1 aydır onda ve onu kırmadan nasıl isteyebilirim
1 ay
Elbisem 1 aydır arkadaşımda. Nasıl geri isteyebilirim?

Evine kahve içmek için davet ettiriyosun sonra kahvenin yanında gelen suyu hızlıca içip bitiriyosun ardından çok susamışım bir tane daha getirir misin diyosun ve operasyon için uygun bir an odasına sessiz adımlarla giriyosun kıyafeti üzerine giyiyosun sonra tuvaletten çıkarmış gibi dönüyosun arkadaşının yanına tabi üzerindeki kıyafeti farkediyor afallıyor sende bıyık altı bir gülümseme atıyosun o zaman anlar zaten kiminle dans ettiğini
Görüş
38Görüş
Bir davete gideceğini ve elbisenin lazım olduğunu söyleyip doğrudan iste ve gerekirse bir daha da böyle sorumsuz kişilere bir şey ödünç verme.
Ben direkt isterim. Kırılsın veya parçalansın. Gider evine anasından babasından isterim. Ben alırım. Gerekirse zorla eve girer yine alırım.
Hikaye at ve şunları yaz:
Aldığını geri vermesini bileni, hayatımın baş köşesine koyarım;
Geri vermeyenin de …mına koyarım!..
🤣🤣🤣 sonunu böyle beklemiyordum
@moongirlmary Sonu her zaman sürpriz olmalı
Bence direk isteyin sonuçta sizin elbiseniz
Ne kırması ya ayıp bir sey yapmış direk iste bunun kötü ve kırılcak yanı yok
Ver lan elbiseyi benim ulan o elbise vereceksin lan de
Bir yerde giymen gerektiğini söyle, veya başka bir arkadaşının istediğini böyle kırılmaz
Ben olsam ver la elbisemi diye bağırırdım bjladjokşjlkas
Ya bende isteyemem çoğu elbisem öyle gitti kayboldu iste bence
Normal bir şekilde elbisemi verir misin de kırılacağı bir şey yok ki sana ait olanı geri istiyorsun
Açık açık bundan cekinecek, kırılacak, utanılacak bir şey yoktur.
Elbisemi geri getirir misin ya da alabilir miyim davete gideceğim onu giyeceğim diyebilirsin
Kirmaman duye birsey yok. İste ver de. Acik ve net olarak de. 1 ay olmus
Normal iste elbisemi verebilir misin yarın giyineceğim de
Şikayetçi ol dicem de devletin polisi bunu lan mı uğraşacak bence mafya falan ayarla
Ona verdiğin elbiseyi bir yere giderken giyeceğini söyle o şekilde isteyebilirsin
Kolayı var bir yere gideceğim o elbiseyi giyeceğim de ve yarın vermesini söyle
Bir aydır hala onda duruyorsa bence kırılmasından falan korkma. Direk isteyebilirsin.
Direkt istemelisin bence. Gerçi bende yapamam ama konuşuyorum işte 😵💫
Çıplak olarak yanına git. Niye çıplaksın diye sorunca elbisem sen de dersin
En İyi Görüş