Eskiden her şey çok daha güzel di Tamam Teknoloji olarak bu zaman kadar değil di ama insanları daha sıcaktı anlayış vardı şimdi ruh gibi insanlar ne birbirinin yüzüne bakarlar herkesin elinde telefon birinin kulaklık sanal aleme dalmışlar tamam teknoloji ile ilgilenmek çok Güzel ama bağımlısı olmak kötü insanlık ilişkileri çok zayıf maalesef günümüzde şahsen ben gazetenin olduğu döneme gitmek isterim 1970 ler çayımı içer gazete okurdum dışarı çıkardım oh mis ne güzel
mIRC ICQ vardı evet ama herkes doğruyu konuşurdu. Kimse olmadığı kişi gibi davranmazdı. Çekememezlik kiskanclik taklitçilik özentilik illahaki vardı ama bu kadar ayyuka çıkmamıştı.
Tuşlu telefon kullan o zaman hala mevcut (şaka şaka) Ya ben çocukluğumu bile yaşayamadım ki bu hayatta özellikle anlatabileceğim bir yılım olmadı o yüzden pas geçeceğim bir soru
İlkokulda iken Bir kıza açılmak popo isterdi 😀 seni müdüre şikayet ederdi. Şimdi isseee
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Eskiden yiyecek ve içecek güzeldi örneğin köfte hamburger pizza kola patates kızartması dondurma daha zevkli gelirdi şimdik ya ben bıktım ya da eski tadı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Eskiden her şey çok daha güzel di Tamam Teknoloji olarak bu zaman kadar değil di ama insanları daha sıcaktı anlayış vardı şimdi ruh gibi insanlar ne birbirinin yüzüne bakarlar herkesin elinde telefon birinin kulaklık sanal aleme dalmışlar tamam teknoloji ile ilgilenmek çok Güzel ama bağımlısı olmak kötü insanlık ilişkileri çok zayıf maalesef günümüzde şahsen ben gazetenin olduğu döneme gitmek isterim 1970 ler çayımı içer gazete okurdum dışarı çıkardım oh mis ne güzel
mIRC
ICQ vardı evet ama herkes doğruyu konuşurdu.
Kimse olmadığı kişi gibi davranmazdı.
Çekememezlik kiskanclik taklitçilik özentilik illahaki vardı ama bu kadar ayyuka çıkmamıştı.
Tuşlu telefon kullan o zaman hala mevcut (şaka şaka)
Ya ben çocukluğumu bile yaşayamadım ki bu hayatta özellikle anlatabileceğim bir yılım olmadı o yüzden pas geçeceğim bir soru
İlkokulda iken Bir kıza açılmak popo isterdi 😀 seni müdüre şikayet ederdi. Şimdi isseee
Eskiden yiyecek ve içecek güzeldi örneğin köfte hamburger pizza kola patates kızartması dondurma daha zevkli gelirdi şimdik ya ben bıktım ya da eski tadı yok
Hep güzeldir Beşiktaşım, benim yegâne aşkım, kara kartalım.
Azda olsa güven vardı
Arkadaşlıklar o zaman sadakat güven vardı
eski arkadaşlarım simdi hiçbiri yok mesela
90 lı yıllar güzeldi
Eskiden her şey güzeldi.
Mangal yapardık rakı eşliğinde artık yapmıyoruz
İnsanlar daha yardım severdi
Eskiler eskiden güzeldi yaşadık bitirdik
Futbol
Her şey
Ben tuşlu ya dönücem
Tofasla gezmek