Önce abilerim abilerimin hanımı diyor beni önemsemiyor sevmiyorum bu adamı dengesizin teki
Ben erkek olsam eşim beni temsil ettiği için eşime söylenen sözlere imalara onun arkasından dönen dolaplara çok içerlerdim eşime yapılan herseyi kendime yapılıyor kabul ederdim bu mal gibi aynı ailesine laf söyletmez ama ailesi bana birsey yapınca ailem haklı der
Bu adamın beceriksizliği yüzünden benim kuyumu kazdılar beni ezecekler ben gıkımı çıkarmayacağım
Ailem eşimin ailesine beni savundu buna da sinirlendi beyfendi sen beni savunsaydında ailem beni savunmak zorunda kalmasaydı
Kendisini evinden kovan yengesine ayrı değer veriyor hürmet gösteriyor aptal birisi benim ağzıma s*çacak ben onu baş tacı yapacağım yengesi bizi birbirimize düşürdü bu yengesini kaydetti ben hepsini sildim sevmiyorum bu aileyi
ben abisinin rehberinde kayıtlı değilim bu aptal yengesini kaydediyor senin abin senin hatırın için bana saygı duymuyor sen niye onun karısını kaydediyorsun
Güçsüz erkek sevmiyorum
Benim anlamadığım şu abileri böyle hanımlarını savunuyor bu niye mal gibi ağzını açıyor benim ailemde böyleydi savunmazlardı beni ama bu aileye karşı nadirende olsa savundukları yerler oldu bu adam niye böyle niye bu benim karım karıma böyle davranamazsınız diyemiyor onların yalakalığını yapıyor
Şartlar farklı olsaydı bir dakika bile durmaz boşanırdım ondan ekonomik gücüm yok çocuğum var bu adama saygı duymuyorum koca olarak görmüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer