planı yapıyorum :D
3 ocakta Phuket e gideceğim, 1 Ocak ta kursum var biyere gidemiyorum
Alkolü masa hazırlayıp takilirim tek başıma 😂 ne yapalım