Türkiye düşmanı olan bir insanla evlenir miydiniz?

Hayir çünkü yurtdışında yasayan Türkler Türkiye'den kopamıyorlar. Yine Türkiye gündemiyle ilgileniyorlar. Muhtemelen ben de öyle olurdum bu yüzden Türkiye düşmani olanla da anlasamazdim devamli sorun olurdu. Anlasabilmeniz için ya sen Türkiye ve Türk kültüründen tamamen izole bir hayat yasayacaksin , ya sen de Türkiye düşmani olacaksın.
Her ihtimalde de cok onursuzca. Senin değerlerine saygi duyacak birini bul derim.
Evlenmem.
Irkçılık yapmam ırkçılık yapanlada ilişki kurmam.
Belki kötü Türklerle tanışmış olabilir ama bu ona tüm Türklerden nefret etme gerekçesi vermez.
Milletimin düşmanlık beslenecek bir yanı yok. Tamam cahil, canım saçma olan çok fazla olabilir yinede genellenemez.
Çünkü kötü insanlarda değiller.
Görüş
28Görüş
Asker olmayı hedefleyen bir kız olarak güzel ülkemi sevmeyen adamla konuşmaya dahi başlamazdım konu evliliğe kadar gelmezdi diyelim o zamanlar söylemedi son dakika haberim oldu hayır evlenmezdim çünkü her köşesi cennetim bir başkadır benim memleketim <3
Olumsuz Birkac sebep var. İlk sebep müslüman değilse olmaz. İkinci sebep Türk düşmanı sence seni sevmesi düşmanlığa çare mi? Tabiiki değil babana annene düşman olan sanada düşman olacak. Bir önemli meselede vatanseverlik. Yunanistan'da hayat kadınına 2 katı para versen bile sünnetli erkekle ilişki kurmaz. Hiçbir Türk bir Yunan kadını ile iyi vakit geçiremez derler. Sen bilirsin git evlen
Sevmiyor diye düşman anlamına gelmiyor bende bazı insanları sevmiyorum sadece düşman vs değilim.. eğer çocuk öyle aşırı derecede kin nefret besliyorsa ayrılman en iyisi.. yinede senin hayatın sen karar vermelisin..
Evleneceğim bir kişi önce evine sonra doyduğu yere sonra ise yaşadığı yere saygısı olmalı aksisi zaten zor
Tamam ama kendi ülkesin de yaşamasına rağmen, oraya sevip ve saygı duymasına rağmen sadece senin ülkeni ve milletini (tek tük insan haricinde) pek sevmiyor ise yinede evlenir misin
Ülkenin insanlarını sevmiyor ama seni seviyor bu nasıl bir düşünce kafa yapısı acaba çok garip
Yurt dışında yaşıyorum, haliyle yaşadığım yerde tanıştık.
Hmm sonra da seni önemsemedi yani ama ülkemizi neden sevmiyor bir sorsaydın bari yemeğimiz iyi mi iyi hatta efsane memleketimizin manzarası olan yerleri var Karadeniz dağları mesela Trabzon hangi dağa çıkarsan orada manzara var 😄
Yani neyini sevmiyor insanların bazıları kötü kimsenin içinde ne var bilemezsin ama gezdiğinde gerçekten iyi insanlar karşına çıkıyor bir sor bakalım niye sevmiyor 😄
Beni nasıl sevmiş. Bir kere bu kadar nefreti varsa bana karşı da önyargıları vardır
Yurt dışında yaşıyorsun, ve seni orada tanıyor. Tanıştıktan sonra Türk olduğunu biliyor, ama bunu önemsiyor tanıdıktan sonra?
Önemsemiyor*
Ülkeme düşman olan adamın cehenneme kadar yolu var abi
Ha bu arada Türkün Türkten başka dostu yoktur unutma boş ver evlenme
Haklısın… 🙏🏻
Evlenme derim zira ülkeni sevmeyen her fırsatta karalamaya çalışan insan sanada saygısı yoktur. Ekonomi kötü o ayrı şeyler 😆
evlenmem tabiki. Sorun olur bu ileride. Evliliğinizde sorun çıkınca seni bu yönünle de aşağılayacak unutma bunu sakın.
Arkasında savaş açacak bir Rusya yoksa sorun değil sjjsja
Asla evlenmem, evleneceğim kişi vatanına milletine aşık biri olacak..
Evlenmem, beni toprağımdan uzaklaştırmaya çalışır falan maazallah
Evlenebilirim Türkiyenin iyi yanlarını gösterir sevmesini sağlarım
Evlenirim insan olsun yeter kimseyi gözümde terörist ilan etmem hemen.
Cumhur ittifakına oy verecekleri seviyorsa zaten asla evlenmem.
Turke dusman birini senin sevmen baslica hata ayriyetten irkcilik cocugun olsa cocuguna bunu asilayacak seni yeri geldiğinde asagliyacak oool senin kafan iyimi
Tanıştığım da bunu bilmiyordum ki
Sil gitsin irkcilik iğrenç birde bu kişi musluman bile degildir zaten musluman olsa irkci olmaz irkcilar pisliktir
Dusun evlendin vir çocuğun var bosandiniz cocuk babasında kalsa ne olur sence
Ulkenk sevmiyor ter ıh meselesi bizim ulkede sevmiyor ilkesini bazıları baskası mı sevsin
İnsanları sevmiyorsa seni nasıl sevdi bence sen boş ver ya fazlada takma
Yurt dışında tanıştık, ilk tanıştığımız da benim türk olduğumu da bilmiyordu
Yani Türk oluşundan mı? Bu muhabbet biraz başka yere gidiyor gibi neyse
Nereye gidiyor anlamadım? Yabancı arkadaşlarım aracalığıyla bir kafe de tanıştık, orada sohbet muhabbet sardı ve biz konuşmaya devam ettik aramız da müthiş bir uyum var iyi anlaşıyoruz beni yaşadığım ülkenin insanına benzetmiş yabancılara benziyorum biraz ve bunu başta sormamıştı sonradan öğrenince de zaten takmadı
Ee sen niye takıyorsun ki?
Hayır, ülkemi sevmeyen beni de sevmesin
Seviyor olabilirsin ama şöyle düşün ülkeler arası bir olay olduğunda nefretinden bahsedebilir insanın zoruna gider
Aslında en çokta bunu düşünüyorum. Aramızda müthiş bir uyum var, ama ben milletimi severken o da haliyle kendi milletini seviyor… Ve bu zamanla sorun yaratır mı, yoksa aksine ikimiz de birbirimizin milletini sever miyiz onu bilmiyorum…
Allah vatan hainlerinden korusun hepimizi
En İyi Görüşler