2 senedir Bodrum'da çalışıyorum. Kupkuru dağları, doğa yok, bir ton at hırsızı keko, kötü ve çirkin sokaklar, sürekli su ve elektrik kesilir alt yapı sorunları. Gereksiz pahalı.
Ama dünyanın her yerinden korkunç derecede insan geliyor.
2 senedir Bodrum'da çalışıyorum. Kupkuru dağları, doğa yok, bir ton at hırsızı keko, kötü ve çirkin sokaklar, sürekli su ve elektrik kesilir alt yapı sorunları. Gereksiz pahalı.
Ama dünyanın her yerinden korkunç derecede insan geliyor.
aslında ortama değil orada zengin insanlarla bulunmak için para veriyorlar yani bi lahmacun en kötü 500 tl sanırım ortam için o parayı veriyorlar aslında
Baya gariban yemekleri yiyoruz şahsen 50-100 TL'ye
Cevap
4Cevap
Kanka banada orada is bulsana ben seviyor yarim asa havasi güzel kışın asiri soguk degil domuzlar tilkiler yolun ortasinda geziyo bir defa tatil bolgesi millet eglenmeye gelmis herkes pozitif İstanbul'da herkes calisan gergin oluyolar
Kanka ne pozitifi ya her gece binlerce kavga
ben de Bodrum ünlü diye Bodruma gidecektim son anda yön değiştirdim Marmarise. ama yani Marmariste de İngiliz Alman karthorozlarından geçilmiyor, o da ayrı saçma geldi bana.
oo ben döneli kaç zaman oldu 😂
ahaha denizde geçti çoğu zamanım zaten ya da otelde
Kesinlikle katılıyorum. Bodrum, Kuşadaası ve Ç. kale merkrez türkiye de yaşanmayacak yerler.
Ben de Turgutreis deyim kanka ben de anlam bulamadım elit kesim geldiği için ismi çıkmış
Denizi var insanlar zarar vermesedi dogasida olacakti
Havası güzeldr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?