Nası geri istiyebilirim bide bu gün story atmış tişörtümle
1 ay
Tişörtüm 2 aydır arkadaşımda, nasıl geri isteyebilirim?

Nası geri istiyebilirim bide bu gün story atmış tişörtümle
Siz istemedikçe arkadaşınız tişörtünüzü sahiplenir, gayet rahat bir şekilde canım tişörtümü alabilirmiyim giymek istiyorum diyerek isteye bilirsiniz çekinmenize hiç gerek yok, istemenizde çok normal, asıl vermemekle o ayıp etmiş
Görüş
43Görüş
O tişört hacılanmış sayılır artık, peşine düşme. Hediye ettin say nolacak. Ödünç tişört vereceğin kadar samimiymişsin, bir tişört için bozma yani. Üstelik ne kadar sevmiş, kullanıyor, story atmış birde.
Yanına gidersin biraz oturursun tam kalkacakken şunu dersin "canım aklıma gelmişken tişört umudu alayım ya uzun zamandır giymedim ben onu" oda essek değil ya verir
Tişörtümü geri alabilir miyim?
Yazılışı üstteki gibi. Umarım okumayı ve söylemeyi becerebilirsin
Çok değerliyse senin için söyle laf arasında benim tişörtüm sende kalmıştı falan de
Senin mikroplarla dolu bedenin benim temiz tişörtümü giymeyi haketmiyor diye mesaj at.
Tişörtümü ver yıkıyacam sonra tekrar temiz temiz giyersin de, hem acık laf ta sokmuş olursun
Çok zaman geçmiş artık istemeyin zaten geri vereceğini de pek sanmıyorum
😂😂 Story mi atmış. Ne yüzsüz. ara tişörtümü getir de
Benim sende bir emanetim vardı onu tahsil etmeye geldim de doğrudan.
Tişörtümü artık geri alabilir miyim?
Bu kadar basit.
Erkek arkadaşın varsa eğer ben bu tsortumy şu pantolonla ya da şu etekle kombinleyip hep giyiyordum erkek arkadaşımla bulyscam ver giyeyyim de ya da arkadaşlarımla de
Umarım o süre içinde 2 defa tek giymiştir. Fazla ise onun olsun alma geriye
Neden iki defa? 😄
@ANormalizm iki defa giydiği kesin istediğinde giymiş bide bu
Haa bende bunu arıyordum sende mi kalmış en sevdiğim tsortumdu bu falan yap😂😂😂
2 aydır o giyiyorsa isteme bence artık onun tişörtü olmuş 😀
Knka sende olan tişörtümü versene şuraya giderken giyicem diyebilirsin.
o tişörtü aradıgından bahsedebilirsin mesela (:
siz gerçekten akıldan yoksunsunuz. özel şeyler paylaşılmaz yahu sizin sağlık temizli gibi bir anlayışınız yok mu. elbise paylaşılır mı manyak mısınız
Direkt iste sen niye utanıp sıkılıyosun ki bak kızdaki rahatlığa 2 aydır vermeyi akıl etmemiş üstelik story atıyor 😀
Hımm benimde başıma geldi arkadaşım vermedi bende istemedim unuttu heralde onun oldu 😃
En İyi Görüş