Mavi olan ve arasıra kıyıları dalgasıyla döven şey deniz arkadaşlar. Bilmeyenler için jdjdjk

Mavi olan ve arasıra kıyıları dalgasıyla döven şey deniz arkadaşlar. Bilmeyenler için jdjdjk
Kayseri den Malatya ya giderken küçük bir göl gördüğümde "aaaa deniiizzz" diye heyecandan bağırmışım. Babam da ALLAH ın gayserilisi, gördüğü su birikintisini deniz sanıyor diye dalga geçmişti, halen de geçer.🙄
Geçen yaz Samsun a gitmiştik. Oraya vardığımızda gece saat 3 idi. Deniz göreceğim diye onca yorgunluga rağmen uyuyamamıştım güneş doğana kadar.
Deniz falan yok yani. Arkadaşlarımın çoğunluğu da iç anadolulu. Hatta denizi olan memlekli bir gelin dahi alamadık. Bizimkiler açılmamak için yan köyden dahi kız almıyorlar. Noolacaasa🙄😂
Hayır yooookkk. Memleket değiştiresim var 🤦🏻♀️
Dağ manzarası daha güzel ama 🙄
Bi yanımız dağ, bi yanımız deniz olsun. Olmaz mıı
öyle demeyin Ankara'da bol bol gölet var 😀
Göleti bi an farklı okudum jdndn
gö'yü görünce kafa gitti tabi
Sondaki "t" yi görünce şimdi durduk yere gö'ye yüklenmeyelim
bence bilincine ilk mesajı veren g'den sonra gelen ö 😀
Psikolog koltuğuna uzanıp çocukluğunu arayan şahıs gibiyim şu an. Bi duraksadım ki sorma jskJsj
Sen ne dersen o olsun hadi jdn
Yok ama içinden büyükçe bi dere geçiyor bu dere üzerinde barajda var
Deniz olan yer sıkıntılıdır nem olur soğuk olur ciğer hastaları için deniz havası zararlıdır
Cevap
4Cevap
Deniz yok maalesef
Annem Kayserili orada yok😅
Babam da doğulu orada da yok😅
Şükür ama doğum büyüdüğüm ve şu an yaşadığım Marmara bölgesinde var😌.
Sahil şeridini aşıp komple marmara denizini sahiplendi. Jsj
Babamın ve annemin memleketinde yok. Eşimin memleketinde de yok ama baraj var. Ucu bucağı görünmüyor. Sayılır mı?😄
Var var Ahanda burada
Memleketim de deniz var.
Benim de denizimin memleketi var. Ne hava atıyon :!!
Hahaha sus be :D
Memleketimde göl var yaşadığım şehirde deniz var
Var..
deniz olmayan sehirde yasamam
Göl ve baraj var bol bol.. Deniz yok maalesef..
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?