Sizce ailemi bırakıp başka şehre gitmem mantıklı mı?

Kendi adıma aile önemli. Yakın olmanın zararı yok, faydası var. Bir dert hastalıkta yakınlarında olursun. Şu hayatta onları ne kadar görebileceksin ki zaten? Bir uçak ya da 3 saat mesafe bile olsa icraata gelince öyle olmuyor. Beni bu yaşa getoren ve varlığımla mutlu olan insanlarla yılda bir kez görüşmeyi ben istemem.
bence fark etmez ya buna tamamen senin gönlün rahatlığın aklından ne geçtiği karar verir Ailenle durduğun şehirde anladığım kadarıyla ailenle aynı evde yaşamıyorsun zaten ailen ile aynı şehirde kalmakta problem olmaz gitmende problem olmaz
Görüş
10Görüş
Evin tek oğlu olmanla atanıp başka şehire gitmemen gerektiği arasında bir bağlantı kuramadım. Elbette ailene karşı sorumluluklarin var ama bu hayatını tamamen onlara göre dizayn etmen gerektiği anlamına gelmiyor. Diğer yandan işin kendi işin değilse özel sektorde bir başkasının işinde çalışıyorsan kesinlikle atanma şansının peşine düşmelisin. Su anda bir sorunun olmayabilir belki ama özel sektör tamamen sömürü üzerine kurulu bence. Şimdi değilse bile ileride sorun yasaman çok olası. Atandigin zaman özlük haklarin statun tatil vs gibi avantajların tamamen değişiyor. Kendi işini kurmamış birinin şansı varsa kesinlikle atanmak için çalışması gerek bana göre.
Sana kalmış bir durum. Bulunduğun mevkinden memnunsan mutluysan gitmene gerek yok ama başka ideallerin varsa gidebilirsin
mantıklı gelmiyor nedir? git hayatını ana baba desteği olmadan yaşa.. ayrıca mesleğin bu atanıyorsan gideceksin. ana baba yanında hayatmı geçer be çok sıkıcı
Ben olsam giderim tabii senin de nasıl birisi olduğuna bağlı.
Kariyerinin peşinden git istiyorsan onlarıda yanına alırsın sonra
Eğer annenin ve babanın sana ihtiyaçları varsa hiçbir şey için değmez kardeşim.
Ailenle bir sorunun yoksa ayri yasiyip ne yapicaksin yalniz yalniz
Birini bulmak istiyorum
Meslegine ve kisiligine bagli sanki ya. Bana kalirsa hic kipirdama. Cunku tek basina uzakta hayat zor. Hele ki tek cocuksan daha zor olur. Sen bilirsin tabiki
Başka şehire gitmek, he?
Nedenini de yazsaydın olumlu bir cevap alırdın.
Hep ailenmi olcak yaninda aklin varsa git pisman olursun
Eninde sonunda ailenden ayrılıcaksın tek başına yaşamayı öğrenmelisin bence :)
Birini bulmam lazım kendime
Bulamıyorum maalesef
Bilemiyorum bunun için değişiklik yapmam lazım çünkü bu durumda istediğim gibi biri çıkmıyor karşıma
Tamam ama ne gibi çaba gostermem lazım çıktıktan sonra çaba gostermem lazım değil mi
Peki bir fikrin var mı?
Ben düşündüm bulamadım
Onların bulduğu kızları beğenmiyorum. Hic bir şekilde bana yakışan değil
27..
İnan oyle çok bir şey istemiyorum sadece ortalamanın da altında olmasın begendigim anlayışlı biri olsun
Açıkçası güzel olanlar zaten 18-21 yaşında çoktan evlenmiş ya da sevgilisi var
Mesela sen çok hoş bir kızsın biraz yaşın büyük olsaydı süper olurdu
27...
Senin için büyük müyüm sence
Benimle tanışmak ister miydin
Özelden yazayım o zaman
Seninde takip etmen lazım yazabilmem için
En son istek kabul ettiğin kişi benim
Yess 🙂
Bekliyorum hala
Rica etsem bir cevap verebilir misin
Alara
Tabii ailenin yanında kalma kalırsan ruh hastası olup çikarsin
Her zaman ailenize bağlı kalamazsınız kendi hayatınızı kendiniz idame etmelisiniz kendinize gelecek inşa etmelisiniz
söyle düsün oglun var evin tek oglu seni birakip gidiyor nasprdin
Yalnızlık kötü başka şehre gitmen mantıklı değil bence🎈
Gerek yok gibi geldi bana
Sana mantıklı gelmiyorsa gitme
Bence de evin varsa gitmek mantıklı görünmüyor.
Rahat değilsen git ama aileni asla üzme çünkü geri döndüğünde dönecek bİr evin olmamalı
Git bence. Tekrar gelirsin.
En İyi Görüş