Evde geçireceksen, nerede geçirmeyi hayal ederdin?
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Evim, evim güzel evim. En konforlu yerim orası.
Onun dışında koltukları rahat, mezeleri, servisi güzel bir meyhanede, güzel dostlarla olmak keyif verir.
Evim evim guzel evim🥰🎈( birkac gercek dostlarimla sakin bi dag evinde gecirmek isterdim )
Her ikisi icinde 😘🎈🌺
Cevap
7Cevap
Evde geçireceğim
Evde geçireceğim ancak linkteki gibi bir dansa gitmek isterdim😂
https://www.instagram.com/reel/CmADMnzLtWb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Büyük ihtimal evde geçireceğim normal zamanda alkollü mekana gitsem de yılbaşında tercih etmiyorum fazla kalabalık.
Evde bile değilim. Keşke evde geçirsem djdjdjd
Gel diyen olursa ülkenin her yerinde gecire bilirim
İşte geçireceğim. Bir sarışınla Nirvana da geçirmeyi isterdim🙂
Evde geçireceğim evde geçirmek isterdim yılbaşını dışarda geçirmek pek mantıklı gelmiyor bana
Evde geçireceğim. Yılbaşını, Grönland'da geçirmek isterdim.
Bağ evinde inşallah kar yağar manzaraya kadehimle doyarım
Hem inşallah hem kadehimle nasıl bir cümle yaaa😂
Tavsiye ederim
Bunamı takıldın
😂 😂 😂 Güzel tavsiye, hem dindar hem günahkarlık aynı anda
Takılmak değil, dikkatimi çekti!
Hiç yoktan alnımız secdeye değip ülkenin anasını ağlatmıyoruz
Niye doğruyu söyleyince siyasetemi çekiliyor hemen tamam senin dilinde anlatayım belki bu daha masum olur :) hacca gidip heryere hacı baba tekkesi burası demiyoruz
Kime göre neye göre doğruluk!! O konuya girmiyorum. Siyaset tartışmak için yazmadım. Hem Allah izin verirse (inşallah) hem alkolü aynı cümlede kullanman garibime gitti ve ne kadar da günah işlesekte Yine İnancımızı kaybetmiyoruz algısı uyandı bende.. (güzel bu aslında) ama Senin amacın benim örtümü görüp saldırmak oldu.. Neyse selametle..
Ne alaka benimkisi ufak kalır anlamında dedim ama sen kendi kendini örtü konusuna girdin ben örtüne bişey demedimki demekki sende asalikkompleksi oluşmuş kendi kendine yaşıyorsun olayı neyse boş ver selametle
Dışarda olacağız ama daha plan yapmadık
Evde geçireceğim. Bir değişiklik olmazsa
Yılın sonunu nerde geçireceksem sonunu da orada
Evdeyim
Dağda
Her zamanki gibi evdeeeee
Belli degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar