Geçmişinde milyon tane halt yiyip temiz kız isteyen erkekler?

Çoğaldı bunlar iyice. Siz bunu kendinizde "Namussuzluk" olarak görmüyorsanız, karşınıza çıkan bu tür kadınlarda da "Namussuzluk" diye nitelemeye hakkınız yok! Bunların zihniyet biçimi tam olarak kadını o. b. j. e konumunda gören birer çöl fareleri...
Bir erkek isterse geçmişinde milyon tane kızla sevgili olmuş, milyon tane kızla evlilik öncesi şeyler yaşamış olsun beni bu tür erkeklerin "GENİŞLİĞİ" hiç alakadar etmiyor. Kendi özel hayatları saygı duyuyorum her zaman ama taaa ki bi noktaya kadar..!
Böyle olup evlilik konusunda "TEMİZ KIZ" isterse ve bu durumdan yakınana kadar, bütün saygım biter bu tür cahil zihniyetlere !
Allah'a şükür bu şekilde düşünen bir kız buldum... yemin olsun bizim gibi düşünen insanlar lazım bu çağda. O kadar mide bulandırıcı bir zamanda yaşıyoruz ki kimin eli kimin neresinde belli değil. Erkek / Kız fark etmeksizin her haltı yiyip sonra iş evlenmeye gelince ama ben temiz kız ya da erkek istiyorum demek hakkınız değil...
Ben 25 yaşına kadar sevgili yapamadım sırf bu yüzden. Açık konuşucam ben kendimi ilerdeki eşime saklayan biriyim Çünkü midem almıyor artık bu olanları. Bir kızla görüşüyorum eski sevgilisi ile yaptıklarını anlatmaya başlıyor sonra bir daha yazmayınca neden yazmadın oluyor... acaba neden yani? En son tanıştığım kız bari ilişkimiz yürümüyecekse hiç değilse elin boş gitme deyip eve çağırdı... bu kadar basit mi Allah aşkına?
Elin boş gitme nedir ya bu kadar mı ucuzmuş kendisi. Midem bulandı. Aslında böyle kadınlar ve erkekler çok belli ederler kendilerini en başından uzak durmak gerek. Kız lisesi okudum ben kızların çoğunluğunun zihniyeti iğrençleşmiş İHL olmasına rağmen daha da ahlaksızlaşmış gurursuzlaşmışlardı. Maalesef günden güne sayımız azalıyor ama dünyada bu düşüncede tek kişide olsam gururumdan kendime saygımdan vazgeçmem, böyle adamları hayatıma alacağıma tek yaşayıp tek ölmek daha huzur verici geliyor. Keşke bu düşüncedeki erkekler ve kadınlar silinse yer yüzünden.
Bir bilsem kim neyin kafasını yaşıyor... Anlamadığım hemen herkesin birbirinin aynısı olması. Hayır hiç mi akıl eden, sorgulayan olmaz? Bugün bir sosyal platforma katılıyorum. Hemen birer ikişer insanın sorusu: "Sevgili olmak isteyen var mı?" aga bu kadar mı düştünüz? Sokakta kızgınlık dönemindeki kedi köpeklerin toplandığı gibi böyle insanlar toplansa ya
Keşke ya bi barınak yapılsa onlara özel. Beyin çalışma mekanizmaları çok garip ne yapıp ne dediklerinin farkında değiller. Ama görüyorumki çok şükür herkese kendi gibi biri denk geliyor. Paraya bakıp o kişinin hatalarını umursamayanların sonu hep hüsran 🙂
+1
Teşekkürler eig için
Görüş
2Görüş
İstediğiniz kadar bunu söyleyin.
Günün sonunda Winner erkek bu yerden yere vurduğunuz erkek oluyor.
cut.
Winner?
Kazanan : )
Hshsjs hiç sanmıyorum
Pekala.
O erkekler doğru kişi değildir evlilik için
Kesinlikle haklısın 🤝🦋... keşle bunu o kızlarda anlayabilse, yazık 🙁
Teşekkür ederim :) maalesef bazı insanlar hata yapsa da anlamıyorlar
isteyen ister neden bu kadar taktın ki temiz kız onları kabul ettikten sonra bize b*k yemek düşer
Hayır tabiiki de öyle bi hakları yok
niye? istemeye herkes her şeyi ister? ben de çalışmadım biri gelip 1 milyon dolar veriyim dese okey derim. temiz kız kabul ediyorsa her haltı yemiş erkeği sana bana ne oluyor ki? kızlara söyle o zaman kabul etmeyin dye, ama edecekler
Kadını o. b. je olarak görecekler ve sen buna saygı mı duyacaksın. Bu tür erkekler evlendiğinde aldatma potansiyeli yüzde yüzdür
ya sen neyin kafasındasın. adam her haltı yemiş temiz kız da bunu kabul ediyor. BİZE NE
Temiz kız kabul etmesi konu değil istemesinden bahsettim. Temiz kızın kabul etme olasılığı zaten bayağı düşük😇
yoooo gayet de kabul ediyorlar. kadın için çok fazla kadına ulaşan erkek itici değil ki. sen gerçeklikten uzaklaşmısın fanatik olucam diye. günün sonunda hepsi temiz kız isticek ve temiz kızlar da evlencek adam zaten zor bulunuyor diye kabul edecek
Gerçeklik çoğunluk değildir. Sen fazla kaptırmışsın kendini böyle saçma düşüncelere inandırmışsın. Gururu olan kız kabul etmez. Madem parası için tüm geçmişini görmezden geliyor aldatıldığında o. bje konumuna düşmeye de razı olacak. Gurusuzluk resmen
sen dış dünyaya bak
Ok.
başkalarının aldatılmasından ve gurursuz olmasından sanane ki? neden bu kadar koyuyor?
İşine bak kızım hadi kaybol. Bitti senle tartışmam.
Bana değil onlara zarar. Bu kadar ucuz olmamalısınız. Parayla satılır gibi oluyorsunuz
tamam bu seni neden geriyor?
En İyi Görüşler