Örneğin teki 40 gramdan 4 5 tane bilezik şu bu istiyoruz diye gram altın pazarlığı yapılırsa naparsınız yorumlarınızı bekliyorum
1 ay
İsteme gecesinde altın pazarlığı yapılırsa ne yaparsınız?

Biliyor musun buna benzer adi bir olay yaşandı
Bi tanıdığım kızla tanıştı evlenmeye karar verdiler
Kız kendini melek gibi tanıttı halbuki uruzbunun bayrak sallayanıydı
İstemeye 3 4 saat kala dediler bize 180.000 TL değerinde altın vereceksiniz yoksa kızı vermeyiz
Kızda hemen atağa geçti o tanıdığımı öyle bir kıstırdılar ki mecbur kaldı kabul etti
Beyni olmayana ne desen zor olur en başından uyardım o kız yılan diye ama bedelini para vererek ödeyecek
Yazık olmuş ya ayıp gerçekten
Resmen satmışlar kızı
Yoo kızda razıydı
Arada şakadan laf atmış gereksiz varlık sonra gerçeğe çıkınca da demiş ben hep söylüyordum sen anlamamışsın
Kendini mal gibi satan o
Vay anasını be ne insanlar var ya kendi çıkarını düşünen insanlardan uzak durmak gerek bu resmen görgüsüzlük bunlar utanma nedir bilmezler ucuza gitmiş bile farkında değil 😂
Amaan insanın kendisini bilip ucuzluğunu ortaya koyupta ona göre hareket etmesi iyidir
En azından herkes anlıyor kimin ne halt olduğunu
Evet benimde başımda buna benzer olay geçti
Benimki resmen ailecek peşindelerdi
Verilmiş sadakan varmış
Rabbim korumuş seni
İnşallah onlara bi kuruş bile harcamamışsındır
Bayağı nişan masrafı oldu ama çok şükür çok büyük zarar olmadı çok aç gözlülük ettiler düğüne 5 gün kala işi bitirmek zorunda kaldım
Ayy vallahi nefret ediyorum böylelerinden
Ula beyin yoksunları para bitince napacaklar kızı senden alıp başkasına mı satacaklar
Gerçi öyle ailelerden bekleniliyor 😅
Geçmiş olsun
Sağol, valla bu aileden her şey beklenir beni zerre sevmezlerdi ama annesi hemen her şey acil olsun bitsin peşindeydi ve gram gram gram gram diye diye kendini yedi bitirdi kuyumcuda yemin ederim psikoloji diye bişey kalmadı böyleleri yüzünden evlenmekten soğudum
Evlenmek peygamber efendimizin sünnetidir fakat şöyle diyim
Evleneceğin kişi iyiyse bu sana armağan olur kötüyse de imtihan olur
Sen bi imtihan atlattın elhamdülillah
Rabbim inşallah hayırlı bir eş nasip eder sana
Teşekkür ederim evet haklısın ama benim imtihanım çok ağır geçiyor gerçekten Allah kimseye benim çektiğim dertleri vermesin cidden kimse kolay kolay kaldıramaz
Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermez
Neler yaşıyorsun bilmiyorum
Rabbim sabır versin
Elhamdülillah de her şeye
🙏🙏
Yorumda detay vermek hoş olmaz
Yani aslında gizli olduğun için kimse kim olduğunu bilmez ki
Takip ettim özelden anlatabilirim olayı
Olur dinlerim inşallah bir faydam olur
Görüş
6Görüş
O evlilikten vazgeçerim sonuçta mal alıp vermiyoruz.
24 yıl önce görücü usulu evlendim o zamanda bile biz bana ne takılacak diye sormadık ve şu kadar altin isteriz diye bir isteğimiz olmadı.
Haklısın ne güzel helal olsun 👍
İğrenç... Mal mı satıyonuz kız mı veriyonuz der çıkar giderim. İsteme falan da olmaz, yatar o iş.
Aynen 🙏
Katılıyorum
Direk istemeyi bırakır kuyumcuyla evlen der çıkar giderim
Helal
Evet çok haklısın öyle olması gerekende o zaten...
iyi cesaret etmis ben sahsen konusunu hic acmayi dusunmuyorum evlenecek bulmusum altin eksikti
Demi🙂
Garanti belgemi veririm zira insan değil beyaz eşyaymışım derim
Demi 😂
Görgüsüzlerden kurtulmaya bakarım hemen
Helal👍
Evlenmem
En iyisi 🙂
alıcaksın ne istiyolarsa
Satın mı alacam?
Soğurum direkt yaw
Demi🙂
Napcan ki pamuk elini cebine koyacan mecbur 😂