Eşim beni ailesine karşı savunmuyor, eşimin abileri kendi hanımlarını savunuyor. Bir erkek niye eşini savunmaz?

Önce abilerim abilerimin hanımı diyor beni önemsemiyor sevmiyorum bu adamı dengesizin teki

Ben erkek olsam eşim beni temsil ettiği için eşime söylenen sözlere imalara onun arkasından dönen dolaplara çok içerlerdim eşime yapılan herseyi kendime yapılıyor kabul ederdim bu mal gibi aynı ailesine laf söyletmez ama ailesi bana birsey yapınca ailem haklı der

Bu adamın beceriksizliği yüzünden benim kuyumu kazdılar beni ezecekler ben gıkımı çıkarmayacağım

Ailem eşimin ailesine beni savundu buna da sinirlendi beyfendi sen beni savunsaydında ailem beni savunmak zorunda kalmasaydı

Kendisini evinden kovan yengesine ayrı değer veriyor hürmet gösteriyor aptal birisi benim ağzıma s*çacak ben onu baş tacı yapacağım yengesi bizi birbirimize düşürdü bu yengesini kaydetti ben hepsini sildim sevmiyorum bu aileyi

ben abisinin rehberinde kayıtlı değilim bu aptal yengesini kaydediyor senin abin senin hatırın için bana saygı duymuyor sen niye onun karısını kaydediyorsun

Güçsüz erkek sevmiyorum

Benim anlamadığım şu abileri böyle hanımlarını savunuyor bu niye mal gibi ağzını açıyor benim ailemde böyleydi savunmazlardı beni ama bu aileye karşı nadirende olsa savundukları yerler oldu bu adam niye böyle niye bu benim karım karıma böyle davranamazsınız diyemiyor onların yalakalığını yapıyor

Şartlar farklı olsaydı bir dakika bile durmaz boşanırdım ondan ekonomik gücüm yok çocuğum var bu adama saygı duymuyorum koca olarak görmüyorum

Eşim beni ailesine karşı savunmuyor, eşimin abileri kendi hanımlarını savunuyor. Bir erkek niye eşini savunmaz?