Bodrum katın mantığı nedir Neden Bodrum kat yapılır depo olarak yapılsa anlarız ama Bodrum kat evler ne alaka mesela İstanbul’da bir haberde tam yerin altına 2 kat iniliyor hiç bir cam yok merdivenle alt kata iniliyor onunda altında ev Varmıs oraya indiler Bodrum kat saçmalık böyle saçma bir şey yok deprem olsa gittiler zaten de Ben 3-4 yil önce Bodrum katta oturdum cok Bodrum derin değildi de 3 ay önce de ev aldık tapuda depo yazıyor ama Bodrum kat ama camlar kanepe hizasında evin içinde Bodrum gibi değil ama dışardan bakınca binaya Bodrum kat gözüküyor başka tanıdıklar var küçücük camları var Bodrum kat yapılmadı yasaklanmalı cok saçma
Bodrum katta yaşamış biri olarak söylemeliyim ki bazen diğer yerlere imkanı olmayanlar için çok iyi bir fırsat olabiliyor. Evet, camlar yarım ve evet rutubeti çok ama en azından bir ev.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizim evin içinden bakınca camlar yarım değil normal ev cam büyüklüğü ama kaldırımda yürürken kaldırımdan 10-15 cm yüksekte kaldırım yol hizasindan 15 cm yüksekte ama Bodrum su basıyor falan saçmalık geliyor yapılmamalı tapuda depo yazıyor depo olarak yapılmış sanırım sonradan eve dönüşmüş ama mahallede tüm evlerin planı aynı imiş
orada haklısın mesela bizim evde tapuda depo diye geçiyor depo olarak inşaat edilmiş ama ev Simdi Sormak istediğim 0 yeni binalarda da Bodrum katlar direk ev yapılıyor ona sormak istemiştim