Selamlar... Kişinin buna ihtiyacı olabilir ya da kişi bu şekilde vakit geçirmeyi seviyor olabilir. Normal bir durum...

Selamlar... Kişinin buna ihtiyacı olabilir ya da kişi bu şekilde vakit geçirmeyi seviyor olabilir. Normal bir durum...
Aslında garip bir durum değil Ben de şahsen tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum istediğim zaman film izliyorum istediğim zaman uyuyorum canım çektiği zaman bir şeyler yapıyorum güzel bir şey yani ama tabii her şeyin biri sınırı var
Hayır tuhaf değildir. bazen gereksiz insanlardansa tek başına zaman geçirmek daha güzeldir, insan kendini dinler yalnızken
Yoo, gayet normal bir durum. Arada tek kalmayı istemek, o kişiyede iyi gelecektir
Teşekkür ederim bal 🌺
Cevap
9Cevap
Olabilir yqbikide bende bazı bazen öyle istiyorum kafam rahat kimse karışmasın birsey söylemesin kendi halimde olayım istiyorum buda huzur veriyor bana bazen
Ben tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum tuhaf değil insanın kendisine vakit ayırmasıdır bu. Bana da yalnızlıktan korkanlar çok garip geliyor
Evet, psikolojik sorunlara delalet eder. Bir mekana gidip tek başına oturmanın mantıkta tezahürü yoktur
Bence de normal bir durum gereksiz insanlarla vakit kaybetmiyoruz en azından
hayır değil. ben misal daha çok tek takılmayı severim.
Yoo garip değil niçin garip olsun ki yalnızlık bazen kafayı dinlendirmek için gerekiyor
Yooo neden garip olsun ki , insanın bazen kafasını ve kendisini dinlemeye ihtiyacı oluyor 🙏
Değil mesela ben kafeye tek başıma giderim birine ihtiyacım yok yemek yemeğe tek başıma giderim bu aslında gayet iyi bir durum
Hayır gayet normal benim her zaman yaptığım şey.
Üzüldüğümde yaparım bunu
Hayır değil daha güzel bir şey.
Çok severim.
durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?