Kapali insanlara tavriniz nasildir?

Benzer bir şeyi biz de yaşadık, 4 5 kişi dışarıda geziyorduk sırf hepimiz kapalıyız diye yoldan geçen bir amca durup gidin arabistana dedi. Ve bir arkadaşım da araptı. Neyse ki türkçesi çok iyi değildi anlamadı tam. Ama salın artık insanları
eyw bibot
Görüş
18Görüş
Nasıl eş cinsel, atesit, ve açık giyinen insanlara saygı duyuluyorsa bir o kadarda kapalılara saygı duyulmak zorunda. Sevmiyor olabilirler ya da olabilirsiniz. Madem bu kadar modernlesip insanları yargılıyorsunuz ilk önce ileri seviyede düşünüp herkesin özgür olduğunu ve istediğini giyip yapa bileceğini de anlamak zorundasınız.
Ben kendim açığım ama kapalılara da sonuna kadar destek veriyorum kimsenin baş örtüsü ya da açık olması sizi ilgilendirmez.
kendini açık görüşlü sanan yobaz bir kitle onlar.
herkes istediği şekilde özgürce ne zaman yaşayacak anlamıyorum
Davranışları aynı olan herkese tavrım aynıdır. Kimseyi ayırt etmem. Hepimiz güzel ülkemizin güzel insanlarıyız. 😊
kişisel tercihler ahlaki çerçevelerde olduğu sürece kimse karışamaz. teşhirciliği sevmem ama taciz hakkı vermez kimseye.
Benim açık kapalı diye bir ayrımım yok ama yıllarca bu ayrımı insanlara işlediler ne yazık ki.
Tavrım normal, diğer insanlara nasıl davranıyorsam kapalı açık fark etmiyor aynı davranıyorum.
Kendi annem ve aile akrabalarim hep kapali. Kendim de kapali es istiyom nasip olursa tabi. Bu din konusu partiyle ne alakasi var. Boyle diyen kisiler kendileri kesin ya musluman degil ya da bu konulara uzaklar...
Maalesef haklısın onlara özgürlük kapalılara gelince özgürlük yok onlara gelince demokrasi diyorlar ama kapalı insanlara gelince yok
tavır yokta sadece cinselliğe bakış açılarını iç giyim tarzlarını çok merak ediyorum
hem özgürlük bilmem ne derler ama kapalılarında kıyafetlerine karışırlar. acıklara yapılanlar kapalılara yapıldıgı kadar yapılmadı. aradaki farkta budur.
insanların kılık kıyafetleriyle yapılacak her türlü yaftalama ve damgalamaya karşıyım
Belkide kendi trolleri chp liler laf ediyormuş gibi lanse ettiriyorlar bu partiden her şey beklenir
Herkes kendini düzeltse hiç bi sorun kalmıyacak açık giyinene CHP'li kapalı olana AKP'li damgası vurulmaz kimse göründüğü gibi değildir.
İnsanları giyim tarzı ile belli gruplara dayatmak tamam çomarlık.
gördüm onu ya. hatta Üsküdar'da felan yazmislardi. biraz gereksiz üstlerine gittiler
Kapalı açık diye ayırmıyorum kimseyi
Bu zihniyetle gidilmezde zaten.
İnsanların birbirine tahammülü kalmadı artık
Kapalıların %90ı akpli buda bi gerçek
Geri kafayla alakası yok şu an ülkenin hali ortada, ben bir vatandaş olarak hayatım boyunca bu kadar maddi kriz yaşamadım ve bu ülkeyi yönetenlerin sorunu. Herşeyden vergi istemesini biliyolar, zevkine içtiğim sigara eskiden en pahalısı 5 lirayken şimdi 30-40 lira neyse
Kapalı insanları suçlamıyorumki sadece %90ı akpli dedim. %10 akpli değil sen değilsen sıkıntı yok gerçi akpli olsanda bana ne ben sadece akpli dedim yoksa kötü insanlardır demedimki
👏👏👏👏
En İyi Görüş