Aile & Toplum 1 ay Çok güzel bir kızın evde kaldığını görseniz ne düşünürsünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Maddi manevi görünür hiçbir kusuru yok. Her bakımdan standartların üstünde ama evlenememiş. Ne düşünürsünüz? Çok güzel bir kızın evde kaldığını görseniz ne düşünürsünüz? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u EhlivukufFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aile & Toplum konusunda 15,9b görüş paylaştı. Kendi tercihi derim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Aile & Toplum konusunda 10,1b görüş paylaştı. Parasını yedirip onu enayi durumuna düşürecek birini bulamayacak kadar beceriksiz olduğunu düşünürüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 822 görüş paylaştı. Evlenmek zorunda mı. Ben de evlenmedim her şeyim var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 90% 1 ay Aile & Toplum konusunda 410 görüş paylaştı. Evlenmek istemiyordurFazla seçicidir Başka planları vardır vs vs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 926 görüş paylaştı. Ben evlenirim yani benden 15 yaş kadar da büyük olabilir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3,4b görüş paylaştı. Hayran kalırım bu tercihine Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 100% 1 ay bi tanışalım derim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AloneReber Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 384 görüş paylaştı. Ben olsam evlenmezdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Hiçbir şey düşünmem bundan bana ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Tepki vermem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Yani aklından bir düşünce geçmez Yorumla etipopkek 1 ay Psikolojik sorunludur derim. :D Yorumla
Emrah3437 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 ay Huysuz olabilir derdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Kendi tercihi derim
Parasını yedirip onu enayi durumuna düşürecek birini bulamayacak kadar beceriksiz olduğunu düşünürüm
Evlenmek zorunda mı. Ben de evlenmedim her şeyim var.
Evlenmek istemiyordur
Fazla seçicidir
Başka planları vardır vs vs
Ben evlenirim yani benden 15 yaş kadar da büyük olabilir.
Hayran kalırım bu tercihine
bi tanışalım derim
Ben olsam evlenmezdim
Hiçbir şey düşünmem bundan bana ne
Tepki vermem.
Yani aklından bir düşünce geçmez
Psikolojik sorunludur derim. :D
Huysuz olabilir derdim.